Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 117.

• Παράθεση από lbchX: “Κάνανε μια ενημέρωση στο Google pay και συνεχίζει να μου λέει "Πρόβλημα επικοινωνίας με την τράπεζα και ότι δεν λειτουργεί το NFC"!! Ενώ φυσικά με Winbank Pay πληρώνω κανονικά, ακόμα..! ” ΠΙθανως σχετιζεται με το δικο μου παρομοιο προβλημα... Στα καλα καθουμενα σημερα σε Mi 10T Pro εμφανιστηκε μηνυμα απο το google pay οτι το NFC σταματαει να δουλευει γιατι βρισκει πειραγμενη τη συσκευη με custom rom η/και ξεκλειδωτο boot loader. Σε αλλο νημα που το συζηταμε μου προτειναν να …

• NFC τελος?! Help!

gsfak - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή έχουμε αναστειλει τις Ελληνικές xtrv roms, θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη rom για την συσκευή σου από το Xiaomi.eu. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.. ” Επισης... αν θελω να περασω την eu (13.0.7) χρειαζομαι αναγκαστικα format η περναει και απο πανω? μηπως γνωριζεις?

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Εγω τρεχω 13.0.6 xtrv stable και εκει βρισκω 13.0.7 stable... σε 14αρα δεν το εχω ψαξει αν εχει θεματα το συγκεκριμενο τηλεφωνο... Πιστευεις οτι μπορει να στρωσει απλα πηγαινοντας στην 13.0.7? ευχαριστω!

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Γεια χαρα σε ολους... δυστυχως μολις πριν λιγα λεπτα και τρεχοντας XTRV MIUI 13 stable στο MI10TPro ελαβα το μηνυμα που φαινεται στην εικονα!... Η ΑΤΙΜΗ google δηλαδη με τον εναν η αλλο τροπο θελει να "φοραμε" το ηλιθιο κουστουμι της με οτι αυτο περιλαμβανει!! (dialers, μη ηχογραφηση κλπ κλπ) ... Γνωριζει κανεις κατι η τροπους αντιμετωπισης αλλους εκτος απο το να γυρισουμε σε official rom? Ευχαριστω!

• Εγκατάσταση XTRV στο apollo

gsfak - - Mi 10T/Pro (Apollo)

Μήνυμα

Βιαστηκα!!!... Προσπαθωντας να βαλω το twrp παρατηρω οτι πλεον τα windows δεν βλεπουν κανενα adb device!... μπορει καποιος να θυμισει με τι drivers παιζει? Ακυρο.. επαιξε τελικα, ολα καλα!

Μήνυμα

Παράθεση από aopvet: “Σήμερα πέρασα στο κινητό μου (Mi10T Pro) το twrp-3.6.2_12-v6.0_A12-apollo-skkk.img recovery και μέσω αυτού εγκατέστησα την έκδοση 13.0.6.0 xtrv. Η διαδικασία προχώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω είχα εγκατεστημένη την 13.0.4.0. Ευχαριστώ του devs της ομάδας για την εξαιρετική δουλεία. ” Τελεια! σε ευχαριστω αυτο εψαχνα μολις τωρα για το πως γινεται!..

Μήνυμα

Γεια χαρα, ηθελα να ρωτησω αν τυχον εχει παρατηρησει κανεις, στην τελευταια stable XTRV 13 και στο gallery δεν εμφανιζονται πλεον τα stickers στην επεξεργασια εικονας... δεν ειναι σημαντικο αλλα ειχε την πλακα και την ευκολια του... ξερει κανεις κατι η πως επαναφερονται? Ευχαριστω!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Η μετάβαση από developer Rom σε stable και το ανάστροφο προϋποθέτει να γίνει format data. Διαφορετικά η συσκευή σου ίσως κολλήσει σε bootloop. ” Ευχαριστώ, ίσως δεν έγραψα σωστά την έκδοση, είμαι σε 12.5.7.0 stable xtrv όποτε μπορώ να πάω απευθείας στη 13 χωρίς format? Πάντα σε stable roms αναφέρομαι απλά αναρωτιωμουν για τη μετάβαση από 12 σε 13 γενικότερα αν χρειάζεται απαραίτητα το format

• γεια χαρα σε ολους, ερωτηση: στο apollo και για να παει σε 13.0.4.0 απο 12.5.7 παιζει να γινεται χωρις format data? ευχαριστω

• Αν διαβασα σωστα πρεπει να εχει βγει η official 13 για το apollo... αρα η τελευταια XTRV Stable γνωριζει καποιος αν ειναι βασισμενη στην official οποτε και λυνονται τα οποια θεματα ειχε αυτο το μοντελο? Προλαβε να δοκιμασει κανεις? Ευχαριστω!

• Καλησπερα, αν καποιος εχει δοκιμασει την τελευταια stable για apollo (10T Pro) μπορει να μας αναφερει αν υπαρχει ακομα το θεμα με την καμερα που ειχε παρατηρηθει? Κατα τα αλλα δουλευει σωστα σε αυτη τη συσκευη? Ευχαριστω προκαταβολικα!

• Slow mo frame rate

Μήνυμα

Ρε παιδιά έφαγα μια φλασια τώρα... Τυχαία καθώς δεν το είχα χρησιμοποιήσει διαπιστώνω πως στο Mi10T Pro το frame rate σε slow mo είναι 120fps!!! Τόσο χαμηλά? Το Mi 8 πήγαινε μέχρι 960 και τόσο διαβάζω για το Mi10 το απλό... Είναι δυνατόν το pro να έχει τόσο χαμηλό rate? Bug? Μπορεί να επιβεβαιώσει κάνεις?

• Τελικα το προχωρησα, ολα πηγαν καλα με την stable XTRV 12.5.2 στο Mi10T Pro. Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδια που συμβαλλουν στην τοσο καλη δουλεια και το forum εδω!

• Παράθεση από komos: “PBRP-apollo-3.1.0-20210404-1937-OFFICIAL.zip | by Camerado for Generic Device/Other Για recovery xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.5.1.0.RJDCNXM_v12-11.zip Για stable rom xtrv Στάλθηκε από το M2007J3SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ασχετο αλλα αυτο το "Σταλθηκε απο το M2007J3SC..." ονομα της συσκευης δεν αλλαζει με καποιο τροπο? εμφανιζεται και αλλου και δεν φαινεται να επηρρεαζεται απο το device name που αλλαζει ο χρηστης... Επισης δοκιμασε κανεις την 12.5.2 st…

• Παράθεση από aopvet: “Μόλις εγκατέστησα την έκδοση 12.5.2 της XTRV και το συγκεκριμένο πρόβλημα διορθώθηκε! Ευχαριστούμε τους developers! ” Ευχαριστω για την ενημερωση!... Μια ερωτηση καθως ηταν η πρωτη rom που εγκατεστησα... για να περασω απο 12.5.1 σε 12.5.2 θα χρειαστει και παλι να "σβησω" ολο το τηλεφωνο η περναει με καποιο τροπο απο πανω χωρις να χαθουν data?

• Παράθεση από sakis112: “Mια ερώτηση: Το κινητό έχει ακουστικό, αισθητήρα εγγύτητας, όπως οποιαδήποτε; Διάβασα ότι έχει περίεργο ακουστικό.. ” Μιλώντας για το 10T pro ναι εννοείται... Δύο ηχεία στερεο με ΠΟΛΥ καλό αποτέλεσμα όταν το έχεις κοντά σου σε landscape. Το ακουστικό του ειδικά σε HD κλήσεις είναι άριστο απλά ο proximity sensor εμένα μου κάνει κάποια κολλήματα μερικές φορές δηλαδή κατά τη διάρκεια κλήσης να σβήνει η οθόνη και να μην ανοίγει με τα πατήματα παρά μόνο λίγο αργότερα η αφού τε…

• Mi 10 WifiCalling Volte-Vowifi

gsfak - - Mi 10 (Umi)

Μήνυμα

Γεια και χαρα, μετα απο εγκατασταση stable XTRV 12.5.1 στο Mi10T Pro εμφανισε το ιδιο θεμα.. Το volte φαινεται να δουλευει καθως ακουγεται αριστη ποιοτητα και βγαζει και το εικονιδιο πανω... το vowifi ενω ειναι επισης στο on δεν δουλευει με τιποτα... πριν με την official δουλευαν και τα δυο. Πρεπει να κανω την διαδικασια που αναφερεις παραπανω? Update: δουλεψε και σε εμενα!! (Mi10T Pro XTRV Stable 12.5.1) Ευχαριστω!

• Λοιπον δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι.. θα δειξει ο χρονος... κατεβασα το Contacts and dialer 12.2.3.8 apk το οποιο και εγκατεστησα πανω απο το ηδη υπαρχον με adb install μιας και δεν με αφηνε αλλιως... και voila!! φαινεται να δουλευουν ολα κανονικα εως τωρα τουλαχιστον... αν καποιος χρειαζεται το ιδιο apk μπορει να το παρει και απο εδω.. https://www.dropbox.com/s/0zek075o09ly5g8/com.android.contacts_12.2.3.8-338_minAPI23(arm64-v8a%2Carmeabi%2Carmeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk?dl=0 @aopvet Ευχ…

• Παράθεση από aopvet: “Παράθεση από gsfak: “@aopvet ευχαριστώ για την πληροφορία! Τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι δεν είμαι μόνο εγώ!... Περίεργο όμως καθως υποτίθεται ότι η κινεζική ROM από την οποία προέρχεται η XTRV έχει native αυτόν τον dialer... ” Η rom έχει τον ελληνικό dialer. Προφανώς κάτι δεν κάθισε καλά με την ενσωμάτωση του ελληνικού dialer και προέκυψε το πρόβλημα που ανέφερες. ” χμ.. μάλιστα, όποτε και εξηγείται λοιπόν... Ευχαριστώ και πάλι! Υ.Γ. και τώρα δημιουργήθηκε απορία! Ελληνικός …

• @aopvet ευχαριστώ για την πληροφορία! Τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι δεν είμαι μόνο εγώ!... Περίεργο όμως καθως υποτίθεται ότι η κινεζική ROM από την οποία προέρχεται η XTRV έχει native αυτόν τον dialer...