Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• Ποτε ξανα απο Tinydeal - Την επωνυμία της επιχείρησης - Tinydeal - Την Διεύθυνσή της (URL) -Home - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping - Tι ακριβώς αγοράσατε - teclast x98 air iii tablet (ακομα και το link σε πεταει αλλου ) - Την ημερομηνία αγοράς - 25/02/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) - -2 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε - 12 μερες processing order - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) - ------------------…

• οι κινεζιες ειναι στην αγγλικη, τελικα καταφερα και περασα την ελληνικη κανονικα... ευτυχωωωως

• Μετα απο πολυυυυυυ ψαξιμο, βρηκα οτι ειχα καταλαθος φτιαξει 2 λογαριασμους. Εναν στην καθε σιμ!!!!!!!! Καθαρα δικη μου βλακεια. Ευχαριστω για την βοηθεια

• το κινητο δουλευει αλλα στην αγγλικη εχει τοσες κινεζιες, και δεν εχει play store google κλπ...

• Παράθεση από NasDriver: “αν δεν έχει τελειώσει το setup και κολλάς στην ρύθμιση του miui λογαριασμού βάλε την αγγλική να περάσεις τις ρυθμίσεις και μετά μέσα από το κινητό βάλε την ελληνική γλώσσα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα ” τελειωσα το setup με την αγγλικη αλλα μολις εβαλα την ελληνικη τα ιδια.

• Καταλαθος εσβησα τα ΠΑΝΤΑ μεσω της twrp, εκανα ξανα εγκατασταση μεσω DOS αλλα μολις βαζω την ελληνικη βγαζει οτι το κινητο εχει χαθει και πρεπει να το ξεκλειδωσω. Δεν αναγνωριζει τον κωδικο και δεν μπορω να μπω στο Site για να το ξεκλειδωσω απο εκει. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ

• Περιμενω να παραλαβω το Teclast x98 air III απο Gearbest , αφου καταφερα να σπασω την οθονη του turboX που ειχα πριν!! Πριν μερικες μερες φτιαξαμε ενος φιλου (mirek rom, buttons mod) και μου αρεσε αρκετα. Ταχυτατο, χωρις κολληματα και πολυ καλη οθονη!! οσο για το θεμα με την μπαταρια που ειχε αναφερθει παλιοτερα στο xda, χρειαζεται μονο να το αφησεις να σβησει απο μπαταρια 3-4 συνεχομενες φορες και να το φορτησεις πληρως μετα

• Στις stable roms δουλευει το "Ατομικό Αλμπουμ" (Use People Album) ή εγω ειμαι αναπηρος και δεν μπορω να βγαλω ακρη?

• Παράθεση από zaf_4: “Πήγα να σβήσω το διπλό ποστ από πάνω και διαγράφηκαν και τα δικά μου. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ θερμά caesar για μια ακόμη φορά με λύτρωσες, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά. Με την δοκιμή όμως να διαγράψω τον φάκελο screenshots δεν διαγραφόταν ο φάκελος. Τέλος καλά, όλα καλά. ” Επειδη στην stable δεν σε αφηνει να διαγραψεις τον φακελο Screenshots, μπηκα στη TWRP-recovery και τον διεγραψα απο εκει, reboot. Proble…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από petrosarfaras: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από madmax: “Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot. Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" . Το εχει πάθει καποιος αλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό το έχω δει μόνο στην εφαρμογή της AlphaBank όπου ουσιαστικά έχουν "κόψει" την δυνατότητα να κάνει κάποιος s…

• Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από madmax: “Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot. Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" . Το εχει πάθει καποιος αλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλά αλήθεια ρωτάς τώρα? ακριβώς απο πάνω λέει και άλλος το ίδιο... ” Οταν το εγραφα δεν ιχε ανεβει ακομα το αλλο post, κοιτα τους χρονους!!! Παρε μας το κεφάλι!…

• Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot. Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" . Το εχει πάθει καποιος αλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα, παραλαμβανω σε λιγες μερες τη συσκευη και εχω αρχισει να ψαχνομαι με ROM, recovery κλπ. Σκεφτομαι να βαλω την τελευταια stable με "καθαρη εγκατασταση" και twrp, η ερωτηση μου ειναι η εξης, με ποια σειρα πρεπει να γινουν?

• Τελικα, η συσκευη πρεπει να ειναι rooted για να περασουμε TWRP ?