Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-62 από 62.
-
Καλησπερα. εχω το xiaomi redmi note 3 χρησιμοποιω το Sygic ως Gps. Οταν ξεκιναω την πλοηγηση στην υπολειπόμενη αποσταση μου βγαζει για παραδειγμα οτι πρεπει να γινουν 15 χιλιομετρα μου εμφανιζει μονο τον αριθμο 1 αντι για 15, επισης οταν ειναι να στριψω καπου ενω θα επρεπε να βγαζει πχ σε 200μετρα αντ'αυτου μου εμφανιζει 2 μετρα... και στην συνεχεια οταν πεφτει κατω απο τα 100 μετρα συνεχιζει και δειχνει 1 μετρο ενω στο προηγουμενο κινητο που χρησιμοποιουσα εμφανιζοταν πχ 50μετρα .. 25 μετρα.. 1…
-
Απευθύνομαι σε οσους χρησιμοποιουν το Sygic ως Gps. Οταν ξεκιναω την πλοηγηση στην υπολειπόμενη αποσταση μου βγαζει για παραδειγμα οτι πρεπει να γινουν 15 χιλιομετρα μου εμφανιζει μονο τον αριθμο 1 αντι για 15, επισης οταν ειναι να στριψω καπου ενω θα επρεπε να βγαζει πχ σε 200μετρα αντ'αυτου μου εμφανιζει 2 μετρα... και στην συνεχεια οταν πεφτει κατω απο τα 100 μετρα συνεχιζει και δειχνει 1 μετρο ενω στο προηγουμενο κινητο που χρησιμοποιουσα εμφανιζοταν πχ 50μετρα .. 25 μετρα.. 10.. μετρα και μ…