Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
ΜήνυμαΠαιδιά, όταν πάω να ανοίξω το PDC και επιλέγω τη συσκευή, μου βγάζει το μήνυμα "QMI connection not ready, please use USB drvier version 1.00.32 or later and fix the connection before using PDC tool" και δεν με αφήνει να κάνω κάτι. Το δοκίμασα σε 2 υπολογιστές με Windows 10 ( v1909 και v2004) με την ποιο νέα έκδοση QPST 2.7.480. Μήπως ξέρει πως διορθώνεται; Στο Google δεν βρήκα λύση παρά μόνο ερωτήματα από άλλους το πως να λύσουν το θέμα αυτό xD
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum. Έχω παρατηρήσει το εξής πράγμα, ότι στα αρχεία του modem, το configuration της Cosmote λείπει (εξάλλου και το ότι το Wifi Calling δεν παίζει). Άμα προσθέσω το configuration και ότι λείπει από άλλα αρχεία απο το Mi A2 Lite στο Mi A1, λέτε θα πάθει μόνιμη ζημιά;
-
Συγχαρητήρια στην κοινότητα! Αξίζει πολλά! Ψήφισα με το username zurik97 στο Miui global forum. Και πάλι συγχαρητήρια!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από probug: “παιδια προσπαθησα με τον οδηγο να περασω την global rom και αφου ολα εγιναν μια χαρα στο τελος εγραψε flash done και αφου πηγα να ανοιξω το κινητο εχει κολλησει στο logo της mi που γραφει απο κατω android Και δεν ανοιγει με τιποτα απλα φορτωνει... τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? το κινητο μου ειναι η kate εκδοση μια βοηθεια edit: απιστευτο ανοιξε μετα απο 20 λεπτα αναμονης. ελεος,αλλα ολα καλα” Η πρώτη εκκίνηση θέλει αρκετή ώρα. Όταν εγώ με τον φίλο μου ανακτήσουμε το τη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Φυσικά αν δεν πετύχει με την πρώτη δοκιμάζεις ξανά και ξανά :)” Τώρα που φτιάχτηκε το τηλέφωνο, ίσως στο μέλλον αν γίνει μία στραβή Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Με κλειστό το κινητό και συνδεδεμένο στον υπολογιστή για να βλέπεις τις COM (900E)) Πατάς και κρατάς πατημένα τα volume down & power. Βραχυκυκλώνεις πράσινο & μαύρο. Μόλις χαθεί από τις COM Αφήνεις τα καλώδια και μετράς περίπου μέχρι το 10-15 για να γυρίσει σε 9008 Τα κουμπιά δεν τα αφήνεις αν δεν μετρήσεις μέχρι το 15 το πολύ.” Κάτι μάθαμε και σήμερα Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις καλώδιο...τώρα που είστε πιο χαλαρά δοκιμάστε ;)” Φτιάξαμε ένα αλλά χωρίς αποτέλεσμα Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gioufkas: “Πως πέρασες την Global Stable 8.1.1.0 με ελληνικά; Με mi pc suite, MiPhone, Mi Flash Tool κτλ;” MiFlash σε edl . Fastboot rom Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από loylas: “Μπραβο, πολυ χαιρομαι. Να ρωτησω μια διευκρινηση; Δεν τα καταφερνε με deep flash cable και τα καταφερε με test point;” Δεν είχαμε το deep flash cable. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Επανέρχομαι στο θέμα της hardbricked συσκευής. Καταφέραμε να ξεμπρικάρουμε τη συσκευή του χρήστη @Giannisfotia97 με την μέθοδο test points και περάσαμε μέσω MiFlash την τελευταία σταθερή έκδοση 8.1.1.0 από το en[.]miui[.]com . Μεγάλα ευχαριστώ για την βοήθεια @NasDriver αλλά και του @GR-Macedon για το βίντεο που ανέβασε σχετικά με τα test points. Επίσης ευχαριστώ στον @derveni για το ότι προσφέρθηκε να μας βοηθήσει με τη συσκευή!!!!!!!! Το πρόβλημα λύθηκε!!!
-
Επιλύθηκε το θέμα του @Giannisfotia97 και περάσαμε την τελευταία σταθερή έκδοση 8.1.1.0 μέσω MIFLASH και ακολουθήσαμε την μέθοδο test points για να κάνουμε να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το τηλέφωνο ως 9008. Ευχαριστούμε για την βοήθεια @NasDriver και του @GR-Macedon για το βίντεο για το πως γίνεται!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι άλλο θέμα...το βασικό πρόβλημα του φίλου @Giannisfotia97 ήταν ότι αν και έκανε flash σε 9008, έβγαζε success το κινητό δεν άνοιγε ποτέ, η οθόνη ήταν νεκρή. Βάλε το κινητό στον υπολογιστή, να το βλέπει σαν 900Ε, τρέξε το αρχείο edl όπως λέει ο @lallasgr, αν σου βγάζει μήνυμα σε αναμονή για συσκευή, έχοντας ανοικτή την διαχείριση συσκευών ώστε να βλέπεις τις com, πάτα και κράτα πατημένα τα volume down & power για να μπεις σε fastboot mode, μέχρι να δεις να φεύγε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αρκετή για να γίνει brick όμως Βρες έναν υπολογιστή με Windows 7 X64 και πάνω και τα λέμε μετά...φεύγω τώρα.” Έχω με 10 Χ64 και εκεί θα γίνει η δουλεια Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “βάλε ένα team viewer τώρα μπαμ-μπαμ και στείλε μου σε πμ ID & pass...αλλιώς αν μπορείς κατά τις 5 το απόγευμα...είμαι σε αναμονή να φύγω για ψώνια” Η μικρή ανοησία ήταν πως πήγαμε να φλασαρουμε σε ΧΡ... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι άλλο θέμα...το βασικό πρόβλημα του φίλου @Giannisfotia97 ήταν ότι αν και έκανε flash σε 9008, έβγαζε success το κινητό δεν άνοιγε ποτέ, η οθόνη ήταν νεκρή. Βάλε το κινητό στον υπολογιστή, να το βλέπει σαν 900Ε, τρέξε το αρχείο edl όπως λέει ο @lallasgr, αν σου βγάζει μήνυμα σε αναμονή για συσκευή, έχοντας ανοικτή την διαχείριση συσκευών ώστε να βλέπεις τις com, πάτα και κράτα πατημένα τα volume down & power για να μπεις σε fastboot mode, μέχρι να δεις να φεύγε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι άλλο θέμα...το βασικό πρόβλημα του φίλου @Giannisfotia97 ήταν ότι αν και έκανε flash σε 9008, έβγαζε success το κινητό δεν άνοιγε ποτέ, η οθόνη ήταν νεκρή. Βάλε το κινητό στον υπολογιστή, να το βλέπει σαν 900Ε, τρέξε το αρχείο edl όπως λέει ο @lallasgr, αν σου βγάζει μήνυμα σε αναμονή για συσκευή, έχοντας ανοικτή την διαχείριση συσκευών ώστε να βλέπεις τις com, πάτα και κράτα πατημένα τα volume down & power για να μπεις σε fastboot mode, μέχρι να δεις να φεύγε…
-
Παράθεση από zurabi_97: “ Παράθεση από lallasgr: “Unbrick RN3 from HS USB 900E with modified fastboot file Πάμε λοιπόν: 1) Κατεβάζετε το modified fastboot file 2) Κάνετε επανεκίνιση του κινητού σε fastboot (Volume- και Power μέχρι να δείτε λαγουδάκι) 3) Τρέχετε το edl.cmd αρχεία από το zip που κατεβάσατε (κάντε διπλό κλικ επάνω του) 4) Τώρα θα πρέπει στο Device Manager να σας αναγνωρίσει το κινητό ως 9008/edl mode 5) Προχωράτε κανονικά με το MiFlash και βάζετε μία official fastboot rom Μπράβο κα…
-
Παράθεση από venioni: “@zurabi_97 για δες και εδώ. [MIUI Device Team] Unbrick - Stuck & Bootlooping - Redmi Note 3 Qualcomm - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το δοκιμάσω όταν θα έχω στα χέρια τη συσκευή...
-
Παράθεση από geoanto555: “Όποτε θέλεις..... Μπορείς να κάνεις και ένα καλώδιο για να μην το ανοίξεις..p_2699t7x1.png ” Μετά από καιρό με μερικές προσπάθειες σε 64bit υπολογιστή που δοκίμασα, δεν έγινε κάτι με το καλώδιο. Έκανα καταγράμμα καλώδιο όπως αναφέρεται στην εικόνα (δεν έιχα το cable switch, αλλά ακουμπύσα τα δυο καλώδια πού έβαλα στο πράσινο και στο μαύρο) αλλά πάλι 900Ε. Βλέπω να ανοίξω την πλακέτα και να το κάνω.