Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
Μήνυμαgood morning.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από tasosko: “αυτος ο @takisfrag ανακαθεν ετσι ηταν η τωρα αρχισε? ” Ζάβαρα κάτρα νέμια ......... Αλληλούια !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΑΜΑΝ.......
-
Παράθεση από geoliol: “ευχαριστω για τις απαντησεις σας εχω ακριβως το ιδιο κινητο με το παλικαρι εδω Κλειδωμένο Mi 5, δε δέχεται ΚΑΜΙΑ rom, δεν το βλέπει το Mi Suite! [SOLVED] απλα δεν ξερω πως να περασω το καινουργιο twrp στο κινητο αφου μεσω fastboot δεν αναγνωριζει το κινητο... του drivers τους κατεβασα αλλα ενω μου αναγνωριζει το κινητο σαν mi5 στο device manager οταν παω να περασω τους drivers μπας και επικοινωνησει μου βγαζει αλλους παρολου που εχω περασει το σωστο προγραμμα οπως λεει ο ο…
-
Magic WormHole
Μήνυμααυτος ο @takisfrag ανακαθεν ετσι ηταν η τωρα αρχισε?
-
Magic WormHole
Μήνυμαπολυ στον τραχανα τον ριξατε....
-
Magic WormHole
Μήνυμαενας ένας όλοι θα πάρετε
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαγιατι τι δεν καταλαβες;αμα δεν του ελεγα τι παιζει με τον bootloader θα ετρωγε πυροβολημα οπως ηταν....παλι καλα...
-
Μήνυμα@stamatisv και τι σημασια εχει αυτο?και προχτες με την βοηθεια του @geoanto555 ξεκλειδωσα τον bootloader σε ενα htc σε χρονο μηδεν....... τελος παντων να μην ξεφυγουμε.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasosko: “@geoanto555 εχω αδικο ρε φιλε? ” Άδικο όχι... αλλα σίγουρα αυτό που θα γίνει δεν θα είναι δίκαιο...προς εσας. ” θα σου ακομα αυτο και τελος για το θεμα... αμα εσυ αγορασεις π.χ αμαξι μπορω να σου κανω εγω κουμαντο πως θα το οδηγας?δικο σου δεν ειναι?λογαριασμο δινεις στον εαυτο σου... αυτα.....
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geoanto555 εχω αδικο ρε φιλε? @takisfrag
-
Magic WormHole
Μήνυμασε εμας γινεται μια μεταγραφη.....η δευτερη ειναι προδοσια........
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από tasosko: “κοιταξε σε λιγο να σου διαλεγουνε και το χρωμα του κινητου σου.... εσυ θα λες ασπρο και αυτοι θα σου στελνουν κανα μπορντο...... ” Ε είπαμε ρε συ , ....... Ημαρτον !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλααααααααααααααααααααααααααααα εδω ρε συ τακη στην global-dev αμα δεν κανεις αιτηση σαν σχεδιαστης θεματων δεν σε αφηνει να περνας θεματα...τι να λεμε τωρα..... σαν πολυ αρχισαν να κανουν διαφορες μ@λ@κιες........
-
Magic WormHole
Μήνυματον @takisfrag πολυ ανανεωμενο τον βλεπω.......μπαμ μπαμ στις απαντησεις....μπραβο τακη...... εκεινος ο παπας μας @geofust παλι στα χαμενα ειναι?κανονισε για καρτα αρχηγε πρεπει να γνωριζουμε ανα πασα στιγμη που βρισκετα ο καθενας.....
-
Μήνυμακοιταξε σε λιγο να σου διαλεγουνε και το χρωμα του κινητου σου.... εσυ θα λες ασπρο και αυτοι θα σου στελνουν κανα μπορντο......
-
Μήνυμαμονο αν μου την χαριζανε θα μπορουσαν να μου πουνε τι να κανω με τις μ@λ@κιες τους την πληρωσα και οτι θελω κανω.....