Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω δεν ξερω ρε γιωργο απο τετοια απλα ρωταω..... για τους πυρηνες(με ειδικες αναγκες) δεν ξερω γιατι καποτε κορόιδευε...τι εγινε τελικα επεσαν σε χειμερία ναρκη?
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω καλα ειμαι?
-
Magic WormHole
Μήνυματωρα που πρεπει να κοιταμε την παπια η τα πιατα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Τα ίδια λέμε με το συμπάθιο πάλι. ” δεν εχει κεφαλι ουτε ποδια
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω εχω ενα nokia 3210 με πρασινη οθονη και μαιμου φορτιστη τιμη εκκίνησης 8 ευρω
-
Magic WormHole
Μήνυμακατι ειναι και αυτο απο το τιποτα @spideman3
-
Magic WormHole
Μήνυμα@vrs5 μεροκαματο θα βγαίνει?
-
Magic WormHole
Μήνυμακαι τι κινητο ειναι τουτο που βγαζει τετοιες φωτο ρε?να ψαχτουμε λιγο.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Τάσο μας έχουν στην απέξω εμάς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θα εχει κανα καλο παζαρι γι αυτο ρε συ το θελουν δικο τους.....
-
Magic WormHole
Μήνυματι εχει γινει ρε?εγω δε θα μαθω?
-
Magic WormHole
Μήνυμαε ναι αν τυχον βγαλει η one plus κανα 32αρι θα κανει κανα 1000 euro....
-
Magic WormHole
Μήνυματο 64 αρι ποιο ακριβο απο το 128?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Ειχα και έχω το su...το κάνω απεγκατασταση μέσα από την εφαρμογή του...κάνει επανεκκίνηση...και το κάνω άλλη μια εγώ...μετά μπαίνω στο twrp κάνω install το v16.00 και μετά κάνει συνεχώς bootloop στο twrp ” twrp-wipe το system φλασαρε rom+magisk βαλε το ποιο παλιο και reboot.αν οχι περασε τα ολα απο την αρχη.