Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 142.
-
Διαπίστωσα ένα bug στις δύο εφαρμογές του facebook pages και messenger. Όταν έρχονται ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποίησης πατώντας να ανοίξει πχ το μήνυμα δεν ανοίγει αλλά βγάζει στην επιφάνεια. Αυτό δεν το κάνεις ή ίδια εφαρμογή της ίδιας έκδοσης στην v5
-
Δεν ξερω αν αντι για καλύτερα μας μπερδευουν με επιλογές που δεν τις συνηθίσαμε....Αλλα αυτο με τα settings που δεν ανοίγει πλεον τα settings αλλα η εναλλαγή παραθύρων οταν πατας το αριστερό soft key (απο τα τρία κατω εννοω το αριστερο) μεγάλη πατάτα....Ποιος το σκέφτηκε αυτο (μαλλον καποιος developer απο την Mi δεν ξερω ποιος τις βγαζει τις Rom??? Μια χαρά δεν ήταν στο παρατεταμένο μεσαίο??? Τωρα οι ρυθμίσεις ειπε καποιος βγαινουν με το γραναζι αντε να το βαλουμε και στην επιφάνεια. Οκ ....Οι α…
-
Εβαλα τη 6.01 4.8.29 σε mi3. Στην διαδικασία πριν το τελικό περασμα μου ζήτησε να κάνω κάτι στο system 2 και το είχε σαν προεπιλογή το no και άλλη μια επιλογή yes. Πάτησα no γιατί κάπου έλεγε ποιο κάτω ότι η επιλογή δεν είναι αντιστρεψιμη. Μετά αφού ολοκλήρωσε μπήκε κανονικά, ξέχασα να πω ότι είπα να κάνει και wipe cash και data, αλλά διαπίστωσα μια αλλαγή στο πλήκτρο από τα τρία κάτω του τηλεφώνου το αριστερό το οποίο δεν με βγάζει στις ρυθμίσεις αλλά στην επιλογή όταν πατούσα παρατεταμένα το μ…
-
Παράθεση από tora33: “την rom θα την περάσεις η με Ota urdate (λήψη - εγκατάσταση) , η σε recovery και την ψάχνεις, η με τον updater πιο σωστά (την rom την βάζεις στην συσκευή σου όπως είναι, δεν την μετονομάζεις και την ψάχνεις , την βρίσκεις την εγκαθιστάς) , τα ξέρεις αφού έβαλες την 3,15 η 3.16.1 είναι πολύ καλή” ναι το ξέρω αλλα υποτίθεται μπηκε το OTA για να κατεβαίνει και να περνά αυτόματα...Εμένα μόνο κατέβηκε δεν περνάει αυτόματα. Αυτό λέω αρα δεν δουλευει σωστα το ΟΤΑ ή μάλλον δουλεύει…
-
εγώ προσπαθησα να περασω με το OTA update στο mi3 την 3.16.1 αλλα όταν βγει στην recovery μου λεει οτι δεν υπαρχει το αρχείο update.zip....To θέμα ειναι θα ειναι καλύτερη απο την 3.15 ή θα εχω τα προβλήματα που αναφέρθηκαν?? Μήπως να περιμένω???
-
Δηλαδή εγώ που έχω μείνει με την 3.15 την αρχική και δεν πέρασα το Ota update μα κάτσω στα αυγά μου? Βλέπω πολλά προβλήματα με το update. Γενικά δεν είμαι και με το δάχτυλο στην σκανδαλη με τις αναβαθμίσεις. Να φανταστείτε πήγα στην 3.15 από την 3.10 τις ενδιεσες τις αγνόησαν αφού πηγαίνει κάτι καλά δεν το πολυψαχνω
-
το εκανα με τον δευτερο οδηγό οκ ευχαριστώ το ξεμπρικάρισα αλλα πηγα να περασω παλι την 3.15 και τιποτα δεν περναει θα δοκιμασω να την ξανακατεβασω μήπως δεν κατεβηκε σωστα.....Αν δεν μπορέσω που μπορω να βρω εστην την 3.14 ή και τις παλιότερες να δοκιμάσω εκείνες???
-
Δεν κανει τιποτα ουτε με το + ουτε με το - μονο ανεβοκαταιβαίνει στα μενου και μαλιστα με το αντιθετο απο αυτο που αναφέρει με ψιλα γραμματα στις οδηγίες. Εnter δεν μπορει με τιποτα....Προσπαθω να βρω τον οδηγός για unbrick γιατι δεν γινεται τιποτα....Για wipe δεν υπαρχει....Το εχω ξαναπαθει αυτο σε αλλο κινητό της εταιρείας στο redmi hongmi
-
Ενας φιλος που εχει το Note προσπάθησε απο την 3.10 με την εφαρμογή update να περάσει την 3.15 για το note ενοείτε αλλά το κινητό κόλλησε και δεν ανοίγει. Πατώντας το power και Vol - δεν βγαινει σε fastboost αλλα και με το power vol - μου ανοίγει το μενου της recovery σε μαυρο φόντο με μικρα απρα γραμματα αλλα πατώντας vol + και επιλέγοντας με το vol - οπως λεει να επιλέξεις δεν κανει τιποτα μονο αλλαζει στα μενού χωρίς να μπαίνει....Καμια βοήθεια για επαναφορά??? Το τηλέφωνο πλέον δεν κάνει τιπ…
-
xiaomi mi3
geotok - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν ξέρω μήπως με κάποια νέα Ρομ δουλέψει ελπίζω με την νέα 15 ...Να δούμε πότε θα την ανεβάσουν τα παιδιά που στερούν τον ελεύθερό τους χρόνο για όλους εμάς....
-
xiaomi mi3
geotok - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕμένα δεν δουλεύει με ελληνικούς χαρακτήρες έκανα αυτά πουμου είπες αλλά τίποτα μόνο με λατινικούς χαρακτήρες δουλεύει σε 160 και σε αριθμούς τα άλλα πχ αλλαγή στην μπάρα το χρώμα δούλεψαν κανονικα
-
xiaomi mi3
geotok - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από papakitou: “ Δεν εχω βρει τιποτα ιδιαιτερο στο wsm/mi tools να πειραξω” Εχει πολλα να πειραξεις στο wsm/mi tools , και τα πιο βασικα για μενα , ειναι οτι βαζεις 160 χαρακτηρες στα sms και επιλογη για reboot στο recovery με το power menu. Νομιζω εχει και για τα volume steps , αλλα και αν δεν εχει μπορω να το φτιαξω. Oι ηχοι των ειδοποιησεων ομως για να δυναμωσουν αισθητα πρεπει να κανει κατι σε καποια απο τις αναβαθμισεις της η xiaomi , για να βαλεις κανα μπασο …
-
Αν έχει και για το mi3 OTA τι να πω κορυφή.... Πλέον...
-
Θα βγει και OTA για το mi3? Βλέπω ακόμα δεν ανέβηκε κάποια για το mi3 η κάνω λάθος?..... Παρεμπιπτόντως είμαι ακόμα με την 3.10 και διαπίστωσα ένα bug μετά την σύνδεση με το Bluetooth ακουστικό μου οπότε τερματίζω την κλήση αρχίζει και παίζει η εφαρμογή της μουσικής χωρίς προηγουμένως να την είχα ανοιχτή....
-
xiaomi mi3
geotok - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από leo06: “Παράθεση από geotok: “Σήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του media streamer που έχω…
-
xiaomi mi3
geotok - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του media streamer που έχω όχι της TV γιατί δεν είναι smart. μάλλον ε…
-
Ελπίζω να βγει γρήγορα και η εκδοση για hongmi 1s γιατί με την 3.10 έχει πολλά προβλήματα σβήνουν ξαφνικα εφαρμογές κολαει σε μεχρι και μπαταρία αναγκάστικα να βγαλω για να το ξαναφερω....Μήπως να κανα κανα wipe και ποιο ???wipe cashe wipe data??? Θα χαθοόυν τα δεδομένα και οι εφαρμογές???? το εκανε τελικα full wipe και όταν το ανοιξα και ξεκίνησα απο την αρχή στο σεταρισμα κατα τον οδηγό εκλεισε μόνο του..Τι γινεται γιατί τέτοια αστάθεια???
-
Παράθεση από tkvkp: “Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες, πάντως στην 3.10 του Redmi 1S, συνεχίζει ακόμα η τυχαία ελαχιστοποιηση των εφαρμογών. Δηλαδή σαν κάποιο αόρατο χέρι να πατάει το soft key home ενώ είσαι μέσα σε μια εφαρμογή. Αναφορικά, μου παρουσιαστηκε στην κάμερα, την gallery, το χρονόμετρο, τον browser και την εφαρμογή mail. Προφανώς δεν είναι το "χαλι" της 3.9 αλλά ακόμα υφίσταται. *Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις ληφθείσες φωτογραφίες στην sd card; Sent from my Nexus…
-
Λοιπον την έκανα τελικα μετα από λιγο ψάξιμο πέρασα πρώτα την TWRP RECOVERY από το mobileuncle απο εδώ Recovery TWRP Redmi Note Pro - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community αφού αλλάξτε το θέμα με το theme manager για να έχετε αγγλικα στην recovery μετά βαλτε την rom μέσα στην καρτούλα μετονομάστε σε update.zip και μετα ξανα απο το mobileuncle διαλεξτε update tool και απο εκει διαλέγετε την rom update.zip οποτε βγαίνεται σε recovery και το κανετε με install... Τωρα δεν εκανα wipe cash/dalvik …