Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 533.
-
Σε rdmi 1s , η stable ειναι πολυ καλη!! και γρηγορη! ' Υ .γ. redmi 1s σ αγαπαω ακομη!
-
Redmi Note 3 Παίδες τι παίζει με το qr reader και το WiFi? Σε παλιότερες εκδόσεις ένα share τον κωδικό του WiFi από xiaomi σε xiaomi με! Qr αλλά πλέον δεν δουλεύει. Παίρνει κανονικά τον κωδικό από το qr αλλά δεν τον περνάει στο αντίστοιχο WiFi
-
Ελληνικό firmware??
ΜήνυμαΜάλλον θα μου το δώσει ναι αλλά τι λέει;
-
Ελληνικό firmware??
ΜήνυμαΚαλησπέρα!! Ο αδερφός μου πήρε ενα mi bluetooth και μιλαει κινεζικα μεσα στο αυτι. Παίζει τίποτα με ελληνικά;
-
Αρκετά καλή! Κάνει κάτι χαζα ώρες ώρες αλλά κομπλέ. Εννοείται ότι επιμένω στα θέματα
-
Μόδα το λες εσύ αυτό μπος; κιτς θα το έλεγα
-
Κάποτε είχαμε όμορφα εγχρωμα θεματα.. καποιος κρετινος αποφασισε να τα κανει ολα ασπρα... λες και ειμαστε σε ψυχιατρειο...
-
Λίγο λαγκαρει που και που αλλά κανένα πρόβλημα...ουτε με μπαταρία ούτε με ζέστη
-
Το δικό μου ζεματαει... Note 3 [quelle][/quelle]
-
Σήμερα παρέλαβα το power bank της φωτογραφίας, δώρο από τον αδερφό! Είναι αξιολάτρευτο. Αρχικά το χρώμα είναι χρυσό με άσπρο, ιδιαίτερα εκλεκτισμένο θα έλεγα. Δεύτερον, τα 10000mah νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετα αν υπολογίσω ότι είναι σχεδόν 2.5 φορές της μπαταρίας του note 3. Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να σας πω επιδώσεις μιας και τώρα θα το φορτίσω για πρώτη φορά. Απολαύστε το.
-
Πρόβλημα με led: δεν εμφανίζεται το λευκό και πολύ αργή κάμερα.. Συνεχίζεται η δικτατορία με τα άσχημα θέματα. Κατά τα άλλα καλά.
-
Υπάρχουν κι άλλοι που δεν τους αρέσουν τα θέματα;
-
Guys γιατι δεν μπορω να κατεβασω θεματα;; δεν μου τα φορτωνει στο στορ
-
Μπα... Πολλές κινήσεις.. Θα μαντευω.. Υ. Γ. Redmi Note 3
-
Φρέσκο πράμα! Σπαρταραει!
ΜήνυμαΤου αδερφού