Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Ετσι οπως τα λες!!Κ εγω να βοηθήσω θέλω...γτ το factory reset που διαβασα οτι κανουν ειναι λιγο χαλια φαση!!
-
Εγω μπαίνω γτ μου αρέσει το φόρουμ!!
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από gheorghe32: “Εγω εβαλα την 7.3 απο xiaomi eu κ ολα ειναι μια χαρα!! Δοκιμαστε την... μεχρι να βγει διορθωμένη η ελληνική*” Θα μπορούσες να το'χεις φτιάξει κομπλε. Πήγαινε στο λινκ της υπογραφής μου , άνοιξε το ρομ της xiaomi eu και της GTV που έχει τα προβλήματα. Ρίξε μέσα στο ζιπ της xiaomi eu , το Settings.apk , το Mms.apk και το build.prop της GTV , άλλαξε τα δηλαδή από τη GTV στη xiaomi eu. Κλείσε το ζιπ , φλασαρε και voila η GTV rom και θα'χεις και 160 cha…
-
Εγω εβαλα την 7.3 απο xiaomi eu κ ολα ειναι μια χαρα!! Δοκιμαστε την... μεχρι να βγει διορθωμένη η ελληνική*
-
Μετάφραση
Μήνυμα668ef957ebc3e0ed8417aabee3adce25.jpg Η λειτουργία για να σβήνει το ξυπνητήρι αφου χτυπήσει δεν ειναι μεταφρασμένη.
-
Εγω μεχρι να διορθωθεί η ελληνική rom περασα την multi απο xiaomi eu κ δουλευουν ολα μια χαρά!! Το λεω για τους κατόχους RN2 που εχουν διαφορα θέματα...
-
Αυτο το γράφει στην πρώτη σελιδα(λεει source apo xiaomi eu k china) ο άνθρωπος θελει να μαθει αυτη που φοράει αν ειναι ελληνική...!;;;
-
Η multi απο xiaomi eu τι διαφορές εχει απο την ελληνική rom;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 11006 Είναι έτοιμη η νέα Version V7.3.4.0 Stable ROM για το Mi-5 (Gemini) Θα βρείτε τον σύνδεσμο για την λήψη στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. Μέχρι αύριο θα έχουν ετοιμαστεί οι νέες Stable ROM για τις ακόλουθες συσκευές. - RedMi 2 TD (20140813) V7.3.2.0 (Kit Kat Version) - RedMi 2 FDD (20140811) V7.3.1.0 (Kit Kat Version) - RedMi 2 TD (wt86047) V7.3.2.0 (Lollipop Version) - RedMI 2 FDD (wt88047) V7.3.1.0 (Lollipop Version) - RedMi Note 3 PRO (Kenzo) V7.3…
-
Γειά σας,τώρα με τις ενημερώσεις δεν χρειάζεται να κάνουμε wipe cache/dalvic; Κάπου διάβασα οτι το κάνουν μόνες τούς με κάποιο script που προσθεσατε, ισχύει;;
-
Βγήκε η 7.3.2 για το note 2,πιστεύω αύριο τα παιδιά θα μας την εχουν έτοιμη...!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sw4lgt: “ερωτηση... Έχω την stable 7.2.7.0 την Ελληνική εάν θελησω νά βάλω την 7.3.1.0 πρέπει νά κάνω factory reset και ξανά πέρασμα όλα από την αρχή??” Απο όσο ξέρω δεν χρειάζεται factory reset οταν κανεις αναβαθμίσεις απο stable σε stable μονο αν περασεις σε developer και αντιστρόφως αλλα μπορεις να περιμενεις να σου απαντήσει καποιος πιο ειδικός*
-
Αυτο Nas θα γίνει μονο οταν αποκτησω δευτερη συσκευη!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ξερω,απλα εγω εχω φαει κολλημα* κ μπαινω συνεχεια κ βλεπω αν εχουν βγει ενημερώσεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το hermes δεν εχει βγει η 7.2.5 χαρηκα στα χαμενα,χαχαχα* Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Instagram
ΜήνυμαΓειά σας,η εφαρμογή του Instagram δεν ενημερώνεται στην τελευταία έκδοση.Δηλαδή παταω ενημέρωση,κατεβαίνει η εφαρμογή γίνεται η εγκατάσταση αλλά η εφαρμογή παραμένει ίδια ενω βλέπω στο market εχει αλλάξει εικονίδιο και γενικά εμφάνιση. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστουμε πολυ!! Περιμενω κ εγω την αναβαθμιση για το RN2... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα ήδη,σ'ευχαριστώ πολύ...! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλε pechr εγω την πατησα οπως ειπες ενω δν θελω root εγκατεστησα το SuperSU,αμα ξανα εγκαταστησω την rom κ δν επιλεξω το SuperSU θα ειμαι ενταξει η πρεπει να κανω κατι αλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παντως δν εχω κανενα προβλημα με την 7.2.3 Κ η μπαταρια μια χαρα ειναι κ το google earth που πριν μου κρασαρε τωρα δουλευει καλα...! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk