Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 142.

• λοιπον @MIUI_ART το εκανα μουβγαζει 1k blocks 2519280 used 1761136 Available 741760 Use% 70% Αυτά

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτού του είδους τα Bootloop ειδικά μετά το πέρασμα των Gapps μάλλον δείχνουν σοβαρό πρόβλημα χώρου στα Partition, ειδικά στο System. Αν υπάρχει τρόπος να μπεις σε TWRP Recovery να κάνεις τα παρακάτω... - Θα μπεις σε TWRP Recovery - Θα πας στα Mount - Θα επιλέξεις να είναι ενεργό και το System - Μετά θα γυρίσεις στο αρχικό μενού και θα πας στα Advanced - Θα επιλέξεις το Terminal - Θα πληκτρολογήσεις την εντολή df system - Θα σου βγάλει τα μεγέθη του System και εκείνο που …

• τον bootloader εγραψα ποιο πανω οτι τον ξεκλειδωσα αν παω να κανω τεστ μου τον βγαζει ξεκλειδωμένο δεν ειχα τετοιο θεμα οπως ειπα μετα το ξεκλειδωμα ακολουθησα τον οδηγο αυτον εδω. Αφου εκανα την διαδικασία με την twrp εβαλα την ελληνική ρομ 6.5.26 την τελευταία 7αρα δηλαδη. Δουλεψε ολα καλα εβαλα λογαριασμους google facebook ρυθμισεις και την επομενη κολλησε σε ασχετη φαση στο σπιτι του φιλου που πλεον το ειχα δωσει.Oταν κολλησε αυτος κοιμοταν να φανταστήτε ουτε που το πειραξε αλλο....το βρηκε …

• Παράθεση από Souits: “Εγώ που διάβασα όλο το νήμα δεν βλέπω να μας αναφέρουν πουθενά και οι δύο φίλοι τα κινητά τους(μοντέλα εννοώ γιατί άλλα λέει στο προφίλ και σε άλλο section είναι το νήμα) ούτε τι διαδικασίες έχουν κάνει με το που το πήραν στα χέρια τους ούτε ξεκαθάρισαν εάν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader(official unlock or?)(εάν ξέρουν τι είναι αυτό που λέω) και γενικός δίνουμε οδηγίες στα τυφλά......Οπότε ας ξεκαθαρίσει ο καθένας τι έχει κάνει και που βρίσκετε και να μην κάνει του κεφαλιού…

• Παράθεση από michael: “Ημιμετρα δηλαδή ;αφού έχει ξεκλειδωσει bootloader με τον officiall τροπο τότε πρέπει να εγκαταστήσει ελληνική ρομ .Υπάρχει κάποιος λογος να έχει china dev με gapps;Αν θελει china με gapps ποιο σωστό είναι να τα περάσει μέσο twrp από εδώ Gapps ” Εγω ενοείτε οτι θελω ελληνική rom. Για να καταλαβετε το ιστορικο της υποθεσης...αφου ξεκλειδωσα το τηλεφωνο μετα του περασα twrp και μετα την ελληνικη την 6.5.26 την τελευταια δηλαδη με miui 7. Αφου δουλεψε οκ βαλαμε μεσα apps ρυθμί…

• Παράθεση από lallasgr: “Όλα καλά και με τον φίλο @geotok. Πρέπει να είχε κολλήσει κάτι στην όλη διαδικασία του boot και κατάφερε να ξεκωλήσει με Wipe to factory reset με το modified twrp το οποίο δουλεύει ταυτόχρονα με official rom. Τα βήματα που ακολούθησε τελικά και άνοιξε το κινητό σωστά είναι τα παρακάτω: 1) πρώτον να αναφέρω ότι ο φίλος geotok είχε ξεκλειδώσει τον bootloader Οπότε μπορούσε να φλασάρει μέσω fastboot 2) Φλάσαρε λοιπόν την official chinish dev rom μέσω MiFlash και fastboot mod…

• τιποτα παιδια τα εχω κανει ολα και το booloop περιλαμβανει πλεον και μερος του system. Ανοιγει δηλαδη μπαινει εκει που επιλεγεις γλωσσα στο miui7 προχωρας παρακατω και φτανω μεχρι να βαλω wifi ...εκει καπου ξανασβήνει αφου πρωτα κολλήσει το συμπαν και δεν ακουει το touch. και παλι απο την αρχη....οδηγους δοκιμασα και για unbrick με fastboot και με edl.

• καλημερα τιποτα μια απο τα ιδια δεν ανοιξε αναβοσβήνει παλι στο mi το λογοτυπο. Δεν ξερω τι δεν πετυχε στην διαδικασία.

• ειδα ο φιλος εχει το ιδιο προβλημα εγω εκανα το τεστ και εινα ξεκλειδωτος ο bootloader αφου περασα σε edl μου βγαζει μαυρη οθονη και αναβοσβήνει το κοκκινο led πρεπει να βγαλει κατι αλλο??? μετα παω προς το τελος εκει που λεει την διαδικασια για miflash ετσι??? τα ενδιαμεσα τα παραλείπουμε??? Περιμενω να κατεβεί η kenzo_global_image.tgz για να κανω την υπολοιπη διαδικασία η ωρα 4 παρα 10 το πρωι....Παλι ξενύχτηδες αυριο θα κουτουλαμε....ρε τι μας κανει η xiaomi... EDIT Μου βγαζει προβλημα οταν π…

• Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί να μην είναι corrupted αλλά να μην έχουν κατέβει σωστά, ειδικά αν η σύνδεσή σου έχει disconnection. Βασικά ένας ακόμα έλεγχος είναι μήπως φταίει εξωγενής παράγοντας στο πρόβλημα της εγκατάστασης ” Τι ενοεις οταν λες να μην ειναι corrupted? Να μην εχει κατεβει σωστα η ρομ? Μα ειναι δυνατόν να μην εχουν κατεβεί καμια απο τις δυο που εχω βαλει???Παντως ολοκληρωνει κανονικα το κατεβασμα της rom ....Εξωγενής παράγοντας οταν λες???τι ενοεις?? EDIT εβαλα την 6.5.5 εκανα …

• Κατέβηκε η rom σωστά μα έβαλα και δυο rom την 6.5.26 αλλά και την 6.5.19 τώρα δεν το έχω εδώ μαζί μου θά δω για το md5. Πάντως μου βγάζει σε όλα done Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οχι δεν ανοίγει. Πατημένο συνέχεια κάνει loop σβήνει και άνοιγει το logo μόνο. Ναι μπαίνω σε twrp καμονικα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θέμα είναι ότι έβαλα και άλλη Ρομ ένανα και wipe cash dalvik cash και data Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εχω ενα προβλημα σε redmi note 3 pro ....ενω δουλεψε κανονικα οταν την περασα με twrp κρασαρε ξαφνικα δεν δουλευε το touch στην αρχική οθόνη και πηγα να κανω dalvik cash kai cash και μετα απο πανω την ρομ παλι install αλλα δεν ανοιγει με reboot πλεον εχει μεινει στο σημε το ΜΙ και δεν μπουταρει. Τι να φταίει???το παρατήρησε κανεις αλλος? θα δοκιμασω να παω στην πιο πισω καθως ειναι η πρωτη ελληνική ρομ που του εβαλα αφου ειναι καινουριο....Διαδικασίες εγκρισης για bootloader ολα καλα Μετα περασα…

• καλησπερα σε ολους. Εχω ενα θεμα εκανα την αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader συμφωνα με την διαδικασία αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα το ξεκλείδωμα. Τι κανουμε????περασαν πανω απο 15 μερες. Το θελω να ξεκλειδωσω 2 τηλεφωνα φιλων redmi note 3 pro.....

• παιδια παντως μια εβδομαδα μετα η μπαταρία πολυ χαλια στο Mi4C εκδοση 3gb/32gb....Δεν ξερω αν εχει παρατηρηθει απο σας....πανως παλιοτερα με μια του Μαρτη που ειχα πηγαινε μεχρι το βραδυ και ειχα υπολοιπο 30 και 40 % τωρα την τρωει μεχρι το μεσημέρι. Με την ιδια χρηση....

• αληθεια η μπαταρία πως παει σε αυτήν???ειστε ικανοποιημένοι???

• Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από geotok: “για Mi4C δεν βγήκε ακομα ετσι???γιατι δεν την βλεπω ....Να στε καλα keep well working... ” Πίστεψε με η προηγούμενη ακριβώς ίσως είναι η καλύτερη rom για την συσκευή μας... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Φιλε μου δυστυχώς εγω δεν ειμαι ευχαριστημένος πριν απο αυτην την 6.5.12 που εβαλα την προηγουμενη εβδομαδα ειχα μια του Μαρτίου ...απο την στιγμή που εβαλα την 6.5.12 μου τρωει την μπαταρία μεχρι το μεσημέρι....Το τηλεφωνο δεν το αλλαξα καθόλου …

• για Mi4C δεν βγήκε ακομα ετσι???γιατι δεν την βλεπω ....Να στε καλα keep well working...

• Παιδια το προβλημα με το gps συνεχιζεται εβαλα την εφαρμογη gps test και ενω βλεπει τους δορυφορους δεν κλειδωνει μΛλον. Εκει που γραφει. First fix time μου βγαζει 0 τιποτα και δεν καταγραφει καμια δραστηριοτητα με το app runtastick Στάλθηκε από το U65GT μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστουμε για την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών να μας δίνουν οτι καλύτερο. Θα την περασω και εγω σήμερα...στο mi4c αλλα θέλω να ρωτήσω καποια θεματακια... 1. υπαρχει δυνατότητα να βλεπουμε τα αποτελέσματα των δημοσκοπησεων που ψηφίζουν οι χρηστες για τις rom??? Να συγκρίνουμε δηλαδη καποιος που δεν θελει να περναει καθε εβδομαδα την νεα ποια ειναι η καλύτερη ως τωρα σε θεματα μπαταρίας ειδικα ή καποια αλλα ??? 2. Απο την Miui 7 και μετα ξερω οτι υπαρχουν θεματακια στο Gps με τις εφαρμογές αθ…