Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• καλημερα και χρονια πολλα σε ολους στην ομαδα αλλα και στους φιλους του forum. Μι4ι την περασα την νεα rom ολα καλα δουλευουν απλα στα "εργαλεια" δεν μου δειχνει οπως παλια "αναβαθμιση" αλλα "εφαρμογη".Να περασετε ομορφα ολοι σας.

• απαντησα σε καποιον νεο στο forum για τις rom και μαλλον κατα λαθος πατησα το νεο θεμα. οποτε η απορια σου ?????????? λυθηκε.

• στην πρωτη σελιδα εχει τις rom . Κατεβαινεις σιγα σιγα την σελιδα και καποια στιγμη εχει τις rom και διαλεγεις εσυ αναλογα τι κινητο εχεις . Τα γραφει αναλυτικοτατα ολα. Μολις την κατεβασεις την μεταφερεις στο κινητο σου και ακολουθεις τις οδηγιες.

• Βοηθεια σχετικα με το mi4i.

gssifa - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

Συνονοματε σ ευχαριστω και παλι αλλα τωρα που το λες την ειχα περασει αυτη και μετα περασα αυτη που φοραω τωρα 6.10.20. Εκει και μετα κρασαρε. Το καταλαβα απο το ηχειο που εκανε ενα ηχο σαν ξεκουρντιστη κιθαρα για πολλη ωρα. Οποτε ας παραμεινω σ αυτην μην τυχον δεν εχω και τηλεφωνο γιατι μετα θελει ολα απο την αρχη. =============== Δεκ 22nd 2016, 12:58pm =============== καλημερα. Εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις ηρθε το τηλεφωνο καπως στα ισια του και προσπαθησα να το συνδεσω με το Mipcsuite για να…

• Καλημερα. Τελικα ειναι σιγουρο οτι η info quest πηρε την επισημη αντιπροσωπεια της XIAOMI στην Ελλαδα.

• H Xiaomi έρχεται στην Ελλάδα επίσημα μέσω του ομίλου Quest Ο όμιλος Quest θα φέρει τελικά για πρώτη φορά επίσημα στην Ελλάδα προϊόντα της κινέζικης Xiaomi, με τα πρώτα δύο smartphones να είναι τα Redmi Note 3 και Redmi 3S. Η Xiaomi έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Info Quest Technologies, του Ομίλου Quest.

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ. Καλες γιορτες και σε σενα.

Μήνυμα

Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει και σε TWRP . Δεν ξερω τι επαθε. Κρυωμενο ειναι;;; Ασε που σε καθε reboot το ηχειο ενα θορυβο κρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ συνεχεια και μετα σταματαει. Δεν αναγνωριζει τις 2 καρτες η ,αλλον πιο σωστα βλεπει 2 sim και ζηταει κωδικους ενω εχω μια μεσα. Θα πρεπει να την βγαζω να την τοποθετω παλι για να βαλω κωδικο στην μια. Να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις;;;; =============== Δεκ 5th 2016, 7:39pm =============== Καλησπερα. Το κινητο σαν root τα επαιξε. Δουλευει βεβαια κανον…

Μήνυμα

Καλημερα παιδια. Μετα απο ψαξιμο 4 ωρων (κουραστηκαν τα ματια μου να πω την αληθεια) το κινητο δεν ειναι root και δεν γινεται. Κατι το απενεργοποιησε απο root. Εκανα προσπαθειες και με αλλα προγραμματα δεν γινεται . Οποτε τι κανω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ερωτηση, το supersu το εχω zip χυμα στο κινητο Mi4i.Δεν εχει καρτα μνημης. Η αποσυμπιεση που γινεται;;;; Χυμα η στον φακελλο supersu ;;;;;;;;;;;;;

Μήνυμα

εκανα απεγκατασταση . Ακολουθησα οδηγιες απο cmd cd c:\adb και λοιπα αλλα δεν μου κανει fastboot. Κλεινει το κινητο ξανανοιγει αλλα δεν μπαινει σε fastboot. Το εκανα χειροκινητα αλλα παλι τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση καποιος να μου πει βημα βημα τι αλλο να κανω;;; Ειδαλλως τ αφηνω εδω που ειναι μιας και δουλευει καλα. Δεν ξανακανω update. Τι να πω.

Μήνυμα

Καλημερα σας. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα το ADB το εχω περασμενο μια φορα στον φακελλο και εκτος αυτου εβγαλα και off το antivirus. Εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες (δεν ειμαι και πολυ ειδικος εχω και καποια ηλικια ,οχι σαν εσας που ειστε μικροι) διαβαζοντας ολους τους αδηγους το τι πρεπει να κανω αλλα τιποτα.Εγω θα ελεγα να παρω ενα backup να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να ξεκινησω απο την αρχη παλι. =============== Δεκ 2nd 2016, 12:52pm =============== Bod…

Μήνυμα

Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα τιποτα. Εχω κανει τα παντα . Δεν μπορεις να φανταστεις. Νεους drivers νεα και παλια ADB κλπ . Στον οδηγο που εστειλες μου βγαζει αυτο.

Μήνυμα

Καλησπερα. Θα σας παραθεσω πιο κατω τις κινησεις που κανω για να βαλω την νεα XTRV/GTV 6.11.24 MIUI V8 . Θα ηθελα καποιος βημα βημα να μου πει τι να κανω. Κατεβασα και ενα προγραμμα που μου λεει οτι το τηλεφωνο δεν ειναι root.(root checker basic). Ερωτω τι αλλες rom πως τις ανεβασα; Αυτο που προσεξα ειναι οτι πρωτα μου εβγαζε το TWPR και εκανα απο το forum αυτα που λετε και τις περνουσε. Τωρα δεν υπαρχει αυτο ουτε το supersu . Πως χαθηκαν ;;;

• Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή. γραψε το στο ψαχτηρι και θα σου βγαλει τα παντα

• Καλημερα. Δεν γνωριζω καλα το προβλημα σου αλλα κοιτα εδω μηπως και βρεις κατι. βασικα μπαινεις στο ευρετηριο πανω δεξια (μεγενθυτικο φακο και γραφεις την λεξη " οδηγος " οποτε σου γραφει μια λιστα απο κατω τι ζητας. Και για recovery οδηγιες και για τα παντα. η γραφεις την λεξη αναβαθμιση και παλι σου εξηγει με πολλους ωραιους τροπους πως θα το κανεις. Το θεμα ειναι να μπορεις να συνδεσεις το τηλεφωνο σου με το pc.

• συνηθως εκανα εγκατασταση την νεα version μεσα στο τηλεφωνο. Μετα απο τις ενημερωσεις επελεγα το " επιλογη πακετου ενημερωσης" και τα εκανε μονο του ολα. Μια φορα μονο πηγα απο την επιλογη "επανεκκινηση σε λειτουργια ανακτησης" και εκανα αυτο Wipe ==> Advanced Wipe ==> Dalvik Cache + Cache και Σέρνουμε το επιλογέα δεξιά για να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της cache. Τωρα δεν τα βγαζει στην ανακτηση . Μου δειχνει τις τρεις γλωσσες διαλεγω αγγλικα κανω wipe την case μονο και στο τελος reboot…

• καλημερα και καλο μηνα. Παιδια βοηθεια θα χρειαστω. εχω το Mi4i και ενω εχω περασει με επιτυχια ολες τις παλιες rom την νεα δεν την δεχεται καθολου. Μπορει καποιος να με βοηθησει βημα -βημα;;; Μηπως πρεπει να την ονομασω update .zip; δεν ξερω. ευχαριστω.

• Αναβάθμιση σε mi4i

Μήνυμα

συγνωμη που αργησα να απαντησω . Το κουμπι το ξερω οτι υπαρχει αλλα εκανες με το δαχτυλο ενα κατεβασμα της οθονης και γυριζε σε σελφι με τουμπαρισμα της . απλα ηταν το εφε που ηταν ωραιο και οχι να πατησεις το κουμπι.

• Θέμα με τις επαφες

Μήνυμα

ποιο Ξ ;;;;;;