Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.

• Παράθεση από mixaliscy: “Τίποτα δεν είναι απόλυτο Αλλά πχ εκεί που πάτησες ναι, στη συγκεκριμένη Ρομ αναφέρεται στις οδηγίες πως αν σας βγάλει για το supersu μην πατήσετε ναι Ε... εσύ πάτησες και πρέπει να ξανακάνεις μια διαδικασία ξανά ” Μιχάλη αυτό σε ποιον οδηγό το λεει..? οσο και να εψαξα τους οδηγους που διαβασα και μου προτεινατε, δεν ειδα πουθενα καμια αναφορα στις οδηγιες για το su μεσω twrp.. τοσο γκαβομαρα εχω? χαχαχα

• Παράθεση από GR_Macedon: “Εεεεε ναι, αλλά θα εχεις την ρομ στην εξωτερική μνημη και μόλις τελειώσει το wipe δεν θα κάνεις reboot, αλλά θα πας πισω στην αρχή του recovery και θα επιλέξεις install και την ρομ. Αν κάνεις reboot και οχι install το κινητό σου δεν θα ξεκινάει λόγο έλλειψης του system. ” Κάρτα μνήμης δηλαδή?

• Παράθεση από mixaliscy: “Είναι αυτό που λέμε διαβάζετε σωστά τον οδηγό Για 10 λεπτά διαβάσματος κάνουμε διαδικασία 5 ωρών ” Τις περισσότερες φορές έτσι είναι, αλλά δεν συμβαίνει πάντα αυτό..

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μάλλον είσαι οκ. Και το μάλλον πάει στο ότι δεν έσβησες και το system στο οποίο αν δεν κάνω λάθος πάει και κάθετε το SU. ” Οπότε αύριο που θα το έχω ξανά στα χέρια μου καλό θα ήταν να κάνω και το system ε?

• Τελικά εκάνα wipe cache, dalvick cache, data, και ξανά πέρασα την τελευταία ελληνική stable χωρίς το SU.. Αυτό αρκεί? Ή πρέπει υποχρεωτικά να το κάνω από την αρχή μέσω sp flash tools όπως πρότεινε ο Θανάσης?

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! Το TWRP το βάζουμε ΜΟΝΟ για να περάσουμε ROM όταν κρεμάσει η συσκευή. Όμως δεν κάνουμε ΠΟΤΕ WIPES με αυτό γιατί δεν διαβάζει σωστά τα Partitions και διαγράφει λάθος Partitions Aυτός είναι και ο λόγος που έχουμε βγάλει το TWRP από πολλές συσκευές... Βάλτε το τωρα για να περάσετε την ROM Και μετά να προσέχετε να μην κάνετε Wipes με αυτό. Ειδικά Factory Defaults. ” Δεν το ήξερα αυτό.. Πότε πρεπει να κανουμε wipes και πότε οχι?

• Την τελευταια Ελληνική stable.. Όχι τίποτα άλλο, σε μερικές μερες περιμένω ακόμη ένα 16αρι TDD από άλλο σάιτ, αυτό ηταν δωρο για την κοπελα μου και της το εβγαλα ξινο.. ερχοταν να μου πει κάτι και γω ήμουν όλη την φυγε! μην μου μιλάς τώρα!.. μην καθεσαι δίπλα μου..έιχα τρελαθεί.. χαχα!! για μεσημερη εφαγα οταν τελειωσα..δηλαδη βραδυ.. Σε ένα ποστ σου διαβασα αυτό: Παράθεση από theano619: “ναι.. δεν φευγει με τιποτα.. οταν παταω reboot to system το μοναδικο που μου βγαζει ειναι μια επιλογη να καν…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Και κάτι που το έχω απορία.. με το sp flash tool γίνετε να περάσουμε κατευθείαν την ελληνική stable? Ή πρέπει να περάσουμε παλι την ελληνικη fatboot rom και μετα την stable απο recovery? ” με mi-flash ή με spflash tools μπορείς να περάσεις μονο fastboot ROMs.οι υπόλοιπες παιρνούν απο to recovery ” Μάλιστα, ευχαριστώ! Και κάτι ασχετο.. Με την Κινεζικη ρομ οταν συνδεσα το τηλεφωνο στο PC, μου εβγαλε το μηνυμα αν θελω να το δει σαν MTP device.. καπο…

• Υπάρχει περίπτωση να έφταιγε η ρομ που είχε περασμενη από το καταστημα? Ο τρόπος που την πέρασαν? Αγγλοκινεζικη ήταν.. Και κάτι που το έχω απορία.. με το sp flash tool γίνετε να περάσουμε κατευθείαν την ελληνική stable? Ή πρέπει να περάσουμε παλι την ελληνικη fatboot rom και μετα την stable απο recovery?

• Παράθεση από pechr: “Τιποτα Ένα πράγμα σου έμεινε να κάνεις.... Πρέπει να ζητήσεις απο το Αdmin να σου μεταφέρει το θέμα αυτό στο σωστό σημείο ” Μόλις το έκανα.. Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση το Error: Missmatching image and device error που έβγαζε το Mi flash όταν προσπαθούσα να περάσω την ελληνική fastboot ρομ.. Το οποίο έβγαζε και στην γραμμή εντολών όταν ακολούθησα τον οδηγό του stefanos1985. Στην κινεζικη fastboot ρομ γιατί δεν έβγαζε το ίδιο σφάλμα στο mi flash? Επίσης όταν προσπαθούσα …

• Επιτέλους παιδια!! Σας ευχαριστώ όλους ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ!!!! Χωρις εσας δεν ξερω τι θα έκανα...

• Παιδια με το που μπαινω στο TWRP μου εμφανιζει αυτή την εικονα.. Μετα οταν παω πισω ,επιλεγω Reboot->Power Off και αυτο μενει κολλημενο.. δεν κανει τιποτα και πρεπει να το κλεισω βγάζοντας την μπαταρια.. Πάλι δεν εκανα κατι σωστα?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Ακολουθω τον οδηγο για unbrick, περασα κανονικα τα παντα, ξετσεκαρα το preloader για σιγουρια, πατησα download και μετα συνδεσα το τηλεφωνο με βγαλμενη την μπαταρια.. και το flashtools κολλησε.. τόσο γκαντεμης.. τελικα μου εβγαλε μηνυμα ΟΚ και τωρα περιμενω να ανοιξει.. ” Νομίζαμε ότι λιποθυμισες τόση ωρα..... :-)Ωραίος αυτά ειναι καλα μαντατα.. μολις ανοίξει στην ουσία θα έχεις βαλει την fastboot ROM του φόρουμ. Μετά μένει να περάσεις την ελληνι…

• καλα παιδια πραγματικα εχω αλλαξει 100 χρωματα.. ακομα δεν εχω φαει τιποτα.. εχω ζαβλακωθει.. χαχα

• Παράθεση από pechr: “Τώρα που είσαι; Περιμένεις στην οθόνη cmd ή εχεις δοκιμάσει κατι αλλο? ” Ακολουθω τον οδηγο για unbrick, περασα κανονικα τα παντα, ξετσεκαρα το preloader για σιγουρια, πατησα download και μετα συνδεσα το τηλεφωνο με βγαλμενη την μπαταρια.. και το flashtools κολλησε.. τόσο γκαντεμης.. τελικα μου εβγαλε μηνυμα ΟΚ και τωρα περιμενω να ανοιξει..

• Παιδιά όποιος θελει να με βοηθίσει εδώ ειναι το θεμα που δημιούργησα: xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12175

• Παράθεση από pechr: “Ωραίος λοιπον... Αν το κινητο ανοίγει και μπαίνει στο miui τότε θα πας να βαρεσεις 7-8 κλικ στην έκδοση MIUI που βρίσκεται στο about phone ώστε να σου δώσει δικαιωματα developer και συνεχίζεις με τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 Αν δεν μπορέις να μπεις στο miui τότε θα δοκιμάσεις με spflash tools να περάσεις την fastboot ROM του φόρουμ μας Ο οδηγός είναι εδώ: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool Υ.Γ. Σε λάθος θεματική ενότητα δημιουρ…

• Καλησπέρα, Μόλις παρέλαβα το 16άρι TDD. Μόλις πάω να το φλασάρω για να του κάνω καθαρή εγκατασταση με το Mi Flash, μου βγάζει Αυτο το Error: Missmatching image and device error Dropbox - MIFLASH ERROR.jpg home Στην συνέχεια δοκίμασα και τον οδηγό του stefanos1985, με εντολές cmd. αλλά πάλι είχα errors Dropbox - command line 2.jpg Μετά κατεβασα την Latest China Stable Fastboot Rom απο εδώ [MIUI Device Team]How to Flash Fastboot ROMs on Redmi Note 2/Prime [hermes] - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIU…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Έχω αγχωθει παρα πολυ πραγματικα.. ” Πρώτα απο όλα ηρέμησε.Συγκεντρώσου.. Το κινητο σου ειναι εργαλειάρα και δεν τα φτήνει τόσο εύκολα όσο νομιζεις. Τρέξε τον οδηγό που σου αναρτησα πριν και θα δεις ΦΩΣ. θα σε πάρει 10 λεπτά να το τελειώσεις ” Στον οδηγο στο σημειο που δινω την εντολη adb devices μου βγαζει αυτο.. Το anauthorized λεει κάτι? ή συνεχίζω κανονικα?

• Παράθεση από pechr: “Ας πάρει κάποιος τον Vagelis Minas σε skype ή teamviewer να τον βοηθήσει. Εγώ δεν μπορώ εδώ που είμαι τώρα. Δεν έχει σημασία που ειναι TDD. Βαγγέλη Την fastboot ROM που κατεβασες από το αλλο site διεγραψε την...απλά. Τρέξε αυτόν τον οδηγό εδώ ” Έχω αγχωθει παρα πολυ πραγματικα..