Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 165.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Εδώ και ενάμιση χρόνο είμαι με μια Global Dev 9.6.27. Περίμενα καμιά αναβάθμιση η οποία δεν ήρθε ποτέ. Το κινητό έχει ξεκλείδωτο Bootloader αλλά οχι twrp. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο οδηγό step by step να ακολουθήσω, γιατί τη βαρέθηκα τη συσκευή (3 χρόνια τώρα). Ευχαριστώ
-
ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή μου, δεν προχωράει στο φλασάρισμα. Τί κάνω λάθος;
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Φαίνεται πως κάπως κολλάει στην εντολή NoEZD87BATiwRQ68SJyfnp8RZ25f8wgDDsABOAAHFubAouL88faW29oLJ2iLFSExsdOBA3AADuQ58D865Pa0JADsIQAAAABJRU5ErkJggg==
-
Εχω ξεκλειδωτο bootloader. Θα κατεβάσω τη rom και θα ακολουθήσω οδηγο. Ευχαριστώ .
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τα παραπάνω αν αναφέρεσαι σε xtrv φυσικά. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63421/
-
Απο gloabal dev σε global stable πρέπει να ξανά περασω twrp ή απλά φλασαρω μέσω της αναβάθμισης αφού κατεβάσω την Ρομ στη συσκευή μου; Ευχαριστώ
-
Αυτο ήταν . Ξανά ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ την ομάδα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63313/
-
Έκανα format και καινούριο flash από την αρχή. Το πρόβλημα με το wifi παραμένει. Τώρα κατεβάζω την ★ Xiaomi Mi MIX 2 Latest Global Developer Version Fastboot File Download από en.miui.com/a-234.html Ελπίζω να δουλέψει. Λοιπόν. Για να μην ξανα μπερδευτώ να παραθέσω τα βήματα: 1) Σβήνω ότι παλιότερο έχει η διαδρομή που αποθήκευσα την προηγούμενη rom. 2) Αποσυμπιέζω την καινούρια ρομ εκει που θέλω. 3) Μπαίνω σε fastboot. 4) Κάνω ενα format με τις δυο παραπανω εντολές που ανέφερε ο geoanto555 fastbo…
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε με τον τρόπο που σου είπα.. format κάνεις με τις εντολές. fastboot format userdata fastboot format cache ” Ναι ευχαριστώ. Θα ποστάρω πάλι.
-
Ξανακάνω flash καινούρια rom την οποία ξανακατέβασα. Έσβησα την παλιά . Οπότε ας ελπίσουμε να δουλέψει αυτή τη φορά . Βαρέθηκα να κάνω επαναφορές από αντίγραφα στο mi cloud!!
-
Παράθεση από geoanto555: “ναι τα παίρνεις backup να υπάρχουν και μετά κάνεις άνοιγμα με notepad++ και σβήσιμο τις γραμμές που λένε το όνομα της συσκευής. Εγώ στην θέση σου μπορεί να δοκιμαζα να κάνω ένα format, να δοκιμάσω αν ανοίξει σωστά , και αν δεν έπιανε να έκανα ξανα flash. ΕΠίσης βαλε και ακόμη μια ρομ να κατεβαίνει μήπως αυτή έχει κανένα θέμα. ” Ναι να κάνω ενα format. Πως γίνεται αυτό ; Επίσης πάω πάλι σε global γιατί είχα θέματα με τις προηγούμενες rom dev που έβαλα.
-
Για να μην κάνω καμία πατάτα ... Μόνο αυτά που μου είπατε εεε; To πρώτο και δεύτερο αρχείο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63312/
-
Ξανακάνω flash από την αρχή; Εντάξει δεν είναι o bootloader; Ξεκλείδωτος.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63311/
-
οκ μπήκα. Να ξανακάνω τη διαδικασία από την αρχή ή να δώ αν είναι ξεκλείδωοτος o bootloader
-
και αυτό με ολόκληρο το path. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63310/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63309/
-
Δυστυχώς είναι στα 800 sec και ακόμα φλασάρι. Τί κάνω; Πώς κινούμαι από εδώ και πέρα;
-
Παράθεση από geoanto555: “άκυρο, τωρα είδα το κομμάτι του δευτερου screenshot. Γιατί έκανες clean all and lock? ” Το ξανακάνω flash. Στο κάτω μέρος τι να έχω επιλεγόμενο; clean all χωρίς clean all and lock; και δίπλα σκέτο flash_all;
-
Μόλις έκανα flash την global της συσκευής μου , mi mix 2 και μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν δουλεύει το wifi. Κολλάει το λειτουργικό και αποσυνδέεται μόνο του. Να το ξανα κάνω flash χρησιμοποιώντας τον οδηγό από την αρχή; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63307/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63308/ Επίσης παρατήρησα πως στον οδηγό λέει flash_all αλλά εδώ έχει προεπιλογή αυτό που φαίνεται στην εικόνα.