Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
NFBraz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤι εννοείς?Γίνε πιο σαφής.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
NFBraz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από NFBraz: “Που έκανες complain για την έγκριση?Εμπιστοσύνη υπάρχχει αλλά μου την έδωσε πολύ γιατί θα έπρεπε να αναφέρεται αυτό στον οδηγό. Εχω μείνει χωρίς κινητό κολλάει στο fastboot ...........ΕΛΕΟΣ!!! Και η Xiaomi να το δημιούργησε οφείλετε να το αναφέρετε. ” Καταρχήν ψυχραιμία. Ο οδηγός φτιάχτηκε στα γρήγορα και ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου όταν τον έφτιαχνα! 1 περιστατικό είδα εχτές. Που να πάει το μυαλό μου ότι έχει πάρει σβάρνα η Xiaomi και αφαιρεί τ…
-
NFBraz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@NFBraz Κάνε ότι σου λέει ο @lallasgr αναφέρεται στην δική μου περίπτωση δείξε εμπιστοσύνη, ο bootloader θα κλειδώσει μην φοβάσαι και όσο αφορά το θέμα στο en.miui.com και έχω κάνει complain για να μου εγκρίνουν εκ νέου την άδεια του permission. Αναμένω τώρα το οκ για να ξεκλειδώσω. @lallasgr Εχτές που έκανα καθαρή εγκατάσταση δεν το έχασα το twrp ούτε το recovery, ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό σου. ” Που έκανες complain για την έγκριση? Εμπιστοσύνη υπάρχχει αλλά μου την έδ…
-
NFBraz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από NFBraz: “Μετά το κλείδωμα του bootloader προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με το miunlock και μου βγάζει The device isnt supported by miunlock . Και όταν πάτάω Go και πάω στο site και πατάω στο Unlock Mi Device-Unlock now μου λέει Sorry your application has been rejected. Τώρα η συσκευή είναι στη φάση του 6 βήματος και σε Fast Boot Mode. Μια βοήθεια γρήγορα παρακαλώ!!!!!!!!! ” Εχθές συνφορουμίτης αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Σε πρώτη φάση το κινητό του άνοιξε κανον…
-
NFBraz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜετά το κλείδωμα του bootloader προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με το miunlock και μου βγάζει The device isnt supported by miunlock . Και όταν πάτάω Go και πάω στο site και πατάω στο Unlock Mi Device-Unlock now μου λέει Sorry your application has been rejected. Τώρα η συσκευή είναι στη φάση του 6 βήματος και σε Fast Boot Mode. Μια βοήθεια γρήγορα παρακαλώ!!!!!!!!!