Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 295.
-
Παράθεση από sitelem2: “δηλαδή τρέχει κανονικά στα 1200 και τον κάνανε overclocking στα 1600 και για αυτό ζεσταίνεται? και το δικό μου τον MSM8926 φοράει και ζεματάει” Ο MSM8929 όσο το έψαξα φαίνεται χρονισμένος από Qualcomm στα 1,2. Από την άλλη και underclock που έκανα, διαφορά δεν είδα. Άσε που χτες είχε φτάσει σε σημείο να καίει τόσο που το φοβήθηκα. Που θα πάει θα τη βρούμε την άκρη
-
Παράθεση από NikosChandolias: “ Στο 1ο tab του cpuz μου δείχνει το παρακάτω.. Με χρονισμό στο 1,6.. ” Χμμμμμ... Τότε πίσω στο 0. Πάντως και underclock που έκανα με kernel tweaker στα 1,2GHz, διαφορά στην ζέστη δεν είδα...
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους, Σήμερα παρέλαβα redmi note 4g dual sim για δώρο. Θα το ετοιμάσω και θα το δώσω. Οπότε ερωτώ τους χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής για την νέα rom επειδή βλέπω πολλές αναφορές για overheating. Να βάλω την stable 4.7.0 ή την νέα developer 5.6.11;;;; Σημειώνω πως η συσκευή θα πάει σε μη εξοικειωμένο χρήστη οπότε δεν θέλω να "μπλέξω" με ερωτήματα κτλ κτλ. Επίσης (άσχετο αλλά χρειάζομαι πληροφορία) για τι κάρτες sim μιλάμε; Mini ή τις μεγάλες; Ποια είναι …
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Τον ίδιο φοράμε απ' ότι βλέπω...” Φοράς 8226, φοράω 8926. Ο 8926 όσο το έψαξα, σε στοκ clock είναι στα 1,2 όχι 1,6. Κουλό?
-
Όσοι εδώ μέσα έχετε redmi note 4G μονόκαρτο, ανεβάστε μια φωτό από CPU-Z, να δείχνει πιά έκδοση του Snapdragon 400 φοράει, και γράψτε εάν ζεστένεται ή όχι. Εμένα πχ έχει τον MSM8926 και ζεματάει τρελά
-
Και εκεί που καίγομαι πολυ, Ενώ το'χω στο φορτιστή, Βάζω το ακουστικό στ'αυτι, Και Αουα και αουα και αουαααααααα.
-
Σαν να φεύγει ακόμα σφαίρα η μπαταρία... Attachment (ID: 4653) Επίσης βρήκα 2 θεματακια στο τρόπο που παρουσιαζεται η μετάφραση Attachment (ID: 4657) Attachment (ID: 4654) Attachment (ID: 4655)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από John Baron: “Γειά σου ρε Δημήτρη! Για να δούμε τι καλό μας μαγείρεψες σήμερα!” Ανεβάσαμε λίγο ακόμη την θερμοκρασία σε CPU - GPU για να ψήνει τα αυγά ποιο γρήγορα και να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία... :lol:” Δεν με νοιάζει να ζεσταίνεται, βέβαια μη μου σκάσει σε κάνα χέρι ! Αν είναι να μην κολλάει και να βγάζει η μπαταρία την ημέρα μου κάνει!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ENHMEΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες οι νέες GTV-5.6.11 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές.... ...versteckter Inhalt... Καλό Download...” Γειά σου ρε Δημήτρη! Για να δούμε τι καλό μας μαγείρεψες σήμερα!
-
Καλή και τρίκαλη η Xiaomi πια ρε γαμώτο. Κάθε Update παίρνουμε 1 feature που κανείς δε ζήτησε, αλλά οκ είναι ευπρόσδεκτο και σε κάθε update χαλάνε 100 πράγματα. Τώρα με την 15.6.5 το Redmi Note 4G ζεματάει πιο πολύ από ποτέ, κολλάει πιο πολύ από ποτέ και η μπαταρία φεύγει αμέσως. Τρανό παράδειγμα η χτεσινή ημέρα. Έβαλα το κινητό ως GPS με την εφαρμογή Google maps και ξεκίνησα να γυρίσω από τα μάρμαρα Διονύσου πάνω στη Πεντέλη με 55% μπαταρία. Μέχρι το σπίτι μου είναι 30-40 λεπτά. Το κινητό έκλει…
-
Παράθεση από NikosChandolias: “ Έχεις θέμα δλδ με τον χώρο και μεταφέρεις εφαρμογές στην sd; ” Ναι δεν μου φτάνουν με τίποτα τα 8GB για τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ, και περνάει το Foldermount τα data των εφαρμογών στην SD μου (Class 10, 64GB). Παράθεση από NikosChandolias: “ Έχεις δει κάπου να αναφέρουν παρόμοια προβλήματα με το foldermount; ” Δεν το έχω ψάξει. Απλά ενώ πάντα το εγκαθιστούσα από την αρχή του Setup τώρα στο τελευταίο Format το πέρασα αρκετά πιο αργά και έχω την εντυπώση πως με …
-
Είμαι και εγώ της φάσης redmi note "grill" edition. Εμένα το κάνει σχεδόν ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Αν δεν ειναι haedware θεμα Θα μπορούσε να είναι κάτι που να το ενοχλεί. Έχω αρχίσει να υποψιαζομαι το Foldermount αλλά δεν μπορω να πω με σιγουριά. Και δε μπορω να υο αφαιρεσω κιόλας... Μου είναι υπέρ σημαντικό. Γενικά ενω το αγαπώ το τηλέφωνο έχω ξενερωσει άσχημα με την υπερθέρμανση, και σκέφτομαι να ριξω τον παραεπομενο μισθο για το Xiaomi Mi Note το 64ρι. Σκεφτόμουν μήπως αφού τα έδινα που τα έδινα έπαιρνα κάν…
-
Παράθεση από spirosmeg: “είχα σημα 100% το τηλέφωνο αρνούνταν πεισματικά να πάρει κλήση γράφοντας οτι το δίκτυο τηλεφωνίας ήταν μη διαθέσιμο αφού μου έσπασε τα νεύρα για αρκετή ωρα του έκανα επανεκκίνηση και μόνο τότε απόκτησε την χάρη να πάρει κλήση ” Ακριβως το ίδιο πρόβλημα σήμερα με Redmi Note 4G
-
Τωρα σου απανταω ενα μηνα μετα την ερωτηση σου, αλλά σημερα δοκιμασα αυτό που ποσταρες. Όχι το greenify, αλλα βρήκα εναν αντιστοιχο kernel tuner. Κατέβασε τα clocks, αλλά δεν επιρεασε και πολυ την υπερθερμανση τελικά.
-
Παράθεση από Parido: “ Ειχε κανεις τετοιο θέμα....; Να φταίει η ROM?” Για να βγάλουμε και τα πολύ απλα απο τη μέση, στις ρυθμίσεις της συσκευής, ρυθμίσεις δικτυου, προτιμώμενος τύπος δικτύου έχεις ενεργοποιημένο το 4G έτσι? Επίσης, είσαι σίγουρος πως έχεις το Redmi Note 4G που είναι για Ευρώπη και όχι το 4G της Κίνας? Αν και νομιζω πως αν είχες το κινεζικό δε θα είχες ουτε 3G. Δοκίμασε μετά μια άλλη SIM φίλου σου που στη συσκευη του πιανει 4G να δεις εάν εκείνου δουλεύει στο δικο σου. Αν από αυτ…
-
Παράθεση από NikosChandolias: “ Θα δοκιμάσω να τραβήξω κανένα 20λεπτο να δω αν θα το κάνει. ” Νίκο, παίζει ορισμένα batch συσκευών να είναι ελαττωματικά. Έχω πολύ καιρό να τραβήξω βίντεο και δε ξέρω με τις καινούργιες developer τι παίζει, αλλά και με Stable που ήμουν πριν λίγο καιρό προσπαθούσα να τραβήξω βίντεο και κολλούσε στα 5 δευτερόλεπτα σε HD, και 15 σε 720p. Από τη μια σκεφτόμουν πως είναι θέμα κάρτας SD, μέχρι που το έβαλα να αποθηκεύει στην εσωτερική και πάλι πάπαλα. Γενικά όμως το κιν…