Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΣυμφωνω με αυτο που ειπες αλλα εγω κοιταζω τι βγαζει η τσεπη μου πρωτα κ μετα η αγορα...χαχαχα
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΣιγα ρε caeser,ενα κομμάτι πλαστικό ειναι δεν θα το πληρωσουμε κ χρυσάφι* Εννοεις 10€ μαζι με τα μεταφορικα που ειναι 5+; Γιατι κ στο Σκρουτς εχει απο 2,5€ + τα μεταφορικά 5,5€ =8€ Κ αυτα που αγορασα τωρα 2,5 εχουν κ ειναι πολυ ωραια ειπε ο Αντωνης! Εννοείται στο ebay πήρε αρνητική κριτική...
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαNasDriver τα πήρα τα λεφτά πίσω,screen protector δεν έχω κ φοβόμουν να ξαναπαρω απο ebay μη την ξαναπαθω γτ δεν θέλω να αγοράζω κ να περνω τα λεφτά πισω,θελω το προστατευτικό οθονης... Μόλις αγόρασα απο το λινκ του Αντώνη κ ο θεος βοηθός*
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΣυγνώμη είμαι καινούργιος και δεν ηξερα που να ποσταρω... Αντώνη σ'ευχαριστω πολύ, εχω παρει απο ebay με 1,5€ και μου ηρθε σπασμένο γι'αυτο είπα μήπως υπάρχει άλλος τρόπος. Θα πάρω αυτό που μου έστειλες κ μακάρι να μην έρθει κ αυτό σπασμένο...
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΓειά σας,μπορεί να μου πεί κάποιος πού θα βρω προστατευτικό οθονης(tempered glass screen protector) για το note 2 μου; Θα βοηθούσε πολύ αν μου δίνατε ένα λινκ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
Ε τοτε θα περιμενω να βγει εδω... Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση και μπραβο για την δουλεια που κανετε!!!
-
Καλησπερα,αν κατεβασω την 7.2.3 για το Note 2 απο xiaomi.eu θα εχει ελληνικα?
-
Ωραια...οπότε καποια στιγμη θα βγει update!! Κατι μικρο κολληματα μονο,τπτ σημαντικο απλα θελω να ειμαι ενημερωμενος...!
-
Καλησπερα,για το Hermes περιμενουμε καμια ενημερωση; Μιλαω για stable εκδοση...
-
Δεν καταλαβες την ερωτηση νομιζω,δεν μιλησα για το χρωμα αλλα για το σχημα που εχουν τα εικονιδια..
-
Γεια σας,παρατηρησα ενα προβλημα με τα εικονιδια του video player,του google play κ γενικα των περισσοτερων εφαρμογων Google στο default theme. To video player εχει το εικονιδιο του google play κ τα αλλα δεν ειναι τετραγωνα με κυκλικες γωνιες,το εχετε και αλλοι?
-
coolicool.com/stock-in-europe-…a-core-50-inch-hd-g-43217
-
Γεια σας,θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμα για τις stable rom;