Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 57.
-
Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εμένα με ενοχλεί αυτό , αλλά λέω δεν μπορεί θα υπάρχει κάποια ρύθμιση που απλά δεν έχω πάρει χαμπάρι... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατά την γνώμη μου το μόνο που θα πρέπει να κάνεις back up είναι τυχόν φωτογραφίες που θα ήθελες να μην χάσεις και έγγραφα, μην κάνεις back up εφαρμογές επειδή μπορεί κάποιες από αυτές να δημιουργούν το πρόβλημα, αφού περάσεις ξανά την ρομ εγκατέστησε μια μια τις εφαρμογές για να τσεκαρεις την συμπεριφορά της συσκευής Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ θα πρότεινα να σβήσεις και να ξαναπεράσεις την ρομ Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από εχθές που πέρασα την 8.7.19 το adroid system σε Vince είναι σταθερά πάνω από 35% σε κατανάλωση Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εδώ όλα καλά σε Vince το τηλέφωνο φαίνεται ίσως ένα κλικ πιο σβέλτο για μπαταρία θα περιμένω λίγο ακόμα να πω γνώμη
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεν ξέρω σε εμένα ο κωδικός είναι το pin ασφαλείας που έχω στο δακτυλικό αποτύπωμα με αυτό τον κωδικό κάνει αποκρυπτογράφηση στα data και έχω φλασαρει πολλές φορές επιτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι εάν έχεις κάποιο κλείδωμα στην συσκευή σου (pin οθονης ,κωδικό) ο αριθμός αυτός είναι και ο κωδικός που ζητάει η twrp και στην δική μου περίπτωση ισχυει
-
Ναι το γνωρίζω ,δεν έχει όμως κάποιες ιδιαίτερες οδηγιες ειτε για clean ειτε για dirty flash άλλωστε την δικιά μας recovery χρησιμοποιώ Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή την στιγμή ,περιμένοντας την 10 απο την κοινότητα μας ,δοκιμαζω μια 8.1 aosp σε redmi 5 plus Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι βλέπω κανονικά τα partitions οποτε θα φλασαρω και θα δουμε αν bootαρει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αν υποθέσουμε οτι γνωρίζουμε τον κωδικό που ζητάει η twrp για να σε βάλει μέσα στο μενού μπορει να γίνει κανονικά φλασαρισμα η θα πρέπει να γίνει πάλι η διαδικασία του format data ;
-
-
Καλησπέρα,έχω βάλει την τελευταία stable xtrv σε redmi 5 plus και μετά από κάποια ώρα το τηλέφωνο κλείνει και ανοίγει μόνο με hard reset καμία γνώμη;
-
Θα πρόκειται για μεγάλο fail πάντως της xiaomi αν όντως το redmi 5/5plus είναι απέξω
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΜου ηρθε και email με τη 2.3 φορτιζω κατεβάζω και αναφέρω Στάλθηκε από το LG-H960 μου
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα@mass22 εγω μπαινω κανονικά μολις το δοκίμασα Στάλθηκε από το LG-H960 μου
-
ΜήνυμαΟλα καλα απο το πρωι με miui 8 σε mi4 συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά Στάλθηκε από το LG-H960 μου