Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Καλησπέρα και πάλι παίδες, χθες έβαλα στο κινητό μου την κινέζικη dev rom μιας και είχε έρθει με unofficial rom και καθώς περιμένω έγκριση από την xiaomi για ξεκλείδωμα και ελληνική dev ήθελα να παίξω Pokemon GO (μην κράξετε, είμαι στην ηλικία που μεγάλωσα με Pokemon ) μου έβγαζε συνεχώς μήνυμα "GPS not found", ενώ τα Locations ήταν ανοιχτά και σωστά σεταρισμένα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επειδή η κινεζική rom δεν έχει locale γι αυτό δεν δουλεύει το GPS. Καμμιά ιδέα;
-
Το έκανα, φτάνω στο κόκκινο κουμπάκι και το πατάω και με πάει σε μια άσπρη οθόνη με ένα πράσινο κυκλάκι να γυρίζει. Αυτό είναι η ενημέρωση των εφαρμογών της google που λες; Και αν ναι κάνει πολύ ώρα; Γιατί εμένα έχει κάνει πάνω από μισάωρο. EDIT: Το έκανα και δεύτερη φορά και φαίνεται να δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ!
-
Τα κατάφερα και πέρασα official dev rom, περιμένω την έγκριση από την xiaomi για ξεκλείδωμα και πάω για ελληνική stable rom. Ευχαριστώ πολύ όσους απάντησαν!
-
Το έκανα και μπορώ να πω ότι η διαφορά με την unofficial rom φαίνεται εντυπωσιακή. Σε ευχαριστώ πολύ για τον λεπτομερέστατο οδηγό σου καθώς και για την άμεση σου απάντηση στην ερώτηση/απορία μου.
-
Έκανα την αρχή σωστά παρόλα αυτά μου βγάζει το RELINK HS-USB QDLoader 9008. Κάνω update driver και μου λέει πως έχω τον σωστό. Τι να κάνω; προχωράω κι έτσι;
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.
-
Κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ παιδιά και σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα. Αρχικά έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader και ετοιμάζομαι για να βάλω την μοναδική επίσημη dev rom μέσω αυτού του οδηγού. Εάν έχω κάνει κάτι λάθος πείτε μου.
-
Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος ενός Redmi 3 Pro 3-4 μέρες και χθες το βράδυ που κοιμόμουν μου έκλεισε από μπαταρία. Όταν ξύπνησα το έβαλα να φορτίσει και μόλις τέλειωσε η φόρτιση πήγα να το ξεκλειδώσω με το αποτύπωμα μου. Έκανε την δόνηση και κόλλησε ο launcher. Του κάνω reboot το ίδιο. Ξανακάνω reboot γτ μετά μένει κολλημένος ο launcher, μια ανοίγει η lockscreen πάω να βάλω τον κανονικό κωδικό τίποτα. Μία ανοίγει το κανονικό μενού χωρίς την μπάρα ειδοποιήσεων πάνω. Ξανά reboot, σβήνω το δακτυλ…