Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Καλημερα για mi note pro ξέρουμε κάτι, ή θα μείνει ορφανό?
-
Καλησπερα,έχουμε κανένα νέο για mi note pro?
-
Ebay έγινε αγορά με PayPal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣωστος Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ebay έγινε αγορά με PayPal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Ενημερωτικά σε αφήνει εφόσον ο πωλητής δεν έχει ταξινομηθεί από τις τράπεζες στις απαγορευμένες κατηγορίες. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
paypal,western union
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑνά μήνα 500 ευρώ. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣορού για το ορθογραφικό (ή) εννοούσα. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤζίφος δεν με αφήνει. Διαβασα προηγουμένως ότι ο υπουργός ανακοίνωσε 500 ευρώ το μήνα για εμβάσματα οι αγορές από το εξωτερικό. Θα μηδενίζει κάθε μήνα. Ωποτε από βδομάδα εγώ παλι $. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ πάντως θα δοκιμάσω αύριο βράδυ ίσως είναι γουρλίδικο το Σάββατο Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤίποτα θα το δοκιμάσω και εγώ διότι όλη μέρα δεν με αφήνει να παραγγειλω μια θήκη. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα πω κάτι χαζό αλλά κάνε το.Εγω την έκανα 12:10 το βράδυ του Σαββάτου. Ως γνωστόν οι τράπεζες έχουν ημερήσιο όριο εμβασματων μήπως μηδενίζει στις 12 και σε αφήσει. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMaronbil η αγορά σου ξεπερνάει τα 500 ευρώ? Ούτε και μένα με αφήνει σήμερα αλλά υποθέτω λόγο του ότι συμπλήρωσα τα 500 ευρώ. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι σκέψου ότι το έστειλαν πρώτα Γερμανία Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από apmi78: “gizchina έχει αποθήκη στην Ιταλία. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έφτασε απίστευτα γρήγορα! Μπράβο!!! :thumbsup:” Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk