Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 533.
-
Προσπαθησα πολλες φορες να εγκαταστησω την ελληνικη αλλα βγαζει αγνωστο σφαλμα..
-
@fanismarg Είμαι πολύ ανυπόμονη για να το φορτίσω ως το 100% :Ρ. Κατέβασα την official απο το playstore και μολις συνδεθηκε τα εκανε ολα αυτοματα, update κτλ.. Η διαχειρηση της συσκευης γινεται απο την εφαρμογη. ΤΗν εφαρμογη των παιδιων την ξεχασα τελειως και θα την κατεβασω τωρα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι να προσεξεις.. EDIT!!! Πριν κανεις το οτιδηποτε διαβασε αυτο: Υπαρχει θεμα με μια εκδοση λογισμικου και το κομπλαρει, ετσι εκανε και σε μενα που δεν το ηξερα! Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η …
-
Καλησπέρα!Σήμερα παρέλαβα το δικό μου!! Αν και στην αρχή κόντεψα να παθω μια συγκοπη γιατι δεν ανοιγε με τιποτα ευτυχως ανοιξε (δεν ειχε καθολου μπαταρια) δεν θελω να εκφρασω γνωμη μεχρι να το δοκιμασω 2-3 μερες, αλλα προς το παρον ολα καλα!! ΤΟ πήρα από gearbest
-
κι εγω gearbest!! και ανυπομονώ!!! Πείτε μας γκουρου τι πρεπει να κανουμε;
-
Επιτέλους παρήγγειλα και εγώ ένα! Μόλις έρθει θα σας πω
-
Τελεια!! Καλη επιτυχια σε ολους!!
-
Σε αυτό το tutorial θα ήθελα να σας δείξω πως παίρνουμε wallpaper μέσα από το daily wallpaper της μαμας xiaomi. Ήταν λίγο tricky στην αρχή αλλά μετά την 1η φορά θΑ είναι παιχνιδάκι. Ξεκινάμε λοιπόν!! 1. Πατήστε το εικονίδιο των ρυθμίσεων και μετά "Ταπετσαρία" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30281/ 2. Στο πεδίο "Οθόνη Κλειδώματος", πατήστε "Καθημερινές Ταπετσαρίες" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30282/ 3. Ελέγξτε αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή forums.xiaomi-miui.gr/index…
-
Κι εγώ με ifont! Τέλειο! Αν και δεν λειτουργεί μέσα στον Chrome!
-
Προσωπικά με βοήθησαν οι ειδοποιήσεις στον chrome, καθώς δεν έχω χρόνο να μπαίνω συχνά όποτε ψήφιζα κάθε φορά που ερχόταν η ειδοποίηση (νομίζω 4-5 φορές ψήφισα..) Πολύ καλή η προσθήκη!
-
Παράθεση από gkalen: “@martzicadespell Δεν υπάρχει αυτό που λες , ή ρομ δουλεύει μία χαρά .. Δώσε πληροφορίες για το πώς έκανες την εγκατάσταση και αν χρησιμοποιείς xposed ή κάτι άλλο παρόμοιο ή αν έχεις πειράξει ρυθμίσεις στις επιλογές για προγραμματιστές... EDIT Θ'ανεβουν νέες Stable Roms διορθωμενες .. Δεν δουλεύουν τα λινκ για τις χθεσινες .. ” κι ομως.. με καθαρη εγκατασταση.. χωρις πειραγμα.. δεν ξερω αν το λαγκαρει καποια εφαρμογη
-
περιμενω πως και πως τη νεα ρομ (rm note 3) γιατι η προηγουμενη λαγκάρει άσχημα.. μπορεί και 3-4 φορές την ημέρα και επανακίνηση μόνο του. σε κλήσεις, σε φόρτιση, σε οτιδήποτε!! ΣΟΣ
-
Σε redmi note 3 κάνει reboot οπότε θυμάται