Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 135.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι αλλά δεν πιστεύω να περάσεις απο updater.. Είναι λίγο νωρίς.... ” Εγώ καταλάθος πάτησα στο updater "download update" ενώ δεν είχε ακόμη ενημέρωση διαθέσιμη... Να το σταματήσω(επέμβω);
-
Παράθεση από geoanto555: “bigota.d.miui.com/V8.2.1.0.MAG…AGMIDL_fde8a722df_6.0.zip ” Πές μου πως είναι official stable
-
Παράθεση από demakhs: “Μάλλον την china εννοεί, από global υπάρχει μόνο stable διαθέσιμη.... Φαντάζομαι, θα μπορούσες να δοκιμάσεις ακόμα και με αυτήν... ” Αυτή εκεί στην xiaomi δουλειά δεν έχουν; Το κάνουν επίτηδες μάλλον για να μας προπονίσουν... (Είμαι στην "περίφημη"8.0.3 global) Έχω κόλλημα με το mi unlock states και μάλλον θα περιμένω την επόμενη global μπάς και το φτιάξουν... =============== Μαι 7th 2017, 5:59pm =============== Επειδή παίζει να ξέρεις: υπάρχει κανένα άρθρο με τις εντολές …
-
Παράθεση από lallasgr: “Ανανέωσα το λινκ με νέο λειτουργικό! ” οκ... Τώρα δουλεύει... Thanks!!! =============== Μαι 7th 2017, 4:38pm =============== Παράθεση από lallasgr: “O Bootloader της συγκεκριμένης συσκευής ξεκλειδώνει και με Stable και με Developer rom οπότε αρκεί να έχετε Official rom εγκατεστημένη και προχωράτε. ” Τι εννοείς; Την china ή την global;
-
Απλά είναι για την αδερφή μου και θα φύγει την Κυριακή ενώ εγώ φεύγω σε μισή ώρα Θεσσαλονίκη αγώνες πολο(εφήβων) Τώρα να σας πώ την αλήθεια δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο το καλωδιάκι... η μία άκρη δεν θα έπρεπε να έχει usb c;
-
Καλά Παίδες, θα δοκιμάσω από αύριο και θα σας πώ.... Ευχαριστώ πάντως για την πρόθεση και την βοήθεια σας...
-
Παράθεση από derveni: “@Thanos Kinigos Από που είσαι ? ” Από Αλεξανδρούπολη (τελείως άκυρος εεε;;;)
-
ΜΗ μου λέτε για καλωδιάκη, γιατί μου σηκώνετε η τρίχα Υπάρχει κανένας οδηγός που να λέει αυτό με το καλωδιάκι;;;
-
Παράθεση από demakhs: “εντάξει....γράψε λάθος..το αντίστροφο.. ξανα-ματα-επαναλαμβάνω....με το Εγγλέζικο προσπάθησες να κάνεις το ίδιο? με τους drivers είσαι εντάξει, το βλέπει σωστά ο υπολογιστής σου, για κάνε ένα τσεκ με το Link στην υπογραφή μου "xiaomi drivers"... ” Στο αγγλικό μου βγάζει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35840/ (την κινέζικη dev αλλά και την stable)
-
Παράθεση από demakhs: “δε μπορείς να περάσεις την global ενώ έχεις την Κινέζικη, αυτό σου γράφει..(ε ρε που μάθαμε και Κινέζικα)... με το Κινέζικο mi pcsuite δοκίμασες να κάνεις το ίδιο? ” Την global έχω !!! Και είμαι και στο κινέζικο mipcsuite... Θέλω να βάλω κινέζικη ΡΟΜ για να ξεκλειδώσω... Ερε xiaomi πώς μας βασανίζεις...
-
Καλησπέρα παιδιά! μετά από μια ολόκληρη μέρα υπερκόπωσης έφτασα στο συγκεκριμένο οδηγό, αλλά όταν επιλέγω την Chinese stable που κατέβασα και μου βγάζει (στα κινέζικα) error(πιθανών):2099 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35835/ Επίσης οι recovery rom είναι αυτές που έχει στην σελίδα της η miui; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35836/
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Thanos Kinigos: “ροσπαθώ το mi5s.... ” Και να υποθέσω ότι έχεις Global stable rom 8.0.3.0 ? ” nai...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔεν ξέρω παιδιά... Μάλλον θα ξανακάνω αίτηση από άλλο λογαριασμό για να γίνει η δουλειά γιατί δεν το βλέπω αλλιώς να ξεκλειδώνει... Εσείς μπορείτε να ξεκλειδώσετε και άλλες συσκευές με μια αίτηση; γιατί σας λέω είχα κάνει αίτηση τον Σεπτέμβριο όταν είχα το redmi pro και τώρα χωρίς να κάνω ξανά αίτηση προσπαθώ το mi5s....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για να ενεργοποιήσεις την επιλογή developer options πατας πολλές φορές σχετικα με το τηλ/έκδοση miui.. Μετα γυρίζεις πίσω /πρόσθετες/επιλογες για προγραμματιστές ” Ναι... ενεργοπίησα το developer option και το usb debugging... Μια ερώτηση: όταν έκανα log out το Redmi pro αποθήκευσα ότι είχε ανεβεί στο storage του cloud, μήπως γι' αυτό;; και επίσης όταν απενεργοποιώ το κινητό για να το βάλω ύστερα σε fast boot παραμένουν οι επιλογές του debugging; =============== Μαι 4th…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δες και μέσα σε developer options αν οι επιλογές oem unlock - unlock status ειναι οκ.. ” Επειδή είμαι άσχετος... ξεκαθαρίζεις που είναι αυτή η επιλογή;;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Θύμισε μου ποια rom έχεις μέσα τώρα. ” 'Εχει: MIUI Global stable 8.0.3.0(MAGMIDI) Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Thanos Kinigos: “Μου βγάζει αυτό το σφάλμα: ” Πρώτα πρώτα σιγουρεψου αν αυτο το account δεν το χεις περασμένο σε άλλο κινητό.Επίσης δες αν στο find device βλέπει το συγκεκριμένο ή το προηγούμενο. ” Στο i.mi.com το βλέπει το κινητό online, και μόνο το mi5s...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν έχεις άδεια ακόμη ξεκλειδωνεις με αυτό το λογαριασμό. ” Μου βγάζει αυτό το σφάλμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35795/
-
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά! Εγώ που έκανα αίτηση τον Σεπτέμβριο για το redmi pro τι να κάνω για να ξεκλειδώσω το mi5s;