Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Το πρόβλημα θα διορθωθεί με το νέο Update την Παρασκευή παιδιά?

• Κι εγω στο redmi pro θα το δοκιμασω γιατι οπως προ ειπε το παλικαρι παραπανω εχει θεμα το συγκεκριμενο κινητο. Θα κατεβασω κι εγω την εκδοση απο το .eu και οταν με το καλο το φτιαξουν κι εδω στο ελληνικο site επιστρεφω.

• Παράθεση από NasDriver: “Αν είχα χρόνο θα το ψάχναμε αλλά είχα το παιδί στην "αναμονή" Η αλήθεια είναι πως δεν γύριζε ούτε με εντολές ούτε με τα αρχεία fastboot to edl σε 9008...έκανε συνέχεια reboot στο σύστημα και το mi pc suite δεν πέρναγε την ρομ...περίεργο γενικά Τεσπά...τέλος καλό όλα καλά...αλλά ας το κρατήσουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην δουλεύουν οι οδηγοί και οι εναλλακτικές μέθοδοι ”

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από tolkien: “αμα το βαλω σε recovery και να ανοιξω το mipcsuite μου λεει οτι δεν το εχω συνδεσει με usb ” Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί όταν σας λένε να ακολουθήσετε έναν οδηγό κάνετε τα πρώτα 2 βήματα και το παρατάτε!!! Πραγματικά δηλαδή. Λέει πουθενά στον οδηγό που σου έστειλα ότι πρέπει το Mi PC Suite να σου δώσει ένδειξη ότι βλέπει το κινητό? Τον δοκίμασες τον οδηγό μέχρι τέλους και απέτυχες? Δεν τα βάζω μαζί σου πραγματικά, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες το…

• Παράθεση από NasDriver: “στείλε μου id & pass από team viewer... ” 1λεπτο μονο γιατι εκανα και το τελευταιο που λεει πατημενα μαζι to + kai - =============== Δεκ 13th 2016, 9:11pm =============== Παράθεση από tolkien: “Παράθεση από NasDriver: “στείλε μου id & pass από team viewer... ” 1λεπτο μονο γιατι εκανα και το τελευταιο που λεει πατημενα μαζι to + kai - ” στα εστειλα σε μηνυμα @NasDriver

• Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ τρόπους να μπεις σε edl mode, αν δεν σου δουλέψουν το βλέπουμε ξανά, κλικ στο => EDL Mode ” μολις εκανα το πρωτο τροπο με fastboot και μου λεει οτι πρεπει να ειναι unlock πρωτα C:\adb>fastboot oem edl ... FAILED (remote: Need to unlock the device to use this command) finished. total time: 0.001s =============== Δεκ 13th 2016, 9:04pm =============== εμενα στο device manager δεν λεει ΚΑΝ Οποιοδήποτε τρόπο και εάν χρησιμοποιήσουμε η συσκευή μας θα πρέπει να εμφανιστ…

• Παράθεση από NasDriver: “Τα βήματα 8 και 9 του οδηγού τις πρώτης σελίδας τα έχεις κάνει και δεν μπαίνει σε edl mode ? ” με το που κανω adb devices οκ το δειχνει το κινητο μετα με το που παταω adb reboot edl κανει επανεκ. και μετα ανοιγει αμεσως παλι λες και εκανα επανεκ. και μπαινει στο κεντρικο μενου. πριν λιγες ωρες το πηρα NasDriver για δευτερο κινητο. Αλλα ρε συ δεν τα καταφερνω. Ειχε την 7 κατι εκδοση κινεζικη αρα ειναι και lock to bootloader. Μηπως θελει παλι να ειναι unlock to bootloader …

• Παράθεση από NasDriver: “Έχεις καταφέρει να βάλεις το κινητό σε edl mode ? Να φαίνεται σαν QDLoad 9008 στις θύρες COM ? ” οχι ουτε εγω μπορω να το κανω αυτο στο mimax 32 που πηρα. και εχω μεινει με την κινεζικη. Ας πει κανεις ρε παιδια πως γινεται. Με τα κινεζικα δεν γινεται να το αφησουμε. Ειναι αισχος.

• Παράθεση από NasDriver: “ποια ρομ έχεις τώρα ? Μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο θα βοηθούσε ” sorry το εστειλα ετσι γιατι ελεγε μεγαλη φωτο OneDrive =============== Δεκ 13th 2016, 7:29pm =============== Παράθεση από lallasgr: “Δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό αλλά με την ρομ για το κινητό σου! Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader ” αμα το βαλω σε recovery και να ανοιξω το mipcsuite μου λεει οτι δεν το εχω συνδεσει με usb =============== Δεκ 13th 2016, 8:07pm…

• Ρε παιδια καποιος να βοηθησει. Πηρα το mimax 32gb και δεν μπορω να περασω την global rom. Και οδηγο που ειδα δεν γινεται. Δεν ξερω τι κανω λαθος.

• Παράθεση από Stasis: “χεχεχ Κανένα tempered που να βολεύει και να μην αφήνει κενά στην 2.5D ανακαλύφθηκε? Αυτά τα Full Cover (link) πχ, κάθονται καλύτερα? Τα έχουμε δει? Ή θα χαλάνε την αισθητική? ” Μια χαρα ειναι εγω τετοιο εβαλα στο redmi pro και ειναι οκ @Stasis

• Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από tolkien: “Παράθεση από gatos1986: “Παράθεση από tolkien: “Παράθεση από gatos1986: “Καλημέρα. Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;; ” Καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα το παρελαβα τελη οκτ. ” Και...είσαι ικανοποιημένος;;Θετικά-αρνητικά;;; ” @gatos1986 πολυ ωραιο ρε συ σαν κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση παντως απο το ελληνικο site και παλι καλα που το υποστηριζουν εδω τα παιδια. Με εχει ξενερωσει ομως αφανταστα που δεν προκειται να παρει global r…

• Παράθεση από gatos1986: “Παράθεση από tolkien: “Παράθεση από gatos1986: “Καλημέρα. Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;; ” Καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα το παρελαβα τελη οκτ. ” Και...είσαι ικανοποιημένος;;Θετικά-αρνητικά;;; ” @gatos1986 πολυ ωραιο ρε συ σαν κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση παντως απο το ελληνικο site και παλι καλα που το υποστηριζουν εδω τα παιδια. Με εχει ξενερωσει ομως αφανταστα που δεν προκειται να παρει global rom. Το θεωρω μεγα αποτυχια αυτο. Τωρα On scre…

• Παράθεση από gatos1986: “Καλημέρα. Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;; ” Καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα το παρελαβα τελη οκτ.

• Παράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος Redmi Note 3 (απλό) είμαι στο δύσκολο σταυροδρόμι, Redmi Pro ή Redmi Note 4. Ο φίλος μου ο demakhs όμως, με βοήθησε πάρα πολύ στο να επιλέξω το Redmi Pro σχεδόν με κλειστά μάτια... ” Μιας και το εχω το redmi pro σκεψου κιολας οτι αυτο το κινητο δεν βλεπω να βγαζουν και global rom. Αν δεν σε πειραζει εννοειται κι εγω το θεωρω καλυτερα μακραν απο το note 4. Και με πολυ καλυτερη οθονη. Απλα φαινεται οτι η xiaomi το εχει πληρως μπιπ μπιπ το κινητο…

• Παράθεση από sylvester: “Ρε παιδιά, για ποιόν λόγο δεν υπάρχει κάποια global rom???? Τόσο του πεταματού το έχουνε το θηριάκι?? ” Κι ομως δεν το βλεπω να βγαζουν global rom. Εδω στο επισημο site τρωνε το βρησιμο αλλα δεν ασχολουνται καν Το μονο που λενε ειναι οτι δεν μπορει να υπαρχει global rom απο την στιγμη που το πουλανε μονο σε Κινα. Και δεν βλεπω να βγαινει πουθενα αλλου. Παρα πολυ ωραιο κινητο αλλα χωρις επισημη υποστηριξει δεν θα παει πολυ.

• Παράθεση από haris8: “παιδια εσεις που το εχετε στα χερια σας... απο θεμα μπαταριας... βγαζει την μερα; ” Εγω φιλε πηρα το Xiaomi Redmi Pro 4gb 128. Πολυ ωραιο κινητο και παλι καλα που ασχολουνται εδω τα παιδια με τις roms, γιατι το συγκεκριμενο κινητο δεν βλεπω να το υποστηριζουν με global version παρα μονο κινεζικη υπαρχει (και δεν βλεπω φως για το συγκεκριμενο). Παντως ανετα μου βγαζει την μερα. Εγω On Screen εχω καπου 4 ή 5 ωρες. Τωρα αλλου διαβαζω οτι εχει πολυ παραπανω on screen. Τι να σου…

• Redmi Pro 128gb X20!!!!

tolkien - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

NasDriver ναι το aida64 που μου ειπες δειχνει SoC model : MediaTek Helio X25. ΠΑΝΤΩΣ Ευχαριστω παρα πολυ NasDriver & CAESER

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “@tolkien, η συσκευή σου είναι γνήσια! Το CPU-Z δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ...ότι νά'ναι! Κάνε και το verification της Xiaomi εάν θέλεις... ή το "Antutu Officer" για να δεις την γνησιότητα της. Επίσης, όταν θέλεις να ανεβάσεις φωτογραφία στο φόρουμ δεν χρειάζεται να την ανεβάζεις αλλού πρώτα και να δίνεις Link. Πάτα το "συνημμένα" από κάτω ή "τσίμπα" τη φώτο και σύρε τη μέσα στο χώρο που πληκτρολογείς και κάνεις τη δουλειά σου πανεύκολα! ” Τωρα θα τα κανω ολα οσα μου αν…

Μήνυμα

nasdriver δεν εχω βαλει και τις καινουριες εκδοσεις που εχουνε πει γιατι ελεγα μηπως ειναι πολυ beta. ισως εκει να φαινεται οκ. γιατι απ οτι καταλαβα ισως φαινεται λαθος απο την rom ή απλα δεν το γραφουν σαν Χ25 και το γραφουν χ20 και αμα το ψαξεις πχ με το antutu που εβαλα μολις λεει στο Basic info : cpu model MT6797T αρα δηλωνει το Τ απ οτι διαβασα το Χ25. Αμα τα λεω λαθος sorry τι να κανω? δευτερο κινητο πηρα τωρα απο xiaomi. Το πρωτο redmi pro 32 και τωρα redmi pro 128. Που απ οτι καταλαβα δ…