Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.
-
Παράθεση από pechr: “Γιατί ρε παιδιά ενώ μας ρωτάτε τι πρέπει να κανετε και σας γράφουμε οδηγίες ... μετά κάνετε του κεφαλιού σας και ξαναγυρνάτε εδώ να σας βοηθησουμε με τα προβλήματα που εσεις οι ίδιοι δημιουργείται στον εαυτό σας; Θα βάλεις την Fastboot του φόρουμ μας.....ΓΙΑΤΙ;;; ΕΠΕΙΔΗ περιέχει το TWRP που θα το χρειαστείς μετά για να εγκαταστήσεις την Ελληνική ROM Προσπαθούμε παντα να σας βοηθάμε αλλα πρέπει πρώτα εσείς να θελετε να βοηθησετε τον εαυτό σας.!! ” Παιδια αν διαβασετε στην προ…
-
Ναι γιατι μολις το παρελαβα και προσπαθω να κανω καθαρη εγκατασταση.. καταφερα και περασα Fastboot Rom, και τωρα θελω να περασω την ελληνικη stable αλλα μου βγάζει το σφάλμα που είδες..
-
Παράθεση από Opanos: “Ωραία, υπάρχει τρόπος, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε "καθαρή εγκατάσταση". Πρέπει να έχεις twrp το αντίστοιχο για την συσκευή σου Πρέπει να διαβάσεις αυτό μόλις το εγκαταστήσεις TWRP tips Πρέπει να ακολουθήσεις το βήμα Γ από αυτό youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI Είσαι μια χαρά. ” Κατεβασα την Latest China Stable Fastboot Rom απο εδώ [MIUI Device Team]How to Flash Fastboot ROMs on Redmi Note 2/Prime [hermes] - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum και μολις εγινε το …
-
Παράθεση από Opanos: “Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM Νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις αυτό. ” Ναι το εχω δει αυτό.. αλλα δεν δινει πουθενα οδηγιες στο πως εκανε την εγκατασταση..
-
Ναι τον ακολουθω σωστα.. Η οθονη δεν μεγαλωνει τερμα.. Να πω οτι ειναι το TDD μοντελο, αν παιζει καποιο ρολο..
-
Μόλις το δοκιμασα και μου βγαζει αυτό..
-
Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε τον οδηγό stefanos1985, με εντολές cmd. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Μολις το δοκιαμασα και μου βγαζει αυτο..
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Μόλις παρέλαβα το 16άρι.. Φοράει την 7.1.3 ( αν δεν κάνω λάθος γιατί το έχω σπίτι να φορτίζει) την κινεζικη.. Να του περάσω κατευθείαν την ελληνική ή μου προτείνετε να κάνω καθαρή εγκατάσταση? ” Παιδια μόλις πάω να το φλασάρω για να του κάνω καθαρή εγκατασταση, μου βγάζει Αυτο το Error: Missmatching image and device error
-
Μόλις παρέλαβα το 16άρι.. Φοράει την 7.1.3 ( αν δεν κάνω λάθος γιατί το έχω σπίτι να φορτίζει) την κινεζικη.. Να του περάσω κατευθείαν την ελληνική ή μου προτείνετε να κάνω καθαρή εγκατάσταση?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Παιδιά θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό, άν μπορούσε κάποιος να το κοιτάξει αυτό το θέμα.. ” 1. Τα md5 στους VIP έρχονται στο mail τους. Αν και αν κανεις το αρχείο zip ένα test από το winrar θα σου δείξει αν κουβαλάει σφάλματα. 2. Η τελευταία stable είναι η 7.1.3.0 και είναι ελληνική. Αγγλοκινέζικη είναι η fastboot ROM που θα χρειαστείς για την πρώτη σου καθαρή εγκατάσταση σε περίπτωση μη κλειδωμένου recovery. ” Ευχαριστώ για το tip με το winrar, ο…
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Καλησπέρα σας, Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσατε να δίνετε και το MD5 των αρχείων ώστε να ξέρουμε αν κατέβηκαν σωστά.. ” Παράθεση από Vagelis Minas: “Τουλάχιστον στην τελευταία stable απο τον οδηγό και την τελευταια Αγγλοκινεζικη, δεν υπαρχει.. Απο βδομαδα περιμενω το 16άρι και ετοιμαζομαι σιγα σιγα.. Dropbox - Stable.jpg ” Παιδιά θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό, άν μπορούσε κάποιος να το κοιτάξει αυτό το θέμα..
-
Τουλάχιστον στην τελευταία stable απο τον οδηγό και την τελευταια Αγγλοκινεζικη, δεν υπαρχει.. Απο βδομαδα περιμενω το 16άρι και ετοιμαζομαι σιγα σιγα.. Dropbox - Stable.jpg
-
Καλησπέρα σας, Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσατε να δίνετε και το MD5 των αρχείων ώστε να ξέρουμε αν κατέβηκαν σωστά..