Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 188.

• Χαιρετώ την παρέα. Ήρθε στο κινητό της γυναίκας μήνυμα για νέα rom 9.2.3 nammiek. Προφανώς είναι κάποια συμπληρωματική να υποθέσω γιατί δεν είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία stable. Είναι Οκ? Να την περάσω ή έχετε παρατηρήσει κάτι οπότε να την προσπεράσω?

• Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Πήρα το εν λόγω κινητό για την σύζυγο σε έκδοση 3/32. Του έριξα μπόλικο ψαχούλεμα πριν της το παραδώσω και επειδή διάβασα για το led, στο δικό μας με 9.1.1 Global Stable δεν βρήκα κάποια ρύθμιση που να μπορώ να αλλάξω το χρώμα. Μονο άσπρο είναι. Κατά τα άλλα το κινητό τα σπάει! Δοκιμή με gps test και κλείδωμα δορυφόρων σε 3 δευτερόλεπτα!! Σε πλοήγηση και απότομες αλλαγές πορείας, επανα-υπολογίζει ταχύτατα (χρησιμοποιώ το Sygic). Ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα αστραπ…

• Παράθεση από @pechr: “Σου κατεβάζει κανονικά τα φίλτρα;; Θα δοκιμάσω άλλη μία φορά να την περάσω από πανω μπας και στρώσει ” Ναι κανονικά και προχωράω και στην επεξεργασία... Όχι τίποτα άλλο, να προλάβω να τον γλυτώσω από fr

• Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Σε RN2 είχα την XTRV 8.5.2 και έκανα εγκατάσταση την 9.2.2. Έγινε καθαρισμός τύπου "το κινητό έμεινε σίδερο" (κοινώς ΟΛΑ τα wipes, internal, Data κλπ) και έγινε εγκατάσταση από την κάρτα sd. Μετά από 3 μέρες έχω να πω τα εξής....... -) Εξαφανίστηκαν εντελώς τα κολλήματα του Chrome browser με την επαναφορτωση -) Κοίταξα για το θέμα του @pechr με την επεξεργασία των video και όλα καλά, δεν τα έχω. -) Μπαταρία....Δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά, αν δεν είναι…

• ΠΟΙΑ ROM ΕΧΩ

Greektrooper - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Α, ωραία! Και βλέποντας αρχικά τα ονόματα χάρηκα πως θα τελειώναμε εύκολα με μια αναβάθμιση XTRV. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

• ΠΟΙΑ ROM ΕΧΩ

Greektrooper - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλήμερα σε όλους. Είπα να το γράψω εδώ και να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και έχω την ίδια απορία. Λοιπόν, φίλος αγόρασε απο skroutzομαγαζο το εν λόγω κινητό. Το πρόβλημα είναι το εξής......Έχει μέσα μια ρομ με αρκετά Ελληνικά και αρκετά Αγγλικά. Στην αρχή υπέθεσα οτι ήταν μαϊμού ρομ αλλά μετά κοιτώντας τους developers, έπηξα λιγάκι!! Τελικά για πείτε.......Τι rom έχει??

• Τζάμι! Μηχανήματα του διαβόλου βλέπεις

• Παράθεση από Sof: “Καλημερα και καλη βδομαδα.ενα μικρο προβληματακι εχω με το κινητο.εαν μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω ρυθμισει την καμερα να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην εξωτερικη καρτα μνημης.εδω και 2 μερες ομως οταν πηγαινω στο αλμπουμ δεν δειχνει πλεον τις φωτο και βιντεο.μονο με καποιον file explorer μπορω να τα δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν λίγο καιρό είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από το πουθενά! Οι φωτογραφίες από το άλμπουμ εξαυλώθηκαν! Τι …

• Παράθεση από cacau: “Παράθεση από cacau: “Υποθέτω από stable σε stable χωρίς system restore? ” ” Κοίτα, κανονικά ναι δεν χρειάζεται. Απλώς εγώ προσωπικά πλέον για να είμαι σίγουρος οτι η εκάστοτε rom θα κάτσει καλά κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παίρνω τα backup μου και ορμάω!

• Θεωρώ πως είναι η καλύτερη stable. Αν και ακόμα κυριολεκτικά παλεύω με την 8.5 (ευελπιστώ σύντομα σε νέα) δεν ξέρω πότε θα μου την καρφώσει και θα την ξαναπεράσω. Δοκίμασε την!

• Θέλω να πω δεν είναι κάποια παλιά αρχεία από άλλο π.χ τηλέφωνο τα οποία δεν θες? Γιατί σ'αυτην την περίπτωση θα σου έλεγα να σβήσεις εντελώς το partition και να το δημιουργήσεις ξανά από την αρχή καθαρό 2gb. Αν απλά γέμισε σαν χώρος από εφαρμογές που χρησιμοποιείς τώρα, τότε..........δεν ξέρω τι να σου πω. Η αλήθεια είναι ότι και γω μέχρι 2gb maximum έχω κάνει το external μου, δεν έχω ιδέα τι γίνεται, αν λειτουργεί ή όχι σε περίπτωση που το κάνεις μεγαλύτερο.

• Τα υπόλοιπα 1.36 τι είναι? Εφαρμογές που τις έχεις μεταφέρει εσύ?

• Παράθεση από pechr: “Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες. Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''. Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes ” Παράθεση από netblues: “Παράθεση από pechr: “Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες. Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''. Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes ” Ειδικα για το hermes, εκτος απο την εφαρμογη email που σκαει στη διαγραφη καθε 3-4 mail, το κινητο κανει ξαφνικα restart, 1-2 φορες την εβδομαδα, τυπικα οταν μιλας (και με φορτισμε…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Συνειδητοποιημένος είμαι και εγώ που απλά θέλω να μην έχει πάρει "Καμία" αναβάθμιση το κινητό (όχι αναβάθμιση δεν είναι το miui 9 μόνο) και να πάρει κάποια νεώτερη (android) γιατί δεν θέλω να πάω να βάλω π.χ. κάποια εφαρμογή και να πάρω μήνυμα του στυλ "δε μπορείτε να την εγκαταστήσετε γιατί δεν έχετε android 6 ή νεώτερο") ” Αυτό που λες συμβαίνει αλλά σπάνια και υπάρχουν και παράμετροι. Πρώτον είναι ελάχιστο το ποσοστό των εφαρμογών που βγάζουν τέτοιο μήνυμα. Και δε…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Greektrooper: “Ένα από τα δυνατά χαρτιά της Xiaomi είναι το miui. Δεν βλέπω τον λόγο να στραφω προς αυτό το τηλέφωνο απλά επειδή έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Κάτι τέτοιο υπάρχει και σε άλλες φθηνές εταιρείες(Doogee κλπ). ” Έχεις υποστήριξη από την google;;;; ” Προσωπικά εμένα σε ενα τηλέφωνο με ενδιαφέρει το πως μπορώ να το "χτίσω" με βάση τις δυνατότητες ΤΟΥ και τις ανάγκες τις δικες ΜΟΥ. Καλώς ή κακώς με το miui το 80% των κατόχων, παίρνει τις ανα…

• Έχω την εντύπωση ότι αυτή η έκδοση lake blue θα αφορά τον snapdragon επεξεργαστή και όχι της mediatek. Κάνω λάθος?

• Ένα από τα δυνατά χαρτιά της Xiaomi είναι το miui. Δεν βλέπω τον λόγο να στραφω προς αυτό το τηλέφωνο απλά επειδή έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Κάτι τέτοιο υπάρχει και σε άλλες φθηνές εταιρείες(Doogee κλπ).

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Greektrooper: “Δεν έχει fast charging το Redmi Note 2, δες κι εδώ μία πολύ καλή ανάλυση για την φόρτισή του ---> Xiaomi Redmi Note 2 Charging Analysis | Xiaomi Redmi Note 2 ” ” Ωραία ανάλυση, thanks. Η πλάκα είναι ότι επειδή έως και την 8αρα δεν είχα θέμα και ήμουν Οκ με την φόρτιση, θεωρούσα πως έχει fast charging . Βλέποντας στην ανάλυση την τάση εισόδου στα 1.38, έβαλα 2 διαφορετικούς φορτιστές των 2Α στο τηλ. και μπήκα στο μενού cit. Στο battery μου έδει…

• Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί μεν να φαίνεται γελοία αλλά δεν μου βγαίνει με τίποτα από το μυαλό...... Υπάρχει περίπτωση οι roms που έρχονται και χρησιμοποιούνται από την κοινότητα (είτε source από Κίνα είτε από EU) να έχουν θέμα εξ αρχής στο θέμα φόρτιση μπαταρίας?? Από την 8.2 και μετά (και δεν είναι ιδέα μου) έχει χαθεί το fast charging!! Τι φορτιστές έχω αλλάξει, τι 2Α, τι 1Α τι διαφορετικές μπαταρίες, με της μάνας του, με aftermarket, με δανεικές......... Τίποτα. Ταχύτητα φόρτισης άνω των …