Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• Ομοίως και εγώ από εκεί το αγόρασα. Μετά όλα δουλεύουν όπως πρέπει? Κάνει wipe τα data, cache κλπ? Βλέπεις την internal storage? Περνάς από twrp την ελληνική ROM?

• Παράθεση από bomberb17: “ΛΥΘΗΚΕ!! Του έκανα flash official rom με χρήση SP Flash tools σύμφωνα με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ” Του έβαλες μια από τις ROM en.miui.com/a-234.html και ποια? Δοκίμασες να βάλεις την ελληνική 6.10.27? Θα πρέπει κάθε φορά που θέλουμε να βάλουμε νέα rom να κάνουμε την ίδια διαδικασία ή ξεμπλόκαρε το twrp και φλασάρει όποια rom θέλουμε?

• Τα ίδια μου κάνει και εμένα. Δοκίμασα τα πάντα...

• Παρέλαβα χθες το redmi note 4 με κλειδωμενο bootloader Το ξεκλείδωσα κανονικά, πέρασα twrp και δοκίμασα να περασω την ελληνική rom. Στο wipe data,cache κλπ, όπως ειχαν αναφέρει και άλλοι δεν τα καταφερε (unable to mount /data...) Παρατήρησα επίσης ότι μου βγάζει internal storage 0mb. Δοκίμασα να κάνω install με sdcard αλλά με πετούσε έξω και φόρτωνε την rom που φορούσε MIUI Global 8.0 Stable 8.0.5.0.0(MBFCNDG). Καμιά ιδέα?