Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 295.

• Με Redmi Note 4G είδα μέγιστη κατανάλωση περίπου 1000+ και ελάχιστη 450. Ο Original φορτιστής στην ελάχιστη κατανάλωση πάει περίπου στα +1400. Κάτι που μου έκανε όμως τεράστια εντύπωση ήταν πως όταν ανάβω τον φακό το Note σταματάει να φορτίζει! :Ο Μπορεί κανείς να το επαναλάβει?

• Παράθεση από maddoctor: “Ελπίζω μόνο μετά το πλυντήριο να μην γίνει baby size .....! LOL” Ελέγχθηκε και η συμβατότητα με τα πλυντήρια, τα αποτελέσματα είναι θετικά!

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από maddoctor: “Επίσης αυτό το έχει δει κάποιος!? Εργάσιμες ημέρες στο ρολόι - Εργάσιμες ημέρες στο ρολόι Παραλίγο να την πατήσω άσχημα αυτές τις ημέρες που έχουν αργία οι κινέζοι και να μην ξυπνήσω σωστά το πρωί να πάω στη δουλειά μου....!” Το ανέβασα και στο αγγλικό να το δούνε, αφού λογικά συμβαίνει σε όλες τις γλώσσες, σε όλες τις εκδόσεις MIUI για όλα τα κινητά εκτός Κίνας! Alarm is not set correctly on working days during Chinese new year - Bugs - Xiaomi M…

• Παράθεση από nik0s: “καλησπερα. η official stable αγγλικη, (Version: V6.3.9.0.KXDCNBL ) ειναι root?” Αν δεν κάνω λάθος η Αγγλική δεν είναι Root. Βάλε την Ελληνική Stable που είναι! Παράθεση από tom222: “καλησπερα επειδή ενδιαφέρομαι να αγορασο ενα redmi2 για ενα φιλο μου λεει τα εξης..θελει το κινητό να έχει την android 4.4 μιας και το χρειάζομαι για την δουλειά μου (το συνδέω με τον υπολογιστή και μπορώ να κάνω debug κάποιες mobile εφαρμογές που δημιουργώ) θα ήθελα να ρωτήσω έχει μεγάλες διαφορ…

• Υπάρχει κάπου Changelog γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά? Flashαρα χτες την ROM, όλα πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα, δεν έχω δει βασικά καμία διαφορά στο κινητό. Το μόνο παράπονο μου όπως και στην προηγούμενη Stable, είναι άθλιο το Screen Mirroring! Μέχρι τώρα το καλύτερο ήταν στην 5.1.23/4...

• Παράθεση από gmsn7: “Όταν λες έχουν καει; τι εννοείς; από δικό μου λάθος ή από τη μάνα του; λες θα προκύψουν θέματα στη πορεία; πάντως το κινητό τώρα με αυτη τη rom με έχει εντυπωσιάσει! Δε κολλάει πουθενά κ σε τίποτα...” "Καμένα" αν είναι θα είναι από τη μάνα του. Όχι πως το έχω ξανά ακούσει απλά επειδή χρόνια φτιάχνω custom PC δεν είναι καθόλου σπάνιο να πάρεις RAM και ένα Stick να είναι ελαττωματικό! Αν ισχύει και είναι καμένο κοντά 1GB από τα 2, θα έχεις θέμα με το Multitasking. Δεν θα κολλά…

• Παράθεση από gmsn7: “Τέλεια! Μπράβο παιδιά! Ευχαριστούμε! Θες να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες από cpuz που ανέβασα να μου πεις πως σου φαίνονται; κάτι πάει στραβά με τη Ram?” Για να μπορείς να φλασάρεις ROM σημαίνει πως περνάει τους ελέγχους και στην εγκαθιστά άρα είναι καλό σημάδι πως είναι Original κινητό, αλλά για ποιό λόγο έχεις 838 Total RAM δεν μπορώ να καταλάβω... Ίσως είναι Hardware πρόβλημα και είναι καμένα τα υπόλοιπα? Αυτά είναι τα δικά μου χαρακτηριστά για να συγκρίνουμε... Εκτό…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από John Baron: “PS: Δεν έχω ξεχάσει το "Review"” ” Ήρθε! Hands On "Review" Xiaomi MIUI V6 T-Shirt

• Μετά από πολύωρα ψώνια στις τελευταίες εκπτώσεις των καταστημάτων πήγα και στο ταχυδρομείο να παραλάβω το δώρο που κέρδισα μετά την κλήρωση του Forum μας... TA-NTAA!!! Φρέσκια η μπλούζα έξω από τον φάκελο! Attachment (ID: 3615) Ξετυλίγουμε... Έχει και προστατευτικό για τη στάμπα, έξυπνο! Attachment (ID: 3616) Α... Αυτό το αίσθημα που ανοίγεις καινούργιο πακετάκι! Attachment (ID: 3617) Και κάτι για την υγρασία... Branded φυσικά με το σήμα της Xiaomi! Attachment (ID: 3618) Ααααααααααααχ... Attachm…

• Βρε τι ήρθε σήμερα στα χέρια μου! Ευχαριστώ την κοινότητα μας, τον MIUI_ART και την Mi.com! PS: Δεν έχω ξεχάσει το "Review"

• Παράθεση από eklipsi: “Καλημέρα. Γιατί δεν κατεβάζει εφαρμογές από το store με 3g; Το κάνει μόνο του για εξοικονόμηση ή μπορώ να το επιλέξω; Τελικά έκανα επαναφορά και ξαναστήνω, για να δούμε. Ευχαριστώ” Αν πας στην Εφαρμογή Downloads, πατήσεις επάνω στις 3 τελίτσες για τις ρυθμίσεις, έχει εκεί μέσα settings που σου λέει από πόσα MB και πάνω να περιμένει για Wi-Fi. Το ρυθμίζεις εκεί Παράθεση από Arturius79: “Καλημέρα. Μια απλή ερώτηση θα ήθελα να κάνω και όποιος έχει την λύση ας με φωτίσει. Υπάρ…

• Παράθεση από NikosChandolias: “Το πρόβλημα είναι γιατί να ζεσταίνεται. Φλασάρω πάντα κάθε developer rom, σταθερά εβδομαδιαίως, χωρίς να έχω ποτέ θέματα υπερθέρμανσης. Χρησιμοποιώ τακτικά την κάμερα και για φωτο και για βίντεο και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Ίσως να είναι συγκεκριμένα batch που βγήκαν με "ευαισθησία" και υπερθερμαίνονται εύκολα. Πάντως φαίνεται πως παίζει ρόλο και η ROM μιας και με την Stable δεν έχω θέμα. Και ακόμα και με τις Deve…

• Παράθεση από sitelem2: “Παράθεση από John Baron: “Update: Mπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα στη κάμερα με την Stable 3.3.0, αλλά μη φοβού. Το κινητό ήταν άδειο από μπαταρία, με φωτεινότητα οθόνης full, στον φορτιστή, με φλας ανοιχτό και κάμερα να τραβάει. Εκεί στα 10 δευτερολέπτα (κλασικά) τα κλάταρε και άρχισε πάλι να κολλάει και να παίζει με το exposure. Όμως σήμερα το πρωι τραβούσα επί 9 λεπτά συνεχόμενα βίντεο ως συνοδηγός στα χιόνια και δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα. ΑΡΑ, το κινητό τα π…

• Παράθεση από eklipsi: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μέσω του Recovery αφού πρώτα κάνουμε Factory Reset/Defaults.” Είναι μάλλον αστείο,αλλά για να μη γίνει λάθος...αφού γίνουν τε resets, το αρχείο το περνάμε όπως το κατεβάσαμε από τα downloads ή το μετονομάζουμε σε update.zip.?Ευχαριστώ.” Δεν ξέρω να απαντήσω αν χρειάζεται γιατί εγώ το έκανα με Sideload και το είχα ονομάζει update για ευκολία αλλά αν το κάνεις update.zip αποκλείεται να έχεις θέμα

• Screen Casting

John Baron - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Δυστυχώς να αναφέρω πως το Screen Casting στην Stable είναι ο,τι χειρότερο σε σχέση με τις Developer!

• Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Tanner: “ναι βρε, ειπαμε... εσενα ειναι οκ η σε μενα ετυχε παλι?(κλασσσσσικα)” Κάτσε πάω να βρω ένα άλλο κινητό να μου στείλω να δω, γιατί δεν χρησιμοποιώ τα SMS σχεδόν καθόλου :P” στειλε στον εαυτο σου,και μολις πατησεις σεντ πατα το λοκ κι” Μια χαρά δουλεύει η προεπισκόπηση σε εμένα

• Παράθεση από Tanner: “ναι βρε, ειπαμε... εσενα ειναι οκ η σε μενα ετυχε παλι?(κλασσσσσικα)” Κάτσε πάω να βρω ένα άλλο κινητό να μου στείλω να δω, γιατί δεν χρησιμοποιώ τα SMS σχεδόν καθόλου

• Παράθεση από Tanner: “η προεπισκοπηση ςμς δεν δουλευει στην οθονη κλειδωματος?” Την έχεις ενεργοποιήσει από τα Settings?

• Παράθεση από Bodai: “Αντε να τελειώσει η αποστολή γιατί περιμένουμε και ένα review!!!! :D” AXAXAXAXAXAXAXA!!!!