Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 295.
-
XIAOMI MI PAD 2 Intel X5 Z8500 2.2GHz 14nm Quad Core 2GB RAM 64GB ROM 7.9 Inch 2K Screen Android 5.0 Tablet PC online - coolicool Εντάξει, έχω το Redmi Note 2 Prime, και ψαχνομαι για το tablet. Αλλά θα ήθελα το Redmi 3 για δωράκι στη κοπέλα μου Μπράβο ρε κοινοτητάρα μας!
-
Φοβερό δωράκι σε οποιον το κερδισει! :)
-
Δε κατάλαβα αν το 3-axis stabilization γίνεται με μηχανικό ή ψηφιακό τρόπο. Πάντως το βίντεο φαίνεται αρκετά καλό... Ουσιαστικά ενσωματώνει ένα 3axis gimbal σε ένα μικρότερο πακέτο. Κάτι που αξίζει παραπάνω από 150€ που κάνει το φθηνότερο gimbal.
-
Δεν είναι όσο κακή ήταν... Αλλά και πάλι... Μεεεχχχχ...
-
Παράθεση από Nikos_mi3: “Φιλε John με έπεισες με την παρουσίασή σου και τώρα θέλω οπωσδήποτε να μου το φέρει ο Αϊ Βασίλης! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όσο προχωράει ο καιρός και γίνεται ακόμη καλυτερο το App, τόσο πιο χρήσιμο είναι. Άσε που έχουν βγει και ένα σορό εφαρμογές που το κάνεις μετά ο,τι θες...
-
Παράθεση από georgegamma: “Χρόνια πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας. Μια βοήθεια. Μόλις παρέλαβα για τον αδερφό μου το Redmi Note 2 και έκανε ΟΤΑ.Τώρα φοράει την "MIUI 7 by Xiaomi.eu 5.12.17 Developer". Ποια ROM κατεβάζω για αναβάθμιση? Ευχαριστώ ” Κατεβαζεις από τη πρώτη σελίδα αυτού του νήματος την ROM για το Redmi Note 2 - κωδικό όνομα Hermes.
-
Εχθες είχα ένα θέμα με το Redmi 2, κατέβασα τη ROM, MD5Sum ήταν σωστό, αλλά το TWRP έβγαζε error πως δεν μπορούσε να τρέξει το update binary ή κάτι τέτοιο... Στο Redmi Note 2 από την άλλη, όλα καλά
-
Ειμαστε 1οι?! Ναι ρε φίλε! Πάμε 350+ ψήφοι, και είμαστε 7000+ μέλη πάμε όλοι για ψήφο! Και εδώ δεν έχει 3€ ε? Χαχχααχχαχαχαχαχααχ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pangio2: “παντως για τους κατοχους του Hongmi 1 καλό είναι α μη προσπαθησουν αναβάθμιση. Εγω είμαι ήδη χωρίς τηλ και δε ξερω πως θα το επαναφέρω. ” Θα κατεβάσεις το Recovery ....=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…le/12045-twrp-hongmi-zip/ Θα κατεβάσεις την προηγούμενη GTV ROM που σου δούλευε Θα κάνεις extract το Zip του Recovery ώστε να βγάλεις το recovery.img - Κατέβασε το ADB => adb.zip Κάνουμε extract από το adb.zip τα περιεχόμενά του σε κάποιο δίσκο του υπ…
-
Παράθεση από pangio2: “παντως για τους κατοχους του Hongmi 1 καλό είναι α μη προσπαθησουν αναβάθμιση. Εγω είμαι ήδη χωρίς τηλ και δε ξερω πως θα το επαναφέρω. ” Βάλε το κινητό σε Fastboot, φλάσαρε μέσω Fastboot ένα custom recovery, reboot στο recovery το καινούργιο και από εκεί install το zip με τη ROM που έχεις στην εξωτερική SD. Αλλιώς φλάσαρε Fastboot ROM απευθείας, χάνοντας όμως όλα τα data σου. Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές.. Εδώ θα βρεις το zip για το recovery σου. Άνοιξ…
-
Αν και το κινητό (Redmi Note 2 Prime) το έχω λίγες ημέρες και είναι η δεύτερη GTV που φοράει, έχω να αναφέρω πως όλα είναι μια χαρά, ΕΚΤΟΣ από το Screen Mirroring που είναι άθλιο. Δε ξέρω αν είναι γενικά θέμα του RMN2 ή της ROM βέβαια. Κατά τα άλλα όλα μια χαρά
-
Ο φαντάρος γύρισε και αυτή τη φορά με Redmi Note 2 Prime στα χεράκια του, κατεβάζω new και αναφέρω σε λίγο!
-
Παράθεση από spideman3: “Να κάνω την ερώτηση αν και σε κάποιους μπορεί να φανεί αστεία αυτές οι Rom με την ονομασία "MD5Sum ανά ROM" ποια είναι η διαφορά τους με αυτές που περνούσαμε έως τώρα? Παρακαλώ την κατανόηση σας. ” Παράθεση από proskopos: “παιδια το MD5Sum ανά ROM τα λινκ δεν ειναι ενεργα ακομα? ” MD5 Sum είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό αρχείων. ΔΕΝ είναι ROM. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με μια ROM, ελέγχετε εάν το MD5 Sum που δηλώθηκε στο site, είναι ίδιο με το MD5 Sum που αναφέρει…
-
Παράθεση από LordStark: “Κατέληξα με mi recovery αν και έκανα το flashαρισμα μέσω CWM γνωρίζει κανείς γιατί; Προφανώς έκανα εγώ την λαλακία αλλά είχα καταλάβει πως αν γίνει το flashαρισμα μέσω recovery θα παραμείνει το ισχύον custom recovery δλδ το CWM... Αναλυτικότερα οι κινήσεις μου: 1. Κατέβασα απο δω την πρόσφατη ROM αποθήκευση στην external sd 2. Μπήκα recovery και έκανα wipe cashe 3. Ακολούθως μέσα πάλι από το recovery έκανα install zip από την external sd 4. Reboot Οκ η ROm εγκαταστάθηκε.…
-
Καλησπέρα τρελογιατρέ! Συγχαρητήρια για τη μετάφραση σου και ας με λέει χοντρό! Ένα bug που δε ξέρω αν είναι θέμα στα strings της μετάφρασης ή γενικα της πειραγμενης, είναι πως ή ώρα που σταματας μια δραστηριότητα ειναι: ή ώρα που τελειωσες σε :59. Δηλαδή εγώ τελείωσα 11:10 το διάδρομο. Αυτό μου λέει ότι τελείωσα 11:59. Το ίδιο και χτες. Τελείωσα 21:35, μου έλεγε πως τελείωσα 21:59