Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 121.
-
ρύθμιση "Σβήσιμο οθόνης"
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια! Μηπωσ ξερετε γιατι μετα απο κλησεις που δεχομαι μολις απανταω κλεινει η οθονη και δεν μπορω να κανω τιποτα ! Ανοιγει παλι οταν τερματισει η κληση...
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΜετα απο το ξενερωμα λεω να παρω το Μi5.Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο?
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΠαιδια καλημερα. Μετα απο την επισκεψη στο καταστημα που μου αντικαταστησανε την οθονη,του εδειξα το xaiomi του φιλου μου και συγχρονως και το (επισκευασμενο)δικο μου και μου ειπε οτι οντως εχει διαφορά στα χρωματα και οτι δεν γινεται κατι καλυτερο! Μου ειπε οτι ολες οι οθονες που ερχονται απο κινα ειναι ιδιες και αν δεν του εδειχνα το αλλο κινητο δεν θα καταλαβαινε οτι κατι δεν παει καλα..Με λιγα λογια ειναι να μη σου κατσει και χρειαστεις αλλαγη,δεν θα ξερεις τι θα αντικρισεις Και κατι τελευτα…
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΣυμφωνω αλλα οταν πας κατι για επισκευη θελεις να το παραλαβεις οπως το ειχες πριν,αλλιως να μου λεγανε οτι φιλε μου θα σου βαλουμε καποια παρομοια οικονομικη αλλα θα χασεις λιγο απο την ζωντανια των χρωματων.. Τελοςπαντων θα το παω πισω και θα δουμε τι θα γινει. Σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια.
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΔεν φοραει,το τσεκαρα..
-
μουντα χρωματα
Μήνυμα65 ευρω με τοποθετηση.Τωρα ποσο ειχε η οθονη δεν ξερω ακριβως,γυρω στα 35 νομιζω
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΕυχαριστω για τις απαντησεις σας. Οταν λεω διαφορα στην εικονα εννοω οτι ανοιγουμε τις καμερες και στην μια το κοκκινο ειναι κοκκινο, και στην αλλη ειναι κοκκινο σκουρο οπως και το ασπρο κιτρινισμενο...Δεν ξερω,απογοητευτηκα.Δηλαδη λετε οτι μου βαλανε μαιμου οθονη γιατι δεν υπαρχει original?
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια,δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα συγνωμη αν δεν ειμαι.. Προσφατα αλλαξα την οθονη του mi4c επειδη εσπασε.Μου παραγγειλανε οθονηη 10-12 εργασιμες ολα καλα μεχρι εδω. Οταν το παρελαβα ειδα μια αλλαγη στα χρωματα της καμερας και γενικα στις φωτο που ειχα αποθηκευμενες(μουντα χρωματα γενικα)Το βαζω διπλα με ενα αλλο mi4c φιλου,ανοιγουμε καμερα (με ιδιες ρυθμισεις και οι δυο εννοειτε)και εκει ειδα μεγαλη διαφορα στην ζωντάνια των χρωματων...Ειναι κατι που μπορω να κανω πριν τους …
-
ραγισμα οθονης
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ.
-
ραγισμα οθονης
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα. Μου εσπασε η οθονη και δεν ανταποκρινεται.Εχω το mi4c.To περιεργο ειναι ενω φοραγα προστατευτικο γυαλι δεν εσπασε αυτο αλλα η οθονη...Μηπως ξερετε που μπορω να απευθυνθω?
-
ληψη βιντεο
Μήνυμα. =============== Μαρ 9th 2017, 3:56pm =============== δηλαδη τα βιντεο που θα τραβαω απο δω και περα με κλειστο το icloud θα παιζουν κανονικα,ανω τα παλαιοτερα που τα εχω τραβηξει με ανοιχτο icloud θα μου ζηταει open icloud..
-
ληψη βιντεο
Μήνυμαευχαριστω,αλλα νομιζω πως το εχω κανει..Θα το δω και θα σου πω..
-
ληψη βιντεο
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια,Το mi4c μου κανει παλι τα ιδια..Εχω τραβηξει καποια βιντεο παω να τα δω και μου ζηταει:turn on sync with Mi Cloud to download,ωραια μεχρι εδω..Το ανοιγω γινεται ο συγχρονισμος που χρειαζεται(20 λεπτα περιπου ολα τα βιντεο ΗΜΑΡΤΟΝ) και μετα μπορω να τα ανοιξω και να τα δω.Μετα κλεινω το Mi cloud kai meta apo 2-3 ημερες ανοιγω καποια βιντεο(που παλαιοτερα παιζανε κανονικα) και μου ζηταει παλι τα ιδια:Τurn on sync with Mi Cloud to download..Πρεπει να το εχω ανοιχτο συνεχεια δηλαδη …
-
ληψη βιντεο
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα,ενω εχω πολλα βιντεο στο mi4c δεν μπορω να τα δω παρα μονο αμα κανω ληψη..Πως μπορω να μην γινεται αυτο?
-
hotspot
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδια Μετα την εγκατασταση της 6.9.8.σε mi4c δεν δουλευει το hotspot..Πρεπει να κανω root την συσκευη μου?