Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Antretng: “Κακά τα ψέμματα αλλά πολλές φορές χρειάζεσαι άμεση ληψη. Θα υπάρχουν στιγμές που το shutter lag που έχει πχ η gcam (ειδικά αν έχεις βάλει πάνω από 10 frames) θα καταστήσει αδύνατη τη ληψη της στιγμής. Οπότε ένα καλό auto της stock cameras είναι σημαντικό όσο καλά και αν τα πηγαίνει η gcam. ” ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό! Ακόμα και το ρεαλιστικό 1/4 (με OIS) στα ακίνητα θέματα, γίνεται μη ρεαλιστικό όταν θες να κάνεις λήψεις καθημερινές (μια παιδική εκδήλωση π.χ ή μια φωτό με την παρέα, ή…
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! @sifario Η πρώτη πραγματικά πολύ καλή. Αλλά τα 16sec έκθεση είναι μή ρεαλιστικά στην καθημερινότητα. Η 3η (που είναι και η πραγματικότητα) δεν θα μπορούσε να βγεί καλή. Όταν τα 16sec δίνουν καλό αποτέλεσμα (σε ποσότητα φωτός) τα 1/14 δεν μπορούν να βγάλουν τίποτα. Και πάλι καλή είναι η φωτό που έβγαλε δηλαδή. Γενικά συμφωνώ με τον @johnnyman. Δώστε καμία ρεαλιστική φωτό. Στα σταθερά θέματα, οκ....μπορείς να κατεβάσεις χρόνο αλλά τουλάχιστον να μπορεί να κρατηθεί η συσκευή με το χέρι. Κ…
-
@xostel77 Μόλις βρω ευκαιρία (να είναι μέρα και να είμαι εκτός δουλειάς) θα βγάλω μερικές ημερήσιες με το U12 να μου πείς την γνώμη σου. Είσαι ο metr της ημερήσιας! Υ.Γ Ελαφρά μείωση λεπτομέρειας στο mix2s η κάνω λάθος; Παράθεση από Antretng: “Ατιμε!!! Ζηλευωωωω!!! ” Λοιπό, τα 4-5 thread όλα κι όλα που υπάρχουν σε ολόκληρο το διαδίκτυο για το U12 (λίγα λιγότερα από αυτά του U11) λένε ότι είναι κινητό που απευθύνεται σε ... φωτογράφους! Δύο χρήστες δηλώνουν ότι είναι photojournalists και ότι τα U…
-
Παράθεση από foxy4270: “τα config files φτιαχνονται απο τους εκαστοτε dev.παιρνω κι εγω το xml απο τον BSG...αλλαζω 1-2 παραμετρους και το βαφτιζω δικο μου config. ” Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν....και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Και γι'αυτό ρώτησα, τί ακριβώς εννοεί ο Γιάννης. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά.
-
Στην Xiaomi είναι σχεδόν απίθανο να φτιαχτεί κάτι από "δουλίτσα". Ότι πήρες πήρες. Να γίνει χειρότερο μπορεί. Να γίνει καλύτερο...ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η gcam εάν ασχοληθεί κάποιος dev σοβαρά με την συσκευή, νομίζω ότι θα κάνει πολλά καλά πράγματα. Στις συγκεκριμένες ημερήσιες το Redmi Note 3 pro καλύτερα θα τα πήγαινε. Δεν συζητάω για mi5s.... Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που σχημάτισα. from my HTC U12+
-
Οι βράδυνες του Mi9 μου άρεσαν. Μια χαρά είναι. Παστέλ παίζει αλλά ΟΚ...λίγες είναι οι εταιρίες που κρατάνε καθαρή την φωτογραφία χωρίς να ζωγραφίζουν. Στα μισά δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται. Νομίζω ότι από βραδινές (σε λογικές συνθήκες) η συσκευή θα είναι μιά χαρά. Οι ημερήσιες που είδα όμως είναι κάτω του μέτριου για μένα. Απαράδεκτες για αισθητήρα 1/2". Ίσως κάτι να μην πήγε καλά στις συγκεκριμένες. Δεν ξέρω. Και δεν μιλάω για χρώματα κλπ. Μιλάω για λεπτομέρεια η οποία για 1/2'' είναι α…
-
Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί η εφαρμογή με Google Account; Στο προηγούμενο (3.5.5) με το κολπάκι εγκατάσταση original Mi fit, σύνδεση σε Google Account, απεγκατάσταση original Mi fit, εγκατάσταση Ελληνικού, κατάφερα να συνδεθώ. Στην καινούρια δεν βλέπω να γίνεται. edit. Εντάξει. Έγινε. Ήθελε επανεκκίνηση και από την αρχή την διαδικασία.
-
iPad Apple id
ΜήνυμαH Apple επαναφέρει το Apple ID, αρκεί να μπορέσεις να αποδείξεις ότι το μηχανάκι και ο λογαριασμός είναι δικό σου. Το έχω κάνει προσωπικά για φίλο πριν ένα χρόνο περίπου γι'αυτό γνωρίζω την διαδικασία. Μου πήρε μια εβδομάδα και καμιά 2-3 ώρες συνομιλία με την Apple αλλά όταν τους έδωσα αυτά που ήθελαν, έγινε η δουλειά. Εάν δεν υπάρχει απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς με γραμμένο επάνω το imei και εάν δεν απαντήσεις σε αυτά που θα σε ρωτήσουν (διασταύρωση στοιχείων) όπως εσύ τα έθεσες όταν άνοιξες App…
-
iPad Apple id
ΜήνυμαΠαράθεση από bagb88: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαγράψω το apple id και να του βάλω μετά νέο; ” Εάν υπάρχει απόδειξη αγοράς, και εφόσον γνωρίζεις τις ερωτήσεις ασφαλείας ή επαληθεύσεις με 2 step verification, τότε μόνο μπορεί να γίνει επαναφορά Apple ID από την ίδια την Apple (καλείς στο 00800 4414 5417) ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. Αλλιώς...πάει για ανταλλακτικά. Υπάρχουν επιτήδειοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να το ξεκλειδώσουν. Μην τους εμπιστευτείς γιατί ακόμα και να το κάνουν θα είναι …
-
Παράθεση από foxy4270: “ναι ηθελε λιγο κατεβασμα...τι επιλογες εχει στο αυτοματο? ” Δεν βλέπω να έχει ρύθμιση για ev στο αυτόματο. Βασικά...δεν έχει καμία ρύθμιση. Έχει τα κλασικά : HDR 0n-of-auto, φλάς on-off-auto, 4:3 - 16:9 - 18:9 - 1:1, ανίχνευση προσώπου, χρονοδιακόπτη. Και μια ρύθμιση για bokeh την οποία ακόμα δεν σκάλισα. Το HDR το έχω στο auto γιατί διάβασα ότι στο ON ή OFF δεν δίνει τόσο καλά αποτελέσματα. Μάλλον το HDR Boost 2 δουλεύει μόνο στο auto (;;;;;).