Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 295.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από martzicadespell: “Να ρωτήσω κάτι; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το ξυπνητήρι καθυστερεί πολύ να ακουστεί; ενώ η δόνηση ξεκινά κανονικά και επίσης δεν χτυπάει όταν είναι αθόρυβο” Εάν θες να χτυπάει ή όχι το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο το επιλέγεις μέσα στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού. Παράθεση από maddoctor: “Στο note 4G παίρνω το μήνυμα που φαίνεται στη φωτό από την προηγούμενη rom. Υπόψιν δεν έχει sim. Ο λογαριασμός Mi δουλεύει μια χ…

• Παράθεση από martzicadespell: “Να ρωτήσω κάτι; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το ξυπνητήρι καθυστερεί πολύ να ακουστεί; ενώ η δόνηση ξεκινά κανονικά και επίσης δεν χτυπάει όταν είναι αθόρυβο” Εάν θες να χτυπάει ή όχι το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο το επιλέγεις μέσα στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού. Παράθεση από maddoctor: “Στο note 4G παίρνω το μήνυμα που φαίνεται στη φωτό από την προηγούμενη rom. Υπόψιν δεν έχει sim. Ο λογαριασμός Mi δουλεύει μια χαρά. Ξέρει κανείς τι σημαίνει!? Γιατρέ μου, το συγκ…

• Παράθεση από aleksgiab: “Συγνώμη για το off topic έπεσε αυτή η συσκευή στα χέρια μου... Ποια είναι;;” Redmi 2 είναι τελικά.

• Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα, επειδή είμαι στο στάδιο παραγγελίας redmi note 4g και βλέπω πως υπάρχουν ξεχωριστές rom για το μονόκαρτο και το δίκαρτο θέλω να ρωτήσω το εξής:Να προτιμήσω το μονόκαρτο που έχει την τελευταία 5.1.0. v6 ή να πάω στο δίκαρτο; Ρωτάω καθώς δεν είναι τόσο σημαντική για τον χρήστη η δεύτερη sim αλλά αν δεν υπάρχει διαφορά θα το προτιμήσει. Ευχαριστώ.” 4 μήνες Hands On με το Xiaomi Redmi Note 4G Δες εδώ, στο τελευταίο σχόλιο κάτω κάτω!

• Λογικά για το Local IP αν έχεις ένα αξιοπρεπές router μπορείς να βάλεις να παίρνει το MAC Adress της κάμερας και να δίνει ένα Standard IP πάντα. Το έχω κάνει σπίτι μου με όλες τις συσκευές και ξέρω ακριβώς ποια είναι ποια. Τώρα αν θες να συνδεθείς στη κάμερα από μακριά το κάνεις μόνο μέσω του App? Γιατί αν μπορείς να βάλεις την IP του router που σου δίνει ο provider σε κάθε reboot, και μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε, δεν είναι λίγο θέμα? BTW Nice review!!!!

• Καλημέρα παιδιά, σας έρχομαι με φρέσκο πράγμα! Μιας και το καλοκαίρι έχει φτάσει και θέλω να προλάβω να βγω στη παραλία, και δε θέλω να πάρω την έξυπνη βερμούδα, είπα να πάρω το Mi Fitness Band! Η αγορά έγινε μέσω του xiaomiforsale.com, αγοράστηκε Κυριακή και έφτασε μέσω GLS & ACS σήμερα στο κατάστημα της ACS κοντά μου. Η τιμή ήταν στα περίπου 25€ μαζί με το shipping. To πακετάκι είναι, κλασικά, όσο πιο μαζεμένο γίνεται, με το χαρακτηριστικό ανακυκλωμένο χαρτόνι. Attachment (ID: 4439) Αλλά ταυτό…

• Κααααααααααι ξανά ο Γιάννης στις developer! Δε ξέρω για εσάς, αλλά με Format σε ΟΛΑ τα partitions του κινητού μέσω recovery και sideload στην 15.5.15, το κινητό έγινε πάλι άλλο θηρίο... Ίσως κάθε φορά που φλασάρουμε ROM και δεν καθαρίζουμε τα πάντα, μαζεύεται "βρομιά" και αργεί μετά? Δηλαδή είχε καταντήσει αηδία στη τελευταία stable να κάνεις απλά browsing με 4G και να ακούς μουσική και να υπερθερμαίνεται και να κολλάει άπειρα... Πάντως κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως ενώ χτες το είχα να φ…

• Παράθεση από manwlis77: “εμενα που το κινητο εχει cwm recovery τι διαδικασια ακολουθω να το επεναφερω τελειως? και το ρεψοωερυ θελω να επαναφερω!!” Ο οδηγός είναι βάση το CWM, άρα για να κάνεις την επαναφορά κάνε τα παραπάνω βήματα. Απλά πριν κανεις τα παραπάνω βήματα, έλεγξε εάν έχεις τις επιλογές που αναφέρω στον οδηγό, και έλεγξε εαν το sideload σου δουλευει, πριν σβησεις κάτι! Το CWM recovery εγκαθίσταται με τις ελληνικές εκδόσεις των ROM. Εάν θες το Mi Recovery, λογικά μπορείς να το περάσει…

• Παράθεση από georgegamma: “Παιδιά μια βοήθεια!! Επειδή έχω μπερδευτεί, σε REDMI NOTE 3G πώς περνάμε την V6? Υπάρχει κάποιο link με αναλυτικές οδηγίες? Αν κάνουμε Factory Reset/Defaults πριν περάσουμε την ROM δεν θα χάσουμε ότι έχουμε αποθηκευμένο (εφαρμογές, photo, αρχεία) στο κινητό. Υπάρχει τρόπος να τα σ'ωσουμε κάπου και μετά να τα ξαναπεράσουμε? Επειδή, από μια γρήγορη ανάγνωση, διάβασα για διάφορα bugs, αξίζει να την περάσουμε ή να περιμένουμε κι άλλο? Ευχαριστώ.” Δες μια τα link που ανέβασ…

• Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά σας παρακαλώ.. Εξήγηστε κάποιος και σε εμένα βήμα βήμα πώς να βάλω την νεα ρομ στο ΜΙ2 μου.. Είμαι εντελώς άσχετος, και όλα αυτά τα wipes, Recovery κτλ δεν καταλαβαίνω τι είναι και πώς τα κάνω...” Χρόνια πολλά φίλε! Λοιπόν εδώ έχεις υλικό για ανάγνωση. Είναι οδηγοί που έχουν γράψει συμφορουμήτες και εξηγούν 3 διαφορετικούς τρόπους για να περνάς ROM. 1. Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος …

• Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά σας παρακαλώ.. Εξήγηστε κάποιος και σε εμένα βήμα βήμα πώς να βάλω την νεα ρομ στο ΜΙ2 μου.. Είμαι εντελώς άσχετος, και όλα αυτά τα wipes, Recovery κτλ δεν καταλαβαίνω τι είναι και πώς τα κάνω...” Χρόνια πολλά φίλε! Λοιπόν εδώ έχεις υλικό για ανάγνωση. Είναι οδηγοί που έχουν γράψει συμφορουμήτες και εξηγούν 3 διαφορετικούς τρόπους για να περνάς ROM. 1. Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) 2. Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικο…

• Υπάρχουν 4 εκδόσεις του Redmi Note: 1. Octacore Mediatek SOC, 1.7GHz (32bit Architecture), 2GB RAM, Dual Sim 3G 2. Octacore Mediatek SOC, 1.4GHz (32bit Architecture), 1GB RAM, Dual Sim 3G 3. Quadcore Qualcomm SOC, 1.6GHz (32bit Architecture), 2GB RAM, Single Sim 4G [Αυτό έχω και αυτό έκανα Review παραπάνω] 4. Quadcore Qualcomm SOC, 1.2GHz (64bit Architecture), 1GB RAM, Dual Sim 4G Δεν προτείνω τα Mediatek SOC, μιας και παντού φαίνεται ότι μόνο στα χαρτιά είναι καλύτεροι επεξεργαστές. Στη καθημερ…

• Παράθεση από papila: “1.εχω την εκδοση MIUI 5.3.27 Developer 2.εχω ενεργοποιησει απο τα δικαιώματα την αυτοματη εναρξη αλλα μονο με το viber δεν εχω κατα περιοδους ειδοποιησεις” Αν έχεις on το Autostart στο Viber, και δεν έρχονται "κατα περιόδους ειδοποιήσεις" μήπως αν πας Settings->Wi-Fi->Advanced Settings η ρύθμιση "Keep WLAN on During Sleep" είναι στο "Only when plugged in" ή "Never"? Η ρύθμιση αυτή δεν αφήνει το Wi-Fi να κρατάει ζωντανή τη σύνδεση όταν το κινητό είναι κλειδωμένο ώστε να μειώ…

• Παράθεση: “Το Post ανανεώθηκε με μερικές φωτογραφίες από τη κάμερα, και με μερικά σήμεία ακόμη!” Εάν κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα για κάποιο χαρακτηριστικό του κινητού, ας σχολιάσει εδώ και θα ανανεώσω το post με νέες πληροφορίες! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

• Παράθεση από papila: “1.ota updater δεν έχω 2.εχω ενεργοποιησει ολα τα δικαιωματα αλλα τζιφος” Όποια MIUI V6 ROM και να έχεις (Global, MIUI.GR, κλπ) αν δε πας Security Center->Permissions->Autostart να ενεργοποιήσεις το Viber/Skype/FB/Messenger/Instagram κλπ, δεν πρόκειται να λάβεις Push Notifications από αυτές τις εφαρμογές!

• Παράθεση από thanos.k: “Ρε παιδιά απο τοτε που έβαλα stable. Ηοθονη κανει τρέλα της το touch... Παταω αλλά κανει αλλα . Μεfastbootclean istall το έβαλα ....” Τσέκαρε στις ρυθμίσεις μπας και είναι ενεργοποιημένο το Glove Mode!

• Παράθεση από sitelem2: “λοιπόν μετά από πολλές προσπάθειες με rom miui που δοκίμασα "φλασαρα" την CyanogenMod 11 for Redmi Note 4G LTE τα προβλήματα με την κάμερα έχουν εξαφανιστεί και με την "λενοβο" κάμερα έχω τις καλύτερες φωτογραφίες οποτε δεν είναι θέμα κάμερας κάτι πεζή με το miui τώρα περιμένω ποτε θε πάρει την "λολιποπ" να δοκιμάσω και εκεί αν έχει πάλι πρόβλημα η κάμερα τότε τι να πω” Η αλήθεια είναι πως ανάλογα τις εκδόσεις, μια φτιάχνει μια χαλάει, άρα ναι είναι κάτι από το λογισμικό …

• Η πλάκα είναι πως και εγώ έχασα το root. Αλλά οι εφαρμογές που είχαν root έχουν ακόμη.

• Η ιστορία μας ξεκινάει όταν αποφάσισα να ψάξω να βρω μια συσκευή να καλύψει την θέση ενός απλού κινητού, και ενός iPad 2. Τα κριτήρια για την αγορά ήταν: α) αρκετά μεγάλη και ευκρινής οθόνη, β) μεγάλη διάρκεια μπαταρίας γ) δυνατά χαρακτηριστικά δ) έως 250€. Άρα ουσιαστικά έψαχνα κάτι πάνω από 5" οθόνης, με μπαταρία που να μπορεί να καλύψει μια δική μου ημέρα, τουλάχιστον 2GB RAM, και 4 πύρηνο επεξεργαστή σε λιγότερο από 250€. Αμύητος όπως ήμουν στην αγορά των κινέζων, έψαξα για αρκετούς μήνες σε…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ θα έλεγα πως είναι καιρός να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους... Miui Expert O/H Χρήστης είναι Miui expert της κοινότητας Συγχαρητήρια John Baron ” Στη τύχη τα λέω, μη με πιστεύετε! Δεν έχω ιδέα! χαχαχαχα ευχαριστώ πάντως