Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 127.
-
Γειά σας Θυμάστε το πρόβλημα που είχα με την κάμερα? (Έβγαζε θολές φώτο.) Τελικά πλήρωσα 40εύρο στο σέρβις και μου το έφτιαξαν.
-
Παράθεση από sso: “Δες στην υπογραφή του Ανδρέα τον οδηγό. Εκεί θα βρεις λινκ με όλες τις εκδόσεις gcam. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Ανδρέα?
-
Θα τα δοκιμασω και θα σας πω. Το gcam έκτός απο το free, έχει και με πληρωμή. Πρέπει να πληρώσω? Σας ευχαριστώ. Νίκος
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Η φωτογραφία βγαίνει θολή; Η θολούρα φαίνεται και όταν εστιάσεις; ” Θολή βγαίνει όπως και να είναι. Σταθερή αλλά και με εστίαση. Παρακαλώ μια βοήθεια. Νίκος
-
Μπορεί να βοηθήσει κανείς σχετικά με την φωτογραφία? Νίκος
-
Πως κάνω printscreen? =============== Ιαν 5th 2018, 7:16pm =============== miui 9.1 =============== Ιαν 5th 2018, 7:17pm =============== Ναι, ο φακός είναι καθαρός.
-
Γειά χαρά σε όλους και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι? Οτι φωτογραφία και να βγάλω βγαίνει θολή. Πάντα μιλάμε για την μπροστά κάμερα. Για selfy δεν με νοιάζει. Ξέρει κανείς κάτι? Ευχαριστώ, Νίκος
-
ευχαριστώ, ευχαριστώ.
-
ok παιδιά. Θα βολευτώ με τα αγαπημένα. Σας ευχαριστώ, Νίκος
-
Δεν θέλω τις πρόσφατες, θέλω προεπιλεγμένες να τις έχω με καταχώριση απο το 1 έως το 9 με φώτο. Θα googlaro να το ανεβάσω σε φώτο.
-
Οχι, όχι. Δεν θέλω να βγάλω τα τηλ. στην αρχική οθόνη. Θέλω πατώντας στις επαφές να βγαίνουν τα τηλ. (αυτά που καλώ πιό συχνά) με τις φωτογραφίες τους πάνω-πάνω. Το είχα στο MOTO G αυτό. Εάν δεν υπάρχει εδώ, δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Αν υπάρχει τρόπος, ας μου το πεί κάποιος. ευχαριστώ, Νίκος
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ξέρει κανείς στις επαφές πως μπορώ να βάλω σε συντόμευση ορισμένα τηλέφωνα με την φωτογραφία των κατόχων? ευχαριστώ, Νίκος
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα απο την καρδιά μου για την βοήθεια που όλοι προσφέρατε. Νίκος
-
Μπράβο σε όλους όσους συνείσφεραν στο να καταφέρω όλα τα παραπάνω. Τώρα, μήπως ξέρει κανείς γιατι δεν βγάζει ζεστο νερό ο θερμοσίφωνας? Για τις αναβαθμίσεις θα μου έρχεται κάποιο μήνυμα στο update? ευχαριστώ, Νίκος
-
1. mi account δεν είχε η γυναίκα. =============== Δεκ 5th 2017, 12:35pm =============== Απο που κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Μπορώ να μην συνδεθώ κάν στο mi account κατά την έναρξη?
-
ναι, ναι. =============== Δεκ 5th 2017, 12:12pm =============== Βλέπω ακόμα και στο folder με τις σημειώσεις πράγματα της γυναίκας μου!!! Είναι παντού!!! Σαν τα Jumbo ένα πράγμα. Οτι και να ανοίξω είναι εκεί. Θέλω να τα βγάλω όλα της γυναίκας. Επαφές, σημειώσεις, Ημερολόγιο. Παρακαλώ όποιος μπορεί... ευχαριστώ, Νίκος
-
Απο Mi επαφή.
-
Τις γυναίκας μου ήταν. Μι account έφτιαξα μετά αφού έβαλα την δική μου SIM. Τι να κάνω? Εχω στις επαφές μου ένα σωρό άσχετους.
-
Ξεκίνησε το XTRV έκανε κάνα 5λεπτο και μετά έβγαλε την 9άρα. Κάνοντας το βελάκι > δεξιά για να ανοίξει, δεν άνοιγε και έπρεπε να κάνω 2 φορές tab για να ανοίξει. Ετσι πρέπει να γίνεται? Να ρωτήσω κάτι άλλο? Το κινητό έχει επαφές απο άλλον κάτοχο. Τώρα το έχω εγώ με δική μου SIM αλλά βγάζει τις επαφές και των 2. Πώς γίνεται να έχω μόνο τις δικές μου. Εννοείτε πως τις επαφές μου τις εχω αποθυκευμένες και στο gmail account μου. ευχαριστώ και πάλι Νίκος