Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από demakhs: “αυτουνου του @vrs5 που με καταράστηκε κ μου εμφανίζονται ακόμα τα μπαμπαδελια του προηγούμενου διαγωνισμού, που δεν μετράνε σε αυτά τουτουνού...να μην του ξανά στηθεί μπαμπαδελι ούτε για δείγμα.. ” και εγω μαιμου χτυπησα

• Magic WormHole

tasosko - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από tasosko: “μπορει να ερθει και ο @takisfrag τωρα που καβαντζωσε και αλογο...... ” Που να έρθω ; Φλώρινα με έναν ίππο δεν θα φτάσω ποτέ !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποτε δεν ξερεις δεν θα χασεις και τιποτα...μπορει να αναλαβεις και delivery στο μελλον...... το πολυ πολυ αργας που αργας θα εισαι και δικαιολογημενος

• ωραια....

• Magic WormHole

Μήνυμα

μπορει να ερθει και ο @takisfrag τωρα που καβαντζωσε και αλογο......

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• καλησπερα δοκιμασε απο εδω [MOD] Stock MMS APK with 160 characters sms … | Android Development and Hacking

• Magic WormHole

Μήνυμα

απο ποτε τσικνιζουν και οι πινγκουινοι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

και γατογυρο.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

μη σκοτώνεστε στο γραψιμο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

μηπως πρεπει να πληρωσουμε τιποτα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

καληνυχτα μαγκες....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από BanditGR: “Τελικά αληθεύει ότι ο takis θα ντυθεί Λουκυ Λουκ στο κάψιμο του καρνάβαλου ? ” Μαρτυριάρης είσαι !!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλα γιατι βιαζεσαι να απαντησεις? τι εισαι καμια μαγισσα?δεν καταλαβες τι σου λεει? στο κάψιμο ..... εκτος αμα εισαι για αυτοκτονια παω πασο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Τελικά αληθεύει ότι ο takis θα ντυθεί Λουκυ Λουκ στο κάψιμο του καρνάβαλου ? ” μαλλον ναι αλλα εχει ενα προβλημα δεν μπορει να βρει ασπρο αλογο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από zisistil: “Ο τάκης και ο πουαρώ σκέφτονται τόσο πολύ πριν δράσουν. Αλλά τελικά βρίσκουν και οι δύο τον δολοφόνο στο τέλος........... ” Γάτα είσαι !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πως το καταλαβες??

• Magic WormHole

Μήνυμα

@takisfrag που εισαι μεγαλο πιστολι καλο ειναι οταν κουρτινιαζεις να απαντας μπαμ-μπαμ οπως τα πιστολια σου....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris: “Σκουλίκια στις τρύπες σας. Θα σας βάλω ως δόλωμα την Κυριακή που θα πάω για ψάρεμα. ” εχεις μια ευκαιρια ακομα να αλλαξεις γνωμη......

• Magic WormHole

Μήνυμα

@geozn8 φανερωσου να γονατισουμε για αλλη μια φορα τα πινγκουινια....

• Magic WormHole

Μήνυμα

ναι ομως σκεψου πως και οι γιωταδες το παιζουν τρελοι... αρα? =============== Φεβ 15th 2017, 9:55pm =============== Παράθεση από spideman3: “@tasosko μπράβο ρε φίλε όλα τα σκουλήκια έχουν λουφάξει και εσύ τα βάζεις με δυο modpenguin και εκείνη την αγύρτισσα γάτα. Διακρίνω πλέον πολλή επιθετικό ύφος και απειλές από το team των peanguin. Τι έγινε ξεθαρέψαμε ασπρόμαυρο κακάσχημα χονδροειδές πτηνά? ” επιμενουν φιλε γιωργο μπορω να κανω αλλιως??

• Magic WormHole

Μήνυμα

και ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τρελου(με ενα λαμδα) και του γιωτα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

δηλαδη ειμαστε ολοι τρελοι? μπα δεν νομιζω......