Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.
-
Αναβάθμιση σε mi4i
ΜήνυμαΚαλησπερα αργησα να σου απαντησω κι εγω που εχω την ιδια συσκευη. Ειναι πιο αργη κι εμενα αλλα αυτο που με στεναχωρησε κατα καποιο τροπο ειναι η καμερα που μ ενα κλικ γυριζε στην μπροστινη και αυτο με τις αναβαθμισεις δεν υπαρχει.
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
gssifa - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εμένα πάντως μου φέρανε απο Σιγκαπούρη το Mi4i 16g με τιμη 200 ευρω συν 10 ευρω το προστατευτικό στην οθόνη. Ειχα ψάξει ολα τα site και η τιμή του τοτε ηταν απο 180 ευρω εως 240. Ετυχε και βρηκε αυτη την τιμη μια φιλη που ειναι ασχετη με τηλεφωνα. Μπηκε σ ενα μαγαζί πολυ καλο απ οτι μου ειπε οχι φτηνομαγαζο και το ζητησε. Θελω να πω οτι δεν την κοροιδεψαν στην Σιγκαπουρη και απεναντιας ηταν πολυ εξυπηρετικοι μου ειπε. Αρα για να καταληξω οτι στα site οι τιμες κυμαινονται με οχι τεραστι…
-
gssifa - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω.
-
gssifa - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Ωραία ολα αυτά που λέτε για τιμές και site για το συγκεκριμένο προιόν. Το πως θα το αγοράσουμε με τα capital condrols δεν ξέρω. Αν μπορει να με βοηθήσει κάποιος ας το κάνει. Το Mi4i που εχω στην κατοχή μου το απέκτησα απο μια φίλη που πήγε Σινγκαπούρη πριν 4 μήνες. Μέσω e-bay δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ.
-
XIAOMI Mi4i
ΜήνυμαΚαλημέρα φιλοι μου. Επιτέλους εχω στα χέρια μου το XIAOMI Mi4i . Το εχω εδω και μια εβδομάδα και δεν εχω σταματησει να το επεξεργάζομαι. Δεν εχω περασει την Ελληνικη MIUI ROM γιατι ειμαι λιγακι ασχετος με αυτα απλα εχω την MIUI 7 και σημερα συγκεκριμενα μου εκανε αναβαθμιση στην MIUI 7 GLOBAL 5.11.6 . Σε οσους εχω δειξει το τηλεφωνο εχουν παθει πλακα θα ελεγα ετσι λαικά με την φωτογραφικη του δυνατότητα. Ειναι πεντακαθαρη εικονα το βιντεο εκπληκτικο ,εχει αργη και γρηγορη κινηση και το πιο βασικ…