Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-62 από 62.

• xiaomi redmi note 3 GPS

StathisSe - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Καλησπερα. εχω το xiaomi redmi note 3 χρησιμοποιω το Sygic ως Gps. Οταν ξεκιναω την πλοηγηση στην υπολειπόμενη αποσταση μου βγαζει για παραδειγμα οτι πρεπει να γινουν 15 χιλιομετρα μου εμφανιζει μονο τον αριθμο 1 αντι για 15, επισης οταν ειναι να στριψω καπου ενω θα επρεπε να βγαζει πχ σε 200μετρα αντ'αυτου μου εμφανιζει 2 μετρα... και στην συνεχεια οταν πεφτει κατω απο τα 100 μετρα συνεχιζει και δειχνει 1 μετρο ενω στο προηγουμενο κινητο που χρησιμοποιουσα εμφανιζοταν πχ 50μετρα .. 25 μετρα.. 1…

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

StathisSe - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Απευθύνομαι σε οσους χρησιμοποιουν το Sygic ως Gps. Οταν ξεκιναω την πλοηγηση στην υπολειπόμενη αποσταση μου βγαζει για παραδειγμα οτι πρεπει να γινουν 15 χιλιομετρα μου εμφανιζει μονο τον αριθμο 1 αντι για 15, επισης οταν ειναι να στριψω καπου ενω θα επρεπε να βγαζει πχ σε 200μετρα αντ'αυτου μου εμφανιζει 2 μετρα... και στην συνεχεια οταν πεφτει κατω απο τα 100 μετρα συνεχιζει και δειχνει 1 μετρο ενω στο προηγουμενο κινητο που χρησιμοποιουσα εμφανιζοταν πχ 50μετρα .. 25 μετρα.. 10.. μετρα και μ…