Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 121.
-
Λοιπον,ήμουν έτοιμος να περάσω fastboot rom αφού είχα βγάλει την μπαταρία το προηγούμενο βράδυ..Το πρωί συνδέω μπαταρία (είχα κάνει και wipe data,reboot system τα πάντα όλα..) και άνοιξε κανονικά εφαρμογές εγκατάσταση όλα οκ!! Και μετά από ένα 15αρτακι άρχισε να αναβοσβηνει και τσάμπα η χαρά..Ξεκινάω για fastboot rom και ενημερώνω..
-
Καλημερα παιδια.Εχω ένα redmi 6pro και μετά από αναβάθμιση πριν 10 ημερες και δεν είμαι σίγουρος αν φταίει αυτό...αναβοσβηνει η οθόνη και δεν ανοίγει..Πάω να μπω σε fast mode αλλά κάνει τα ίδια..Και κάτι άλλο..όταν πάει να ανοίξει πατάω pin αλλά κάνει πάλι rest μόνο του..Δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. Ευχαριστω πολύ.
-
Καλημερα παιδια.Εχω ένα redmi 6pro και μετά από αναβάθμιση πριν 10 ημερες και δεν είμαι σίγουρος αν φταίει αυτό...αναβοσβηνει η οθόνη και δεν ανοίγει..Πάω να μπω σε fast mode αλλά κάνει τα ίδια..Και κάτι άλλο..όταν πάει να ανοίξει πατάω pin αλλά κάνει πάλι rest μόνο του..Δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. Ευχαριστω πολύ.
-
-
μητρικη mi4c
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Ξερετε αν μπορω να βρω μητρικη για mi4c? Εχει ξεκολλησει η uποδοχη για την καλωδιοταινια του power on-off...Παράθεση: “”