Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 188.
-
Παράθεση από gkalen: “CHANGELOG για τις Stable XTRV .. Έχουν αφαιρεθεί όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές , θα παραμείνουν μόνο η εφαρμογή του φόρουμ και ο flash player. ” Σ'αυτες που θα αφαιρεθούν περιλαμβάνεται και το 160 sms mode?
-
Σε RN2 έγινε εγκατάσταση μέσω της Αναβάθμισης και την Επιλογή Πακέτου. Για καλό και για κακό είχα πάρει ήδη backup αλλά απ'οτι φαίνεται δεν χρειάζεται. Μέχρι στιγμής δουλεύουν όλα καλά......notification led, ήχοι, άλμπουμ. Να σημειώσω οτι δεν έγινε ενημέρωση απο την προηγούμενη XTRV αλλά απο την 8.0.2. Αναμείνατε πληροφορίες για το θέμα που μας καίει, την μπαταρία. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα για την προσπάθεια
-
Καλή φάση. Ευχαριστούμε για το δώρο και Καλή επιτυχία σε όλους. (Hidden Content)
-
Παράθεση από Teo mpidis: “Παράθεση από papados: “ ” Αν είναι να την βγάλουμε την 2η την sim βρε αδερφέ !!!!....δεν πειράζει ! ας μείνουμε με μία. Μπρος στα κάλη...τι είναι ο πόνος !!! ” Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με τις sim φίλε μου. Θέλω να πω παιζει σίγουρα ρόλο αλλά το τηλεφωνο εχει θεμα γενικότερα. Εγω προσωπικά εχω 2 σιμ. Το τι δοκιμες εχω κανει δεν λεγεται...ενeργοποιω,απενεργοποιω,4G,3G,λειτουργια πτησης κλπ κλπ. Ασε τα calibrations. Χειροκίνητα,αυτοματα με προγραμμα, οτι θες.........Το…
-
Παράθεση από Bodai: “@Greektrooper σε ποιόν απευθύνεσαι? ” Σε σένα. Βασικά σε όλους Με τον stazis προσπάθησα μέσω πμ να τον βοηθήσω να rootαρει το κινητό αλλά για κάποιον λόγο δεν πάει καλά η εγκατάσταση και από απ'οτι μου λέει δεν μπορεί να βρει εγκατεστημένη την συντόμευση του super su. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει ή μήπως μπορεί κάποιος να τον βοηθήσει.
-
1) Μπαίνεις στο recovery. Πας στην "Εγκατάσταση" και λογικά βλέπεις αυτόforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31804/ 2) Επιλέγεις το αρχείο super su.zip (κάτω κάτω) και το τρέχεις. ΑΦΟΎ το κάνεις εγκατάσταση και τελειώσει σε ρωτάει αν θες να κάνεις ενημέρωση γιατί είναι παλιά έκδοση. Επιλέγεις Όχι. 3) Τότε και μόνο τότε τρέχεις το link2sd. Νωρίτερα δεν υπάρχει λόγος αφού μέχρι εκείνη την ώρα δεν είσαι rootαρισμενος. Θα σου ανοίξει παράθυρο διαλόγου επιτόπου από το supersu που θα σε ρωτάει α…
-
Παράθεση από stazis: “να προσθεσω οτι ειμαι λιγο amateur ” 1) Αν φοράς Ελληνική rom θα βρεις μέσα στο recovery το Super Su αρχείο. Στο recovery μπαίνεις με δύο τρόπους.....Είτε με power + volume up είτε μέσα από το android μενού "Αναβάθμιση". 2) Θα χρησιμοποιήσεις το download.cnet.com/MiniTool-Par…3000-2094_4-10962200.html Δες στην 1η σελίδα υπάρχει ένας εύκολος και πανέμορφος οδηγός με φωτό. Αποκλείεται να μην τα καταφέρεις 3) Το Link2sd το έχω εγκατεστημένο στην μνήμη του κινητού. Δεν έχω κανέ…
-
Παράθεση από stazis: “ καλησπερα xiaomiδες .... αφου διαβασα με προσοχη το τοπικ εχω να κανω μερικες ερωτησεις: - καταρχην εχω το red mi note 3 , τι partition να βαλω ext 3 η ext 4 ? Δοκίμασε ext3. Και ext4 να βάλεις όμως δεν υπάρχει θέμα. - το link2sd πρεπει να εχει δικαιωματα root και αν ναι πως γινετα ? Ναι, πρέπει να είναι root η συσκευή. - πρεπει να βαλω στα windows drivers για να βλεπει τα partitions η οχι ? Τα Windows από μόνα τους δεν μπορούν να δουν τα partitions. Γιαυτό τον λόγο χρησιμ…
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Ρε παιδιά μετά απο δύο χρόνια χρήσης τωρα συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνω την πυξίδα κάθε φορά βαθμονόμηση όταν ανοίγεις ενα πρόγραμμα gps.. Συμβαίνει και εσάς αυτό? ” Τι εννοεις βαθμονόμηση κάθε φορά που ανοίγεις gps? Γιατί εγώ άνοιξα πυξίδα, άνοιξα το Sygic και μετά πάλι πυξίδα αλλά δεν χρειάστηκε να κάνω. Μήπως δεν κατάλαβα καλά
-
Παράθεση από chrdes: “Με την global το δοκίμασα χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά μετά την εγκατάσταση της global και πριν βγω απο twrp επέλεξα ξανά recovery. ” Από τότε έχει κάνει το κινητό κάποιο update? Ρωτάω γιατί στο κομμάτι εγκατάσταση μη-Ελληνικής ρομ+TWRP δεν έχω θέμα. Μετά τι γίνεται.....
-
Ερώτηση......ας υποθέσουμε οτι περνάμε μια Κινέζικη ή μια Global stable διατηρώντας όμως κατά την εγκατάσταση το twrp. Στην περίπτωση που έρθει το 1ο update μέσω ΟΤΑ: 1) θα σβηστεί το recovery?? 2) θα παραμείνει και απλώς θα περάσει η νεα ρομ?? 3) θα γινει έκρηξη?? 4) θα βγει μούντζα?? 5) ................??