Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Παράθεση από kostas10: “παιδες επειδη δεν το εχω δουλεψει το ali... το alipay πως δουλευει?? στέλνεις χρηματα και εχεις balance σε πορτοφόλι του ali?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Οχι δεν χρειάζεται να στειλεις χρήματα στο πορτοφολι στο account σου στο aliexpress απλα οταν κανείς αγορα απο εκει σε προστατεύει.Και αν θες καλύτερες τιμές να αγοραζεις μεσα απο την εφαρμογη για κινητά ειναι χαμηλότερες.
-
Παράθεση από osalonikios: “@Xstos το paypal είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Έχει υπερβολικες χρεώσεις στους πωλητές και πέρα απο αυτό δεν έχει καμια πολιτική ελέγχου στις αγοραπωλησίες. Κάτι κακόμοιρους εργαζόμενους έχει με μισθούς πείνας κι αφού περάσουν ένα ταχυρυθμό 15 ημέρων για τον τρόπο επικοινωνίας τους βάζουν να διευθετουν προβλήματα. Δεν εχουν καμία γνώση και το οναδικο τους προσόν είναι η άριστη γνώση αγγλικης γλώσσας. Εγώ το Εbay/κινεζομαγαζα το έχω περιορίσει λόγω του ελειπους paypa…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης:Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL)Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping - Tι ακριβώς αγοράσατε:Redmi note 3 pro - Την ημερομηνία αγοράς:27/10/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10)-10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε-10 μερες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)Μια χαρά ολα κανενα προβλημα δεν χρειάστηκε επικοινωνήσω ξανα.Το μονο που εγινε ειναι οτι…
-
Παράθεση από maddoctor: “Περιμένω κάτι πράγματα και εγώ από Banggood και βλέπω ότι έφυγαν από Σεϋχέλλες! Το θέμα είναι ότι μετά δεν έχω νέο τους.... Κάπου εκεί δεν είναι το τρίγωνο των Βερμούδων!? Λέτε να τα χαίρεται κάποιος εξωγήινος τώρα τα πραγματά μου!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22979/ ” Μπα για κανένα μπάνιο πρωτα και μετα Ελλάδα λόγου Χειμώνα!
-
Sold out σε 10″ το Xiaomi Mi MIX
Fox79 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “Διαβασε το νεο εδώ στην εφημεριδα, εχουν προβλημα με την παραγωγή λογω κεραμικής πλάτης. ” Κριμα μακαρι να βρουνε λύση για να μπορεσουμε και εμεις μολις εχουμε την δυνατότητα να παρουμε mi mix.Και εννοείται οτι προβλεπω οποίος προλαβει να παρει την συσκευή να την πουλαει μετα με καπέλο.
-
Sold out σε 10″ το Xiaomi Mi MIX
ΜήνυμαΜονο 10.000 κομμάτια λίγα δεν είναι για μια τέτοια συσκευή;
-
Ήρθε το τέλος των SMS;
Fox79 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαm Παράθεση από Krasdimi: “Εδώ ακόμα κάποιοι πατάνε www. πριν την σελίδα.... Ρε sms για πάντα στο Ελλάντα.. ” χαχχαχαχ
-
Και άλλο gadget θα μας παρουσιάσει η Xiaomi! Λέτε να είναι κάποιο έξυπνο παιχνίδι?
ΜήνυμαΜια εσπρεσομηχανη για φτιαχνω τον καφέ απο το κρεβάτι και οταν ειναι έτοιμος να σηκωνομαι να τον πινω!