Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.

• Άλλαξα σε India το region και πήρα OTA την 8.2.2 (global stable), αλλά πάλι οι επιδόσεις στο άνοιγμα των εφαρμογών παρέμειναν ίδιες.. Δεν μπορώ να το χωνέψω πως το RN4 ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές από το Mi5. Στα θετικά, η καλύτερη διαχείριση της μνήμης στο mi5. Φανταστείτε ότι παρόλο που με την 8.2.2 το mi5 κράτησε τις μισές και παραπάνω εφαρμογές στην μνήμη συμπεριλαμβανομένου και του Asphalt, το RN4 δεν κράτησε τίποτα στην μνήμη αλλά και πάλι(το RN4) κέρδισε οριακά.. βρε να μην έχω και έ…

• Παράθεση από spideman3: “Ναι γίνεται, με ποια είσαι? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την με την επίσημη global stable 8.1.2.0 (MAAMIDI). Απλά αν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα, ανέφερα τον προβληματισμό μου σε σχέση με τις επιδόσεις και συγκεκριμένα την ταχύτητα της συσκευής με αυτή την ρομ, με την οποία μου ήρθε από το κατάστημα.

• Παράθεση από markito: “Η 8.1.2 από αναφορές είχε κάποια θεματακια. Βάλε την 8.2.2 ” Να φανταστώ αν αλλάξω το region σε Ινδία μπορεί να έρθει και Ota?

• Παράθεση από markito: “@Teri εγώ έχω πάρει ένα Aukey QC 3.0 από aliexpres για ευρωπαϊκή μπριζα και είναι σούπερ. ” Παιδιά να ξέρετε ότι κυκλοφορούν αρκετοί ταχύ φορτιστές οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι Qualcomm certified αλλά δεν βρίσκονται στην σχετική λίστα της qualcom. Αντίθετα αυτός της aukey είναι από τους πρώτους που πήρε την πιστοποίηση..

• Καλημέρα παιδιά. Πριν 10 μέρες περίπου παρέλαβα το mi5 64GB με την επίσημη global stable 8.1.2.0 (MAAMIDI). Όλα λειτουργούν άψογα στο τηλέφωνο. όταν όμως επιχειρήσα να κάνω ένα συγκριτικό ταχύτητας ανάμεσα στο mi5 και το Redmi note 4, προς έκπληξής μου, έιδα ότι το mi5 έμενε μισό λεπτό πίσω κατά μέσο όρο απο το RN4, όσες φορές και αν επανέλαβα το τεστ. Έτσι από περιέργεια έκανα και ένα antutu test στο mi5 και μου έβγαλε σκορ 147.000!! Το μεγαλύτερο που έχω δει σε συσκευή με τον SD820. Τι μπορεί …

• Καλή επιτυχία παιδιά!

• Παιδιά έχω στην κατοχή μου τα piston 3, τα hybrid και μερικές αλλες πιο φθηνες εκδόσεις. Τα piston 3 και τα hybrid ειναι πολύ ομορφα και φαινονται πολυ ποιοτικα σαν υλικά/κατασκευή. Απο κει και πέρα τα έχω απλά δοκιμασει μερικές φορες, γιατί προς το παρών χρησιμοποιώ κάποια άλλα. Δεν θέλω να μιλήσω για τον ήχο αλλά για κάποιο άλλο θέμα. Έχω διαβάσει ασυνίθιστα πολλές αναφορές χρηστών, που τα ακουστικά τους έχουν πάρουσιασει καποιο προβλημα μετα απο κάποιο διαστημα μηνών, ή ακόμη και από την αρχη…

• Παράθεση από GIANNIS VASILIADIS: “@Vagelis Minas Καλορίζικο αδελφέ μου! Πίστεψε με, δεν θα απογοητευτείς από την κάμερα του mi5 . Είναι κινητάρα!! ” Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά, ήδη σήμερα το στείλανε, δύο πράγματα μένουν τώρα, ένα να μην κάτσει τελωνείο και δεύτερο να μην έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή, γιατί σε αυτό το κομμάτι είμαι γκαντέμης όσο δεν φαντάζεσαι..

• Παράθεση από GIANNIS VASILIADIS: “@Vagelis Minas wrote: Κάποια άλλη διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές, υπέρ ή κατά έχεις διαπιστώσει? Εμένα, αν και θα σου φανεί γελοίο, μου λείπει το IR BURSTER (το τηλεχειριστήριο) είναι κάτι που το χρειαζόμουν. Άλλο αρνητικό είναι ότι την έχουν παραμελήσει την συσκευή και δεν έχει πάρει το nougat. Επίσης είναι ότι από τα 4gb ram, έχω ελευθέρα τα 800mb. Αυτό θέλω να ελπίζω είναι ότι όπως και στα windows όσο παραπάνω ram βλέπει το σύστημά τόσο απλώνεται γ…

• Παράθεση από GIANNIS VASILIADIS: “@Vagelis Minas Καλημέρα Βαγγέλη, έχω και τα 2 mi5 3/32 και mi5s 4/32. Σαν φωτογραφίες μου αρέσουν καλύτερα του mi5s όσο αναφορά τους σωστούς φωτισμούς και καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα. Το αρνητικό είναι αφενός στην λήψη βίντεο no 4axis και αφετέρου αν θες να ζουμάρεις στην φωτογραφία που έχεις βγάλει χάνει στην ευκρίνεια σε σχέση με την κάμερα του mi5. Εκεί παίζουν καθοριστικό ρόλο τα mega pixel mi5 16mp και το mi5s 12mp. ” @GIANNIS VASILIADIS Είμαι ανάμεσα σε α…

• Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο μέλος που είχε το mi5 και τώρα έχει το mi5s? Η κάμερα στο mi5s είναι αρκετά καλύτερη? ή είναι πάνω κάτω το ίδιο?

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από maddoctor: “1) Ποια μαγαζιά έχουν eu αποθήκη (μόνο τ'ονομα, όχι link εκτός των συνεργαζόμενων, καθότι αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ) 2) Ποια μαγαζιά χρησιμοποιούν τον λεγόμενο τριγωνικό τρόπο (πάλι μόνο όνομα εκτός εάν είναι κάποιο συνεργαζόμενο) ” Γιατρέ τρομερή ιδέα !!!!!! +1000 likesΌπως είσαι μεταφέρεις το μήνυμα σου σε καινούργιο τόπικ και δίνεις εναν ταχυσυνδεσμο εδώ. Μπράβο γιατρέ !!!!!! ” Έτοιμο....Αποφεύγοντας το τελωνείο μ…

• Παράθεση από Vagelis Minas: “Ακριβώς το ίδιο θέμα έχει και η συσκευή του φίλου μου, το 16αρι έχει και αυτός αλλά το αγόρασε από Κίνα..Στην δικη του περιπτωση είναι multy, εχει και ελληνικα, μονο που οταν τα επιλεξεις ολα τα μενού εξακολουθουν να ειναι στα Αγγλικα, μονο καποιες εφαρμογες στην αρχική οθονη εχουν ελληνικό όνομα.. IMG_20161009_233405.jpg Απλά το παιδί φοβάται να κάνουμε την διαδικασία για αλλαγή ρομ για να μην γίνει καμιά στραβή και μετά χρειαστεί να το ανοίξουμε.. ” Η συσκευή είχε …

• Παράθεση από geoanto555: “Για miflash -fastboot rom είναι η 6.5.12 και η 7.2.5 ... Υπάρχουν και άλλες βέβαια αλλά αυτές τις θεωρώ τις καλύτερες.. ” Οπότε θα δοκιμάσω με την china dev 6.5.12 του οδηγου. MiFlash το v20151028 ή το καινούργιο v2016.08.30.0.zip? παίζει κάποιο ρόλο?

• Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογω στο en.miui δεν δινουν και το md5 των fastboot rom που κατεβάζουμε απο εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς να βάλεις όποια θέλεις.... Το θέμα όμως είναι άλλο.. Δοκιμασμένες ρομ για miflash είναι λίγες κ εσύ δεν μπορείς να φλασάρεις πάνω από μία φορά γτ λογικά θα κλειδώσει(αν ειναι ξεκλείδωτο).. Εγώ θα πήγαινα σε μία δοκιμασμένη... ” Ποιες ειναι οι δοκιμασμενες? Αυριο μαλλον θα επιχειρισω να περασω σε RN3 pro με ventor rom φίλου, ε…

• οπότε θα ξεκινησω ξανα την μελετη και θα αρχισω να κατεβαζω τα απαραιτητα αρχεια για να του περασω μια επισιμη Dev rom με σκοπο αργοτερα την ελληνικη. Διάβασα αυτον τον οδηγό Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) τι μου προτείνετε να δοκιμάσω με το MiPcSuite που απ'οτι διαβασα είναι και ποιο ασφαλης τροπος ή με το MiFlash?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Απλά το παιδί φοβάται να κάνουμε την διαδικασία για αλλαγή ρομ για να μην γίνει καμιά στραβή και μετά χρειαστεί να το ανοίξουμε.. ” Με την ρομ που είναι τώρα μπορεί να συμβούν και χειρότερα να του πεις, καλύτερα τώρα που έχετε πρόσβαση στη συσκευή παρά να νεκρώσει κάποια στιγμή και να τρέχετε μετά ” Πραγματικά υπάρχει τέτοια περίπτωση?

• Ακριβώς το ίδιο θέμα έχει και η συσκευή του φίλου μου, το 16αρι έχει και αυτός αλλά το αγόρασε από Κίνα..Στην δικη του περιπτωση είναι multy, εχει και ελληνικα, μονο που οταν τα επιλεξεις ολα τα μενού εξακολουθουν να ειναι στα Αγγλικα, μονο καποιες εφαρμογες στην αρχική οθονη εχουν ελληνικό όνομα.. IMG_20161009_233405.jpg Απλά το παιδί φοβάται να κάνουμε την διαδικασία για αλλαγή ρομ για να μην γίνει καμιά στραβή και μετά χρειαστεί να το ανοίξουμε..

• Μολις η ηρθε η συσκευή σε εναν γνωστο μου με unoficial rom και μαλλον θα του περασω την Global Stable και διαβαζω αυτόν τον οδηγο αλλά έχω κάποιες απορίες: Παράθεση από lallasgr: “Στην περίπτωση που κατά την διάρκεια του Flash βγει το παρακάτω μήνυμα: "Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet)" τότε κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή και θα λυθεί το πρόβλημα ” Δηλαδη ενώ η συσκευή μου ειναι συνδεδεμενη θα κανω restart τον υπολογιστη και οταν ανοιξει ξανα ο υπολογιστης τι θα …

• Παράθεση από LeonTsi: “Με την thander stable χτυπάει και στο αθόρυβο αλλά και όταν έχεις ρυθμίσει το ξυπνητήρι και κλεινεις το τηλέφωνο...ολα στην πένα.... ” Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι υπάρχει θέμα με το ξυπνητήρι γιατί από την αρχή που έχω την συσκευή και πέρασα την ελληνική 7.2.3.0 stable, το ξυπνητήρι λειτουργεί κανονικά και στο αθορυβο και όταν η συσκευή είναι κλειστή..