Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Παράθεση από nial: “Όλα εντάξει με τη διαδικασία παραγγελίας domenicus? Συμφέρει μέσω paypal ή πιστωτικής? Και, παρεπιπτόντως, πόσο χρυσό ειναι το χρυσό? Εννοώ πολύ προς το κιτς ή πιο διακριτικό προς το μπρονζε? (ειναι και το αισθητικό ένα θέμα!!!) Thanks! ” Ολα μια χαρα με τη διαδικασια! Paypal καλου κακου . Το μπρονζε ειναι οποτε μην ανησυχεις
-
Παράθεση από nial: “Καλημέρα κι από μένα. Είμαι καινούργιος στο forum και δεν έχω συσκευή αλλά ψήνομαι ... Αν έχω καταλάβει καλά παραγγέλνουμε official international version της συσκευής ώστε να μας καλύπτει τόσο ως προς την stable εκδοση του λογισμικού (αν και μόνο αγγλική, τουλάχιστον προς το παρόν) όσο και ως προς την κάλυψη band 800 που χρησιμοποιεί ήδη η wind και θα ακολουθήσουν και οι άλλες (καθ'ότι μεγαλύτερης κάλυψης, οπότε μικρότερης ανάγκης για κεραίες. Νομίζω ότι και ανά την Ευρώπη αυ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19872/Απο κινητο φιλου μου αγορασμενο απο Ελλαδα. Αυτος εχει Kenzo απο οτι κατλαβα ;; Αλλα εχει πιο καινουρια εκδοση miui ;;
-
Ναι σαι καλα κυργεο
-
Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα πρωτη φορα παιρνω κινητο που θελει ψαξιμο. 6.0.1 ηδη εχω. Με την αναβαθμιση θα ειμαι παλι stable και παλι στην 6.0.1 απλα ξερω γω με λιγοτερα ''προβληματα'' ?
-
Δεν εχω θεμα με τα αγγλικα απο τη στιγμη που εχω ελληνικο keyboard. Θα κανω την αναβαθμιση για stable αρα! Απο οτι καταλαβα stable ειναι αυτες χωρις θεματα και dev οι πιο καινουριες αλλα ακομα φτιαχνονται;; Η συσκευη μου πως θα καταλαβω αν ειναι Kate? Δηλαδη international( να ξερω μην μου εστειλαν αλλη)
-
1) Εχω μπερδευτει με τις εκδοσεις,ποιες ειναι ποιες.καποιος να μου εξηγησει αν γινεται 2) Απο που να αναβαθμισω;;
-
Δεν ειχε κινεζικα το κουτι. International εκδοση παρηγγειλα απο geekbuying. Αλλη μου εφεραν;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19840/Ρε παιδια ποια εκδοση εχω εγω;;
-
Παιδια παρελαβα και εγω σημερα απο το geekbuying την εκδοση με την 800αρα. Μεσα λεει global stable 7.3.7.0 αλλα δεν εχει ελληνικα! Μπορω με καποιο ασφαλη τροπο να τα βαλω ;; Και ποιες οι διαφορες μεταξυ των εκδοσεων;;
-
Σημερα το παρελαβα και δεν βρισκω πουθενα τα ελληνικα. Πως μπορω να τα περασω;; Επισης κατι διαβασα εδω μεσα για κλειδωμενο/ξεκλειδωτο bootloader αλλα μπερδευτηκα. Μπορει να χαλασω τη συσκευη;;