Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Παράθεση από NasDriver: “Και που να σου πούμε ότι το φόρουμ δεν ανήκει στην εταιρεία Xiaomi, ούτε είναι εταιρεία αλλά είναι ένα απλό fun club με άτομα που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο κάθε μέρα για να βοηθήσουν τα μέλη του φόρουμ ” Ναι το γνωρίζω αυτό. Εκείνο που μου κάνει όμως απίστευτη εντύπωση είναι ο επαγγελματισμός όλων όσων ασχολούνται με όλα αυτά. Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή οργάνωση και υποστήριξη ακόμη και μέσα από chat και Teamviewer σε αρκετές περιπτώσεις. Τι να λέμε τώρα. Είστε έτη φωτό…
-
Μεγαλώνει η κοινότητα - μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις. Μπράβο σας που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Πρώτη φορά ειλικρινά βλέπω τέτοια υποστήριξη και ένα τόσο μεγάλο φόρουμ αποκλειστικά σε μία εταιρεία. Είμαι σίγουρος πως και πολλές άλλες εταιρείες όπως Samsung - Sony κτλ. θα ήθελαν να σας έχουν ως στελέχη τους.
-
Απλά τέλειο. Δοκίμασα σε διάφορες γλώσσες και η μετάφραση είναι πάρα πολύ καλή. Είμαι σίγουρος πως θα έχετε πολλές επισκέψεις από πολλές χώρες.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟ MI4
Snake - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΘα εννοείς SUPER USER Και φυσικά έκανε SoftBrick η συσκευή σου. Θα σου απαντήσουν κάποιοι πιο έμπειροι από εμένα να σε βοηθήσουν να την επαναφέρεις. ΥΓ. Αν θέλεις μην χρησιμοποιείς κεφαλαία γιατί είναι σα να φωνάζεις .
-
Ελπίζω η αυριανή έκδοση να είναι καλύτερη από την 6.3.31 Όλα καλά αλλά από μπαταρία έχω δει και καλύτερα στατιστικά.
-
Και πως μπορούμε και εμείς να βρούμε αυτό το θησαυρό που είναι Πασχαλινά αυγά από ότι κατάλαβα ; Εμφανίζονται τυχαία ή πρέπει να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο για να τα βρούμε ;
-
καλη επιτυχία
-
Αντε και του χρόνου την πρωτιά.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Snake - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι πως αυτό το γλυκούλης είναι πολύ χτυπητό και λειτουργεί ως διαφημιστικό σποτ. Εγώ πήρα πριν από μερικές μέρες ένα 4i από το vickmall και ήταν όλα άψογα σε τιμή - χρόνο παράδωσης - συσκευασία - δώρα - Selina ktl. Για ποιό λόγο να μην ανοίξω και εγώ ένα αντίστοιχο θέμα με τίτλο η Ζαχαρένια Selina από το Vickmall ? O Yeso κατά την γνώμη μου δεν κάνει τίποτα παραπάνω και κακώς ανοίξατε ξεχωριστό θέμα για αυτόν.και εγώ ο Yeso να ήμουν, μ@#@ς θα ήμουν να πληρώσω εφόσον με διαφημίσζουν …
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας
-
Πάμε γερά παιδιά έπεσε και από εμένα πριν από λίγο η ψήφος. Τα mails που έλαβα πήγαν στα ανεπιθύμητα και χρειάζεται προσοχή για να τα προσέξει κάποιος. Κοντά είμαστε Είμαι ο kosdelir στο en.miui.com en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=197206&pid=3756941
-
Ελληνικό XDA ή κάτι άλλο ?
Snake - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚατάλαβα,δηλαδή στα προσεχώς Δεν πειράζει ας αργήσει και ας γίνει τέλειο. Μακάρι να βρεθούν και παιδιά με γνώσεις να υποστηρίξουν την όλη προσπάθεια.
-
Ελληνικό XDA ή κάτι άλλο ?
Snake - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠριν από λίγο ήθελα να μπω στο XDA για να ψάξω καμία περίεργη ROM για την συσκευή μου και από λάθος αντί να βάλω XDA-Developers Android Forums έβαλα Xiaomi-Miui Hellas Επίσημο MIUI Fan Club. Με έβγαλε εδώ στο Xiaomo-miui.gr και νόμιζα πως έκανα λάθος. Όμως δοκίμασα ξανά και πάλι με έβγαλε στην σελίδα μας. Θα έρθει νέο ελληνικό XDA ή παίζει κάτι άλλο ? Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γινόταν κάτι τέτοιο και στην χώρα μας, μία κοινότητα με Developers για όλες τις συσκευές
-
Θα δοκιμάσω και εγώ για το Mi3 μου.
-
Μπράβο σε όλους σας και στην κοινότητα για τον όμοφο διαγωνισμό.