Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-165 από 165.

• Θέλω αυτό Original Xiaomi Redmi Pro 4G LTE Android 6.0 Smartphone 3GB RAM 64GB ROM Deca Core Helio X25 2.3GHz 5.5inch OLED FHD Screen 4050mAh Battery σε Χρυσό Υπάρχει καμία πληροφορία από που μπορούμε να το προμηθευτούμε; (Αν επιτρέπετε βέβαια;) Στο κατάστημα Vickmall δεν έχει επιλογή για χρώμα χρυσαφί αλλά υπάρχει σαν εικόνα. Έστειλα mail αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είναι κανένας online εδώ και ώρες - μέρες.

• Έσπασε η οθόνη του mi3 μου

xristina1984 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Σε όποια επιλογή και να κατέληγες ισχύει η φράση, βλέπεις xiaomi είναι καλό. Άντε με το καλό να σου έρθει. Και αφού είναι και η ναυαρχίδα της xiaomi για τώρα δεν μπορεί να μην είναι καλό. Καλημέρα. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Μανώλη σε ευχαριστώ ειλικρινά για τη βοήθειά σου και τις απαντήσεις που έδωσες.

Μήνυμα

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους. Σχετικά με τη διόρθωση στην ορθογραφία, συγγνώμη αλλά εγώ φταίω που δεν έγινα κατανοητός. Το πρόβλημα εμφανίζεται εδώ στο forum. Τώρα σχετικά με το τηλέφωνο, οι ίντσες δεν μου είναι πρόβλημα. Επίσης μέχρι 300 και κάτι περίπου ευρώ που έχει το mi5 πιστεύω ότι μπορώ να τα διαθέσω για ένα κινητό που αν το προσέχω θα μου αποσβέσει το ποσό στα επόμενα χρόνια και δεν θα απαξιωθούν τα χαρακτηριστικά του σύντομα.

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έπαθα μια μεγάλη ζημιά. Μετά από 2 χρόνια και κάτι μήνες τι κινητό μου Xiaomi MI3 μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του. Σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο πάλι φυσικά Xiaomi γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος και με τη συσκευή αυτή καθαυτή, αλλά και με το MIUI και φυσικά με την ομάδα υποστήριξης που φιλοξενεί το μήνυμά μου. Η επαφή μου με το MI3 ήταν η πρώτη μου με τα Xiomi κινητά και δεν νομίζω να ξανα αλλάξω σύντομα μιας και παίρνω μια συσκευή ανα 2 χρόνια και βάλε. Στο δια τα…

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 2GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool