Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
αγορά xiaomi redmi 3 pro?
ΜήνυμαΆρα να το παραγγειλουμε Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαπιστεύω θα πουλήσει διότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, εκπληκτική τιμή, εμφάνιση και "χορταστική μπαταρία". ΜΑκάρι να γνώριζα τον τρόπο να βοηθήσω στη μετάφραση του firmware.
-
Μήνυματο redmi 3 me 16giga το πηρα για τη σύζυγο, του πέρασα ρουταρισμένη ρομ, το εργαλείο πετάει και το ζηλεύω. Να όμως που κυκλοφόρησε το redmi 3 me 32giga και 3g ram, αλλά η κινέζα πωλήτρια λέει δεν μπαίνει η ρομ από το 16αρι, και εγώ κολλάω να το παραγγείλω διότι μόνο με Αγγλοκινέζικη ερχεται.
-
Root Redmi 3
ΜήνυμαTo kingroot είναι ότι να ναι. Υπάρχει έτοιμη ρομ ρουταρισμενη Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες το τηλέφωνο με την ρουταρισμένη ρομ 7.1.3.0(stable) πετάει, σε βαθμό που ενώ ζαχαρώνω το M4is, λέω να πάρω και για μένα ένα redmi 3. Πήρα ένα για τη σύζυγο, αλλά είχα φάει ξενέρωμα με το κλειδωμένο μπουτ, με την παραπάνω ρομ δεν χρειάζεται ούτε ξεκλειδώματα ούτε 3 φλασαρίσματα. Η φωτογραφίες του πολύ καλές, το ίδιο και η οθόνη που θα περίμενε κανείς για κινητό των 155€(16γιγα έκδοση) να είναι γ.τ.μπάζα. + Στα θετικά του η αυτονομία της μπαταρίας και ότι δεν φαίνεται να ζεσταίνεται, επίσης…
-
Παράθεση από akantzis: “παιδια καλησπέρα, Αγόρασα κ εγώ ένα redmi3 για την γυναίκα μου κ ήρθε από vickmall με global version rom..επειδή δεν το έχω πολύ με τις διαδικασίες αναβαθμίσεων των ρομ γενικώς θα πρέπει να ακολουθήσω τον παραπάνω οδηγό ώστε να περαστεί η ελληνική ρομ??επίσης πως ξέρουμε εάν είναι κλειδωμένο το bootloader υπάρχει τρόπος να το τσεκαρουμε?? Εδώ είναι κ τα στοιχεία του κιν..ευχαριστώ εκ των προτέρων κ σορυ εάν δεν είναι σωστό το σημείο του ερωτήματος... ” Ακριβώς είχα την ίδ…
-
Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος του bootloader
SirNik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΆνθρωπε μου, 1.000 μπράβο, μου εξασφάλισες 2 γιγα μνημη και ρουταρισμένο τηλ για τη σύζυγο, εύγε! Το φλάσαρα με windows 7 32bit, ορίστε και τα screenshots, επιτέλους τα μηνυματα δουλεύουν οκ τώρα με την αναζήτηση ονόματος, όπως επίσης και η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας οθόνης μου φάνηκε πιο γρήγορη. Το χpose δεν το έβαλα (ακόμη) πληροφορίες εδω XPOSE
-
Παίδες καλημέρα, έχω εδώ και 2 μέρες το redmi3 και εκεί που ήμουν χαρούμενος ξενέρωσα τρελά, ψάχνω εδώ και 2 μέρες πως να φλασάρω την Ελληνική ρομ, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να προσπελάσουμε το κλείδωμα του bootload ή θα περιμένω 20 μέρες μπας και πάρω sms ξεκλειδώματος? H διεθνης ρομ τρώει τον μισό αποθηκευτικό χώρο...