Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• nfc και MARKET PASS

fotis-t - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

οχι Official εχω δεν εχω περασει τιποτα αλλο

• nfc και MARKET PASS

Μήνυμα

ρε παλικαρια βοηθατε!!! πειτε μου την διαδικασια να κλειδωσω το bootloader γιατι δεν την ξερω ουτε θυμαμαι πως το ξεκλειδωσα

• nfc και MARKET PASS

Μήνυμα

Παράθεση από fotis-t: “Παράθεση από amavroudis: “Δεν είναι όμως αυτό που παίζει ρόλο. Δε χρειάζεται να είναι κλειδωμένο. Το τηλέφωνο της κάρτας σου είναι ίδιοε το τηλέφωνο που έχεις δώσει για το pass; μα δεν εχω προβλημα το Nfc της alpha bank ,λειτουργει κανονικα! το google pay τον παιζει ” ”

• nfc και MARKET PASS

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fotis-t: “Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να το ξανά κλειδώσω το bootloader και να μην πάω σε άλλο τηλέφωνο, η κάπως να δουλέψει? ” η εντολή είναι Μηπως μπορεις να βοηθησεις ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? γιατι δεν θυμαμαι Source Code (6 lines)” Παράθεση από amavroudis: “Δεν είναι όμως αυτό που παίζει ρόλο. Δε χρειάζεται να είναι κλειδωμένο. Το τηλέφωνο της κάρτας σου είναι ίδιοε το τηλέφωνο που έχεις δώσει για το pass; ”

• nfc και MARKET PASS

Μήνυμα

Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να το ξανά κλειδώσω το bootloader και να μην πάω σε άλλο τηλέφωνο, η κάπως να δουλέψει?

• nfc και MARKET PASS

Μήνυμα

Καλημερα ρε παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,εχω επιλεξει να αυλη καρτα με το market pass, ενω την βλεπω μεσα απο την εφαρμογη της alpha οταν παω να την περασω στο google pay δεν την περναει με τιποτα, καπου διαβασα οτι αναφερει αν ειναι ξεκλειδωτο το bootloader δεν μπορει να δουλεψει το nfc με το google pay. εμενα ηταν κλειδωμενο αλλα το ξεκλειδωσα για να περασω καινουρια rom τωρα καθε φορα που το ανοιγω δειχνει ενα λουκετο ξεκλειδωτο ,βεβαια την rom δεν την περασα ακομα.... οποιος μπορει h…

• mi9 lite Κλησεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Πρέπει να βάλεις οδηγούς στον υπολογιστή σου και να δουλέψεις σε usb2 port. Μετά περνάς TWRP σε fastboot και άμεσα βάζεις την Xtrv. Δες στις οδηγίες. Διάφοροι Οδηγοί ” το εκανα συμφωνα με τον οδηγο αλλα οχι με usb 2 λες να φταιει αυτο? θα το δοκιμασω την κυριακη και θα ενημερωσω

• mi9 lite Κλησεις

Μήνυμα

δοκιμασα χθες να περασω την custom rom που υπαρχει εδω αλλα χωρις αποτελεσμα ουτε σε dos αναγνωριζει το τηλεφωνο ουτε σε fastboot ..καμια ιδεα?

• mi9 lite Κλησεις

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fotis-t: “χαιρεται,εχω το mi 9 lite ενω ειμαι ευχαριστημενος με το τηλεφωνο το μονο μειον που εχει ειναι οτι δεν μπορω να κανω καταγραφη κλησεων υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο? ειμαι στον δρομο συνεχεια και αυτο με εξηπηρετουσε με το προηγουμενο τηλεφωνο που ειχα Σημ. το mi9 που εχει η γυναικα μου κανει καταγραφη κλησεων ” Αν με την καταγραφή εννοείς την ηχογράφηση δεν μπορείς να το κάνεις με την Ευρωπαϊκή ROM στην συσκευή γιατί απαγορεύεται λόγω νομοθε…

• mi9 lite Κλησεις

Μήνυμα

χαιρεται,εχω το mi 9 lite ενω ειμαι ευχαριστημενος με το τηλεφωνο το μονο μειον που εχει ειναι οτι δεν μπορω να κανω καταγραφη κλησεων υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο? ειμαι στον δρομο συνεχεια και αυτο με εξηπηρετουσε με το προηγουμενο τηλεφωνο που ειχα Σημ. το mi9 που εχει η γυναικα μου κανει καταγραφη κλησεων