Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΕίχα και εγώ το θέμα αυτό με άλλη ρομ και από τα δικαιώματα έβαλα το viber να μπορεί να εκκινήσει αυτόματα και είναι εντάξει. Αν θέλεις το δοκιμάζεις και καλή τύχη.
-
Αυτό μου το κάνει και εμένα με GTV-4.11.14 αλλά τώρα τελευταία το βρήσκω μερικές φορές κλειστό και μερικές φορές να ζητάει πιν. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κλείνει και από σχετικά δυνατό κραδασμό. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει μάλλον κάποιο bug τις ρομ αλλά και πάλι είναι πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Ίσως να είναι και κάποια εφαρμογή όπως π.χ. το μετέο που κολλούσε το τηλ. Θα δούμε.
-
Redmi 2 αλλαγή γλώσσας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Υπάρχουν πολλά τέτοια, για πιο ακριβώς μιλάς? Υπάρχει Bechmark, Tester, CPU Master, Video κτλ κτλ.” Θα περάσεις το Bechmark και θα πατήσεις start test.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jimgoodman: “στο pc υπάρχουν κανονικά και δείχνει οτι υπάρχει κάρτα αλλά με 0 χώρο” Στο pc με card reader?” Παράθεση από GR_Macedon: “Μήπως έχεις εγκατεστημενο κανένα meteo?” Ναι με card reader τις είδα και ναι έχω το μετέο μέσα. Και μόλις τώρα ανακάλυψα ότι δεν μου βλέπει το τηλ. στο pc βγάζει μόνο την μονάδα cd με το πορτοκαλί σήμα της ΜΙ και ανοιξα και το usb debugg αλλά τίποτα. Να πώ ότι η ρομ είναι η αγγλοκινεζική 45 και επίσης ενώ έχει στην εσωτερική μνήμη…
-
SOS Παιδιά παρακαλώ βοήθεια σήμερα το κινητό ενώ το είχα αφήσει στο τραπέζι και ήταν όλα καλά το πήρα μετά από ώρα και αρχικά το βρήκα κλειστό, το άνοιξα και δεν μου ανοίγει εφαρμογές δεν βλέπει αρχεία στην sd (στο pc υπάρχουν κανονικά και δείχνει οτι υπάρχει κάρτα αλλά με 0 χώρο., δοκίμασα και άλλη κάρτα αλλά τίποτα. Επίσης δεν μπορώ από τον explorer να δω κανένα αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλ. και ενώ συνδέομαι σε wifi δεν έχω ίντερνετ, δοκιμασμένο σε 2 δίκτυα. Το μόνο που έκανα τελευταία…
-
H ψήφος ερρίφθη. αντε μακάρι να πάρουμε μια καλή θέση αν και αν το πάρουμε με αναλογία πληθυσμού είμαστε πρώτοι.
-
Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους.