οχι κανονικα μπαινει αλλα μετα μου πεταει ελεγχος συνδεσης δοκιμαστε ξανα.. μου λεει ελεγχος συνδεσης με το που το παταω οχι απλα μου λεει ελεγχος συνδεσης Εκανα εγκατασταση της ελληνικης rom ολα καλα μεχρι τωρα (ενα προβληματακι ειχα με το playstore αλλα με επαναφορα εργοστασιακων επανηλθε)ακολουθωντας τον express οδηγο.Στα στοιχεια του τηλεφωνου βλεπω οτι δεν εχει αναβαθμιστει η adroid εκδοση ειναι δηλαδη η 5.1.1.Πως αναβαθμιζεται θελω να ρωτησω και αν χρειαζεται να το κανω πρωτα απ'ολα.
τελικα σχεδον τα καταφερα κανοντας install την ελληνικη rom μετα απο το βημα(fastboot boot mi4c_recovery.img για να κάνει Reboot στο TWRP) Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι την εγκατεστησα μετα την παραπανω εντολη το κινητο εσβησε και ανοιξε παλι με μια λιστα απο λειτουργιες install,restore,backup κ.α Πατησα install διαλεξα την rom που ειχα περασει και οκ!Η adroid εκδοση βεβαια παραμενει 5.1.1LMY47V .Ti πρεπει να κανω τωρα? Συγνωμη για ολα αυτα...
Τα πηγα καλυτερα..Εφτασα μεχρι το σημειο (Πληκτρολογούμε fastboot boot mi4c_recovery.img για να κάνει Reboot στο TWRP)ολα καλα αλλα μετα στο φλασαρισμα της om δεν μου αναγνωριζει την συσκευη το Miflash
εχω ενα προβλημα στην εγκατασταση της rom.. Ακολουθωντας τον οδηγο στο σημειο που λεει: (ξεζιπαρουμε την fastboot και βρίσκουμε το αρχείο "flash_all.bat) Το μονο που βρισκω ειναι το flash all και το προγραμμα μετα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη..
Καλησπερα παιδια.Μολις παρελαβα το MI4C,με μια γρηγορη ματια που εχω ριξει ειναι πολυ γρηγορο και γενικα φαινεται αξιοπιστο κινητο.Τωρα με το θεμα της ελληνικης ROM θα χρειαστει να την εγκαταστησω?Μεσα φοραει την 5.1.1. Ευχαριστω.
Eυχαριστω παιδια! Αρα με το που το παραλαμβανω ξαναμιλαμε.. Α, και κατι σημαντικο που ξεχασα,πληρωνουμε φορο στο τελωνειο γιατι καπου διαβασα οτι πανω απο 200-250 μπορει να υπαρχει προβλημα..