Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 165.
-
Χαιρετώ. Πριν από 2 ημέρες ήμουν απογοητευμένος σχετικά με τη νοημοσύνη μου και την κατάσταση του τηλεφώνου μου. Αλλά με την καθοδήγηση κυρίως του geoanto555 πέτυχα το αποτέλεσμα που φαίνεται στην εικόναforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20241/ Χωρίς τους ανθρώπους αυτού του forum δε θα μπορούσα να προχωρήσω. Είναι η ψυχή του κινητού και ο λόγος για τον οποίο λέω σήμερα στο παιδί μου - 8 μηνών - ότι το πρώτο του κινητό θα είναι Xiaomi (Mi 15!!!) Σας ευχαριστώ όλους!! Μπορεί κάποιοι να ξα…
-
Επειδή δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το debugging mode εναλλακτικά τί κάνω στον οδηγό; Πάω με miflash;
-
σε αυτό το link έχω τα παρακάτω αποτελέσματα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20145/
-
Μμμμ... Πώς κάνω έλεγχο bootloader και μετά πως περνάω το twrp; Κανένα link;
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις , πατάω το κουπί αλλά τίποτα
-
Καλησπέρα και πάλι σε όλους Για να ακολουθήσω τον οδηγό που μου ανέφερε ο geoanto555 θα πρέπει να μου αναγνωρίσει τη συσκευή το adb. Πρίν το αναγνώριζε αλλά τώρα όχι. Ξέρουμε τί παίζει;;
-
Θα τον ακολουθήσω Δυστυχώς πρέπει να φύγω για δουλειά. Κρίμα. Το βράδυ θα ήθελα να πετύχω κάποιον μέσα για να τον ευχαριστήσω και πάλι αν όλα πάνε καλά. Παρόλα αυτά ... Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια όλων σας και ιδιαίτερα τον geoanto555 για την πολύτιμη βοήθειά του. Αν τρέξει του ανάβω λαμπάδα ίσα με το μπόι του.....
-
Το έκανα. Δεν με αφήνει να δω τη λίστα δικτύων καθώς δεν μπορεί η μπάρα να κατεβεί. Όπως είπα και προηγουμένως
-
Ναί έχετε δίκαιο με έβαζε στης γυναίκας μου τον οποίο δεν έχω κάνει request για unlock. Τώρα πήγε μέχρι το 100%.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20112/
-
αυτήν την εικόνα παίρνωforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20110/
-
Ναι έχω κάνει αίτηση και μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου από την xiaomi. Τώρα βέβαια που έκανα flash χάθηκαν όλα τα μηνύματα
-
Το έχω κάνει και ξαναμπαίνει στις πρώτες εικόνες με logo MIUI 7 και πάλι σταματάει γιατί δεν αναγνωρίζει την sim ΚΑΙ όταν παει να συνδεθεί με το λογαριασμό μου - Δικός μου είναι ο παραπάνω ναι - τότε μου βγάζει το μήνυμα που έδωσα και στη φωτογραφία. Επίσης μερικές φορές η μπάρα κύλισης από πάνω πρός τα κάτω που εμφανίζεται δε λειτουργεί πάντα. Έτσι ώστε πάντα να μπορώ να κάνω μετά από επανεκκίνηση επαναλειτουργία του πλήκτρου WLAN
-
Λοιπόν Πατάω power και τερματίζει Πατάω power kai volume up και δεν έχει twrp ή οτιδήποτε άλλο. Η παλιά ρομ που είχε ήταν από το κατάστημα vickmall όταν το αγόρασα και τους είπα να βάλουν εκέινη που αναγνωρίζει και έλληνικά Πατάω power kai volume down και με βγάζει στο εικονίδιο του miui fast boot mode Στο mi pc suite το βλέπω κανονικά.
-
Αυτά μου βγάζειforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20106/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20107/ Οι κινέζοι με είχαν απαντήσει με μήνυμα και θεώρησα πως έχει ξεκλειδώσει. Αλλά τώρα.....;;;;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xristina1984: “Αχ , τί έχω κάνει στο κινητάκι μου!!! ” Έχασες και ιμει γι αυτό... Πάρτο λίγο από την αρχή και πες μου το ακριβώς έκανες και με ποια ρομ.. ” Ναι έχω εφαρμόσει όλο τον οδηγό που αναφέρεται αρχικά με την κινέζικη ρομ για να βάλω developer ελληνική μετά. Και τώρα το κινητό ανοίγει και δε συνδέεται στο δίκτυό μου ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΕΚΕΊ.
-
Και επίσης βγάζει ένα μήνυμα Can't get valid device id invalid device ID: Device ID must be valid IMEI or MAC address. Without device ID, some account and cloud features will be unavailiable. Αχ , τί έχω κάνει στο κινητάκι μου!!!
-
Παιδιά καλησπέρα Εφάρμοσα τον οδηγό στην αρχή του νήματος και όλα πήγαν καλά μεχρι την εκκίνηση του κινητού Τώρα μου λέει πως δεν αναγνωρίζει την sim και οτι το τηλέφων είναι συνδεδεμένο με έναν υπάρχων mi account . Είχα δημιουργήσει έναν πρίν ακολουθήσω τις οδηγίες του νήματος. Το πρόβλημα είναι πως δε μου αναγνωρίζει κανένα δίκτυο wlan και δεν μπορώ να συνδεθώ για να ενεργοποιήσω το λογαριαμό μου. Ξέρει κάποιος τί έχει γίνει; Y.γ. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί έχω αγχωθεί!!
-
Καλησπέρα. Αγόρασα το κινητό του παρόντος νήματος από vickmall και τους είπα να εγκαταστήσουν την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) όπως και έκαναν. Με το που το άνοιξα μου ζήτησε να κάνει pdate και τώρα είναι στην 6.9.9. Πώς μπορώ να βάλω την τελευταία Ελληνική ROM; Ποιες οδηγίες θα πρέπει να ακολουθήσω. Ένα link και μερικά σχόλια σχετικά, θα μου ήταν πολύ χρήσιμα. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από demakhs: “@xristina1984 καλά έπραξες..σε αυτή την τιμή, αυτήν την στιγμή, χωρίς note 4 με snapdragon, το rn3 PRO φαντάζει ο βασιλιάς των vfm... και με την 800-ρα... Αυτό πάλι με το γυναικείο nickname κ την απάντηση σαν άντρας το χω συναντησει κάνα 2 φορές κ συνεχίζω κ μένω μακακα... @anna2 η άλλη, υπογράφει ως "Γιώργος", @yioula η άλλη, μου γράφει "έμεινα απόλυτα ικανοποιημενος" ... Όπως την βρίσκει βέβαια ο καθένας... ” Ας το χαρεί η γυναίκα μου λοιπόν. Το περιμένω. Θα πάρω και αυτ…
-
Σιγά σιγά να έρθουμε στο καίριο ερώτημα.... Xiaomi Redmi note 3 pro 3Gb/32GB ή Xiaomi Redmi Note 4 3Gb/64Gb Μέχρι σήμερα το πρωί το Vickmall δεν τ είχε προς πώληση.... Έκανα παραγγελία για το Note 3 (παραπάνω) και με έζωσαν τα φίδια. Επίσης δεν ξεκαθαρίσαμε τί γίνεται με τη συχνότητα 800 (αν και δεν έχω wind) Κρυφά μέσα μου όμως σκέφτομαι :"και τί έγινε ...αφού για τη γυναίκα σου το πήρες μη σκάς και τόσο. Εσύ τώρα να ευχαριστηθείς το Mi5. Αφού κατάφερες και έσπασες το display από το Μι3 σου και…