Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 101.

• Χμμμ.. Τώρα παρατήρησα κάτι άλλο, με την παλιά rom (MIUI Global 10.0 |Stable 10.0.4.0 (OEIMIFH)) που ήταν με όνομα μοντέλου M1803E6G(που φαίνεται ότι το κινητό φοράει Redmi S2 rom) τα IΜΕΙ 1&2 μέσα από το κινητό που τα βλέπεις με τον αριθμό *#06# ήταν ιδία και με αυτά που έχει πίσω από το κουτί αλλά και με αυτά που είχε πίσω από το κινητό στο αυτοκόλλητο. Τώρα που έβαλα την καινούρια rom (MIUI Global 10.2 |Stable 10.2.2.0 (OEIMIXM)) το όνομα μοντέλου είναι MEE7S αλλά τα IΜΕΙ 1&2 είναι εντελώς δι…

• Καλημέρα! Όποτε όλα αυτά που γραφή στο κουτί περί global τα ξεχνάω; Να ρωτήσω κάτι άλλο μπορώ να ελέγξω κάπως τις μπάντες μέσα από το κινητό η με κάποια εντολή από το pc για να δω άμα υπαρχή η B20; @thanfun Η μπροστά η κάμερα είναι 13MP Απ’ ότι ξέρω και βλέπω σε ένα site το redmi not 5 PRO έχει 20MP Screenshot-2019-03-29-10-24-32-843-com-finalwire-aida64.jpg 545646515656864564.png

• Η Οδύσσεια του redmi note 5 που δεν ξέρει τι είναι συνεχίζεται… Με την βοήθεια σας και με την βοήθεια του @geoanto555 μπόρεσα και πέρασα καινούρια rom και συγκεκριμένα whyred_global_images_V10.2.2.0.OEIMIXM_20190314.0000.00_8.1_global_b097ed1b3b (αυτήν είχε στην λίστα με τις Fastboot Rom πάτησα εκεί που λέει ★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download ) αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν ανοίγω το κινητό γράφει ακόμα unlocked, από όσο ξέρω θα έπρεπε να είχε κλειδώσει …

• @geoanto555 Σε ευχαριστώ πολύ!! Από fastboot το έκανε κανονικά!

• Γίνετε να κάνω flashκατευθείαν από fastboot; Εάν ναι πώς μπορώ να το κάνω;

• Το error επιμένει Έχω κάνει install τους drivers έχω επιλέξει 1 και μετά 3 Είχα κάνει install το MiFlash 2017.4.25.0 (το πήρα από το πρώτο post) κατέβασα και το MiFlash 2016.12.22 (και πάλι κάνει τα ιδία) Μετά επιλέγω να κατεβάσω Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File (όνομα αρχείου whyred_global_images_V10.2.2.0.OEIMIXM_20190314.0000.00_8.1_global_b097ed1b3b.tgz) Μετά κατεβάσω firehose_660-66X-636-63X.zip Αποσυμπιέζω την rom και μπαίνω μέσα στον φάκελο που έχω αποσυμπιέσει (why…

• Συνεχίζει να μου πετάει το error που είναι στης παρατήρησης του προτού post, Έχω κάνει ακριβώς ότι λέει ο οδηγός έχω ελέγξει για τα τροποποιημένα αρχεία και έχω κάνει ξανά και ξανά αντιγραφή επικόλληση Κάθε φορά που ανοίγω το XiaoMiFlash επιλέγω κάτω δεξιά clean all Και η θήρα Com είναι σωστή. 123132132123112321132.png

• Έκανα ακριβώς ότι λέει ο οδηγός και μου πέταξε το error αυτό που υπάρχει στις παρατήρησης έκανα ξανά αντιγραφή τα 2 τροποποιημένα αρχεία και ξανά πάτησα flash και μου έβγαλε άλλο error cannot receive hello packet Ακούω πρότασης. Tο κινητό το έχω σε edl mode. 13333323.png

• Θέλω πω να ένα μεγάλο ευχαριστώ που αφιερώσατε έστω και λίγο χρόνο για να απαντήσετε στο πρόβλημα που έχω με το κινητό!! Εχθές κατέληξα ότι καλύτερα θα ήταν να το ξανά περνούσα την Global Rom από την αρχή. Ευχηθείτε μου καλή τύχη! Αν κολλήσω κάπου θα κάνω post στο topic «Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)» για να μην spamάρω αυτό το topic με post που είναι off topic. Σας ευχαριστώ πολύ!!

• Όποτε για να καταλάβω, άμα ξανά περάσω την Global το τηλέφωνο θα κλαδώσει. Μετά θα πρέπει να κάνω την διαδικασία ξεκλειδώματος; Τώρα είμαι λίγο σκεπτικός, από τις εικόνες που σας έδωσα δεν ξέρω πιο μοντέλο είναι πλέον και δεν ξέρω πια έκδοση τις Global να κατεβάσω

• Από το banggood το πήρα Τι θα μου προτείνατε να κάνω από εδώ και περά; Θα ήθελα να περάσω stable XTRV

• Αυτά μου έβγαλε... 01.png 02-1.jpg

• Οκ απ' ότι φαίνετε πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα όταν τελειώσω θα σας πω.

• Όταν συνδέθηκα στο net για να κατεβάσω το Aida64 μου έβγαλε ότι θέλει update η ROM Δεν το έκανα update γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο το όλο σκηνικό

• Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω Μέσα έχει ευρωπαϊκό φορτιστή (Εικόνα 2), το κουτί και από αριστερά και από δεξιά γραφεί Global Version(Εικόνα 3). Το πίσω μέρος του κουτιού είναι στα αγγλικά (Εικόνα 1) και το manual είναι στα αγγλικά. Έλεγξα τα ΙΜΕΙ 1&2 με το *#06# και είναι ίδια με αυτά που έχει πίσω από το κουτί αλλά και με το αυτοκόλλητο που έχει πίσω από το κινητό. Στο πίσω μέρος του κουτιού αναγράφετε M1803E7SG(Εικόνα 1). Φοράει το Snapdragon 636 (Εικόνα 5). Συγγνώμη πριν δεν το είχα προσέξε…

• Γεια σας Πριν κάποιες μέρες πήρα το συγκεκριμένο κινητό και είδα ότι product code δεν υπαρχή στον πίνακα στο κουτί γραφεί Global Version. Μήπως μπορείτε να μου πείτε άμα με κορόιδεψαν; Επισυνάπτω και ένα στιγμιότυπο με την έκδοση του κινητού. Screenshot-1970-11-11-22-45-26-165-com-android-settings.png

• Παράθεση από LoukG: “Ειχα πάρει αυτήν εδώ. Προσωπικά μου άρεσε πολύ πάνω στο κινητό. Είναι ψευτοδερμα και δεν γλιστράει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν δεν το προσέχεις μπορεί εύκολα θα εμφανίσει φθορές το περίγραμμα (εγώ δεν είχα θέμα, αλλά αναφερθεί από άλλους) και ότι γύρω στους 4 μήνες ξεκόλλησε το δέρμα από την μία μεριά. Παρόλα αυτά ξαναπήρα πάλι την ίδια θήκη (σε άσπρο) γιατί μου άρεσε πάρα πολύ στο κινητό. (και γ δεύτερη εμφάνισε το πρόβλημα με το δέρμα περίπου στην ίδια περίοδο) Online-S…

• Θράκη μεριά

• Δεν πειράζει σημασία έχει ότι ενδιαφέρθηκες απλά άμα ξερής κανένα site με καλής ποιότητας καπάκι στείλτο σε ΠΜ άμα μπορείς Ευχαριστώ

• Από επαρχία είμαι