Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ckakavas: “Έχω το Redmi Note 2, το έχω παραγγείλει από Κίνα το 2016. Ερώτηση: Πώς μπορώ να βρω ποια Rom έχει για να του κάνω αναβάθμιση. (Δεν το έχω πειράξει ποτέ. Είναι το λειτουργικό του όπως το αγόρασα). Τελευταία δε δέχεται εφαρμογές, γιατί δεν είναι συμβατό με αυτές. Π. Χ. τα app της Εθνικής Τράπεζας. ” Συμβαίνει συχνά κάποιες εκδόσεις εφαρμογών να μην εγκαθίστωνται. Δες ποια έκδοση ειναι αυτή που δεν σου εγκθιστάται και περίμενε μέχρι να βγει νεότερη έκδοση. Να το παρακολουθει…
-
Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλημέρα. Προσπαθώ να βρω handsfree ενσύρματο που να λειτουργεί απροβλημάτιστα με το RN2 μου, έχω αγοράσει κάποια low cost μέχρι τώρα αλλά παρουσιάζουν πρόβλημα (συγκεκριμένα, δεν με ακούει καθαρά αυτός που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής). Δεν έχω προβεί σε αγορά ακριβότερου, φοβούμενος ότι θα μου κάνει τα ίδια. Αν υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποιο χωρίς προβλήματα ας μου το προτείνει - ευχαριστώ.. ” Έχω εδώ και 3 χρόνια τα Xiaomi hybrid pro HD και λειτουργ…
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΚαλησπυερα και καλορίζικο το νέο σου κινητό. Ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει την 20 band (800MHz); Στο gsmarena δεν αναγράφει την συγκεκριμένη συχνότητα και αναρωτιέμαι αν παραλείφθηκε αυτή η πληροφορία ή απλά δεν υπάρχει αυτή η ικανότητα από την συσκευή;
-
RedMi Note 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “αν έχει το ίδιο κινητό και σου δανείσει για λίγο την μπαταρία του ” πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο επειδή πλέον πρόκειται για ενα παλιό κινητό. Λίγοι έχουμε μείνει με το hermes. Καλύτερα παίξε ΛΟΤΤΟ πιο εύκολα θα κερδίσεις.
-
Τελικώς έλυσε κανείς το πρόβλημα φωτεινότητας με την ανάρτηση-λύση του Jon;
-
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
pechr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν δεν βρεις κάποιον φίλο. Τότε αγόρασε έναν φορτιστή βάσης ώστε να φορτίσεις την μπαταρία σου. Ψάξε Dock charger BM45
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜια χαρά δουλεύει το κινητό και χωρίς το miui calendar. Ευχαριστούμε Γιωργο
-
ΜήνυμαΑναμενουμε τα νέα σου @George Kaggelaris
-
ΜήνυμαΟντως δεν δουλεύει σωστά με τους συγχρονισμός της Google. Όταν δημιουργείς μια συνάντηση και κλητευεις από το Google, οι συναντήσεις αυτές δεν εμφανίζονται ποτέ στο miui calendar. +1 @Boubikos
-
ΜήνυμαΓιωργο θα μπορούσες να προσθέσεις στο προγραμματακι σου, να μπορούμε να σβήνουμε το batterystats.bin με ένα κλικ;; Υ.Γ. Για αυτούς που δεν είναι root και δεν έχουν TWRP
-
Παράθεση από ASXETOSSS: “Σας ευχαριστώ και τους δύο. Βρίκομαι διακοπές επαρχία, η μόνη μου επιλογή είναι ένα κατάστημα Γερμανός και χρειάζομαι το κινητό άμεσα λόγω της φύσης της δουλειάς μου. Να το πάω εκεί ή χρειάζεται κάπου πιο εξειδικευμένα; ” Αν είναι να το πας στον Γερμανό.. τότε καλύτερα αγόρασε ένα καινούργιο. Τα ίδια χρήματα θα δώσεις..
-
@Pantak δες το βίντεο youtube που έδωσα νωρίτερα. Και αν θες δοκίμασε να βγαλεις το αυτοκόλλητο περίβλημα από την μπαταρία που δεν χρησιμοποιείς. Να δούμε τι έκπληξη κρύβει από κάτω.. Μου φαίνεται θα αρχίζω να βγάζω τα αυτοκόλλητα από ότι μπαταρία παραλαμβάνω από εδώ και πέρα. Αυτοί οι Κινέζοι την μαϊμουνια μέσα στο αίμα τους την έχουν.
-
Παράθεση από Pantak: “Da Da Xiang είναι 4200 ” Χρόνια πολλά φίλε μου. Δώσε μου μερικές πληροφορίες για αυτή τη μπαταρία. 1. Είναι όντως αληθινα τα αναγραφόμενα τα 4200 mAh? 2. Είναι πιο ογκώδη η μπαταρία; 3. Την έχεις μετρήσει ποια είναι τα αληθινα της mAh; 4. Τιμή; 5. Δώσε μας και προμηθευτή.. 6. Ψάχνοντας βρήκα πληροφορίες ότι είναι 3900 και όχι 4200, τι ισχύει;
-
Τον τελευταίο καιρό που άρχισα να κοιτάω το θέμα με τις εκδόσεις του playstore, έχω συμπεράνει ότι δεν αναβαθμίζει κάθε φορά στην τελευταία διαθέσιμη απευθείας. Υποθέτω ότι η google δεν δίνει απευθείας σε όλους ώστε να μην κρεμαστούν οι servers. Το ίδιο είδα και σε εφαρμογές αντίστοιχα. Πχ στο viber το ένα xiaomi έχει αναβαθμιστει στην έκδοση 10 και το άλλο είναι ακόμη στην 9.
-
9.6.3.0 official global stable περασμένη με Fastboot mode. Στο πρωτο screenshot με τα γνωστά σε όλους μας κόλπα ώστε να πιάσει βαθμολογία στο antutu. 64621 Στο δεύτερο screenshot σε κανονική λειτουργία με 2 κάρτες SIM & SD card. 45817 30% χαμηλότερη απόδοση σε κανονική λειτουργία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60945/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60946/