Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Παράθεση από thanfun: “@Sandbird Αν θες δες κι εδώ Διάφορα mods, patches και λοιπά "κολπάκια" που ψαρεύουμε από το διαδίκτυο ” Ναι το είδα...από κει πήγα στον guide που έλεγε για το edit build.prop αλλά δεν έπιασε. Παράθεση από Kostas_kanal: “απλά βαλε αυτό persist.camera.HAL3.enabled=1 στο build.prop μεσα στο vendor. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο vendor ? Στο vendor ή στο system ?
-
Καλησπέρα, προσπάθησα να ενεργοποιήσω το camera2 api με τον κλασικό τρόπο (edit το build.prop) αλλά δεν έπιασε (είμαι rooted και Unlocked). Εκανα edit το αρχείο με τον X-plore (έχει root priv.) αλλά μετά το reboot το αρχείο ήταν πάλι όπως το αρχικό. Διάβασα αυτό το guide εδώ: Magisk Camera2 API Enabler - Full Version Module αλλά φοβήθικα να το δοκιμάσω αφού το camera2 api δεν υπάρχει πια στα modules του magisk για κατέβασμα...φαντάστηκα για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πια. Να το δοκιμάσω ? Θέλω να β…
-
Τώρα το'πιασα. Λάθος to είχα φανταστεί. Πολύ πολύπλοκα τα έχουν κάνει τα πράγματα με το android. Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα linux distros στο παρελθόν...τέτοιο 'μπάχαλο' πρώτη φορά βλέπω.lol. Αλλά εντάξει συνήθεια είναι όλα. Σιγά σιγά θα το πιάσουμε το όλο θέμα (εκ του ασφαλούς εννοώ) Ευχαριστώ και πάλι για το explanation!
-
nice, ευχαριστώ για τις οδηγίες, είστε τέλειοι! Μόλις το είχα ξεκινήσει πριν δώσετε απάντηση όμως και έχωσα και το system image μέσα. Είχε και αρκετά μικρά partitions με κάτι παράξενα ονόματα, τα έκανα και αυτά για ασφάλεια. Να υποθέσω απλά το πετάω το system image απο το backup ? (τζάμπα τα 3gb) ή καλύτερα από την αρχή ? FL6oKj3.png @BanditGR οσον αφορά το 'Τέλος όταν κάνεις restore nandroid στην ίδια ROM που το πήρες (το τονίζω αυτό) και είχες κάνει ΗΔΗ root σε αυτή την ROM δεν χρειάζεται να ξ…
-
χμμ οπότε τελικά οι περιπτώσεις για bricked δεν είναι και τόσες πολλές. Αν πάντα κάνεις restore rom με ίδιο arb με το αυτό που είχες και δεν κάνεις downgrade....όσο και να χαλάσεις τα πράγματα στην sdcard πάντα μπορείς να κάνεις restore το κινητό...είτε με nandroid backup είτε με fastboot rom ? Να υποθέσω το nandroid backup είναι το ίδιο πράγμα με αυτά που διαβάζω περί του 'ποια partitions να κάνω backup ? blah blah' και που συνήθως συνοδεύονται από τέτοια screenshots ? screenshot_2017-11-27-12-…
-
Παράθεση από NasDriver: “Με ξεκλείδωτο bootloader, απλά περνάς fastboot rom ή από trwp έχεις πάντα ένα nandroid backup για παν ενδεχόμενο ” Να ένα τέλειο παράδειγμα (no offence...δικό μου είναι το noobness), fastboot rom υποθέτω εννοείς κατεβάζω την global έκδοση rom που φοράω από το site της Χiaomi και την κάνω flash με το official Flashing Tool ? Για το nandroid backup δεν έχω ιδέα αν: α) Τα guides που διαβάζω στο νέτ για το πως γίνεται, ισχύουν και για το redmi 5 αφού τα περισσότερα είναι γρα…
-
Guys ότι info και να δώσετε καλό είναι, ακόμα και αν υπάρχουν αστοχίες γιατι τις ίδιες απορίες/πιστεύω μπορεί να τις είχα και γω. Το XDA δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε...μου φαίνεται ότι μιλάει σε advanced χρήστες γιατί τα πάντα εκεί απο tutorials και λύσεις σε απορίες είναι σχεδόν κοφτές προτάσεις που προαπαιτουν 10 άγνωστα βήματα (για μένα) για να πας από το 1 στο 2. Το καλό με το jb iphone είναι ότι και πατάτα να κάνεις, κάνεις ένα restore και τελείωσες....εδώ στο Redmi έχω πάντα τον φόβο τ…
-
Παράθεση από thanfun: “Πρεπει να δώσεις στο magisk manager app δικαιώματα και για αυτόματη εκκίνηση για να μπορεί να ανταποκρίνεται στα αιτήματα για root. Δοκίμασε το και ξανατρεξε το Xplorer. Και νομίζω μια χαρά κάνει την δουλειά του και είναι η εξέλιξη... ” Είχες απόλυτο δίκιο!!!....μόλις του έδωσα autostart έπιασε, και επιτέλους βλέπω και τα apps που ζήτησαν root, μέσα στο #Superuser....που να το φανταστώ ο κακόμοιρος ότι ήταν τόσο απλό.lol Να υποθέσω αυτά που βλέπω μέσα στον root φάκελο (sys…
-
Τελικά το έκανα το root, αλλά δε μπορώ να πω ότι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το magisk root. Σαν να μην ειναι καθαρό root. πχ κατέβασα το X-Plore ώστε να πειράξω το hosts file και μου λέει ότι η συσκευή δεν ειναι root. Διάβασα ότι το magisk φτιάχνει ένα copy του system και κάνει το root με 'μαμουνιάρικο' τρόπο...υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει καθαρό root, γιατί δεν είναι η μόνη εφαρμογή που μου γκρινιάζει για το root access. Επίσης (έχω συνηθίσει με το jb στο Iphone με αυτό), θα ήθελα να κά…
-
Ευχαριστώ και πάλι, αύριο έχει root με το κεφάλι μου ήσυχο
-
Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για α) την κατανόηση, β) για τις λεπτομερέστατες επεξηγήσεις. Ναι όντως έχω πελαγώσει γιατί τόσα χρόνια με iphone η πιθανότητα πια για brick ήταν σχεδόν 0%, και τώρα που πήρα android φρίκαρα...από iphone expert κατέληξα σε android noob. Απ'ότι κατάλαβα, η αντιστοιχία του android root είναι σχεδόν σαν να λέμε 'semi-tethered' jailbreak στο iphone...με extra feature το brick Κανα δυο απορίες πάνω σε αυτά που είπες: 'Εφόσον βρίσκεσαι σε επίσημη MIUI Stable η διαδικασία ενημέρω…
-
Καλησπέρα, χθες επιτέλους έπειτα από 360 ώρες ξεκλείδωσα τον bootloader του κινητού. Είναι Redmi Note 5 Global version αγορασμένο από εδώ. Το έχω κάνει Update στην τελευταία έκδοση 10.2.1.0 (photo link) και είναι φυσικά arb 4. Θέλω να το κάνω root και επί 2 βδομάδες τώρα όσο περίμενα το unlock έχω διαβάσει τα πάντα όσον αφορά τα android (ήμουν jb iphone user), αλλά επειδή τα περισσότερα guides/videos είναι για προ-miui10 εκδόσεις...έχω χάσει λίγο την μπάλα και ήθελα να σιγουρέψω την διαδικασία π…