Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
ΜήνυμαΧα χα χα χαχα Αντρική αλληλεγγύη αγόρια!!!!! Δεν δίνω κανέναν κ ναι!!!!! Υπάρχει κ σκυλοσπιτο... .. Χα χα χα χα χα χα Έβαλα κ το μαξιλάρι μου κ την κουβέρτα μου !!!!! Χα χαχα χα χα χα χα χα
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
ΜήνυμαΈχει πάρει την απάντηση της πριν 3,5 λεπτά.... Ε δεν θέλατε να την δείτε.... Απλά την παρήγγειλα......!!!!!
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
ΜήνυμαΕυχαριστώ αγόρια για τις γρήγορες απαντήσεις...!!!!! Αυτά, ρώτησα κ εγώ στην γυναίκα μου.....!!!!! Μου έδωσε κάποια παραδείγματα κ εγώ αμέσως της πρότεινα την συγκεκριμένη τηλεόραση.... Πυρ γυνή....!!!!!!
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλο το team της σελίδας!!!! Θέλω να αγοράσω την XIAOMI Smart TV Mi TV 4A 32'' Black Friday....(εαν υπάρχει καλύτερη επιλογή, δεκτή) Σορυ για τα κεφάλαια,ήταν αντιγραφή - επικόλληση . Θέλω γνώμες γιατί η γυναίκα μου επιμένει σε Samsung smart TV , αλλά εγώ λέω Xiaomi....!!!! Αξίζει η αγορά από Ελλάδα; Ο Γερμανός στα 189€. Το θέμα είναι.... Θέλω η τηλεόραση να πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ( όχι για εμένα.... ). Λειτουργία; Αξίζει για να την πάρω για τα επόμενα χρόνια;;; Δεκτέ…
-
Mi Band 5
Papen Papen - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα,το ίδιο έπαθα κ εγώ...!!!! Εάν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει!!! Ευχαριστώ!!!!
-
Auto brightness
ΜήνυμαΚαλησπέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα κ καλό καλοκαίρι!!!! Κ σε εμένα υπήρχε το πρόβλημα αλλά το έλυσα, βάζοντας το επίπεδο φωτεινότητας σχεδόν στο ελάχιστο κ έπειτα ενεργοποίησα το κουμπί αυτόματη φωτεινότητα κ λειτουργεί ακόμη. Το έκλεισα εχθές ,το ενεργοποίησα ξανά σήμερα κ δούλευε κανονικα,εάν έχεις κάνει τα ίδια, δοκίμασε να αλλάξεις θέμα η θέματα μήπως έχει πρόβλημα το θέμα που χρησιμοποιείς.
-
Καλησπέρα κ από μένα!!!! Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα, αλλά στο τέλος τα κατάφερα όπως θα το κάνετε και εσείς.... 1) Επαφές - πηγαίνουμε σε οποιαδήποτε επαφή,θα δείτε επάνω δεξιά στην μπάρα,3 τελείες, πατώντας επάνω θα σας δωσει κάποια στοιχεία το τι μπορείτε να κάνετε στην επαφή σάς,το 5 λογικά θα πρέπει να είναι ήχος κλήσης. Εάν βάλετε ήχο κλήσης ότι τραγούδι θέλετε πάλι θα χτυπάει,όπως το βάλατε στα γενικά. Άρα δεν γίνεται..... 2) Θα πρέπει σε μια επαφή να πατήσετε το εικονίδιο κάτω δεξιά πο…
-
Καλησπέρα σε όλους!!! Κ εγώ στην beta είμαι, περισσότερο από μήνα ,όλα καλά ,πλην όμως,ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον launcher συστήματος κ έτσι κατέβασα άλλους launcher . Ευελπιστώ ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα.
-
Ευχαριστούμε!!!!! Σε RN8P μου έβγαλε 8 καινούργιες ρυθμίσεις!!!!!!
-
Καλημέρα σε όλους μας!!!!! Παιδιά, επειδή το νήμα που ανοίξατε νομίζω,(με τις λίγες γνώσεις που έχω) ότι είστε εκτός... Άλλο η αναβάθμιση, άλλο εάν είναι καλό το κινητό, άλλο ο επεξεργαστής. Είμαι κ εγώ κάτοχος το συγκεκριμένου μοντέλου,είχα κ εγώ κάποια θέματα,τα οποία έλυσα με την βοήθεια,των ανθρώπων που είναι ενεργοί κ διαθέσιμοι στο φόρουμ. Και στο νήμα που ανοίξατε, ήλπιζα ότι θα βρω βοήθεια κ απαντήσεις. Η ομάδα έκανε ότι μπορούσε,από εκεί κ πέρα, περιμένουμε όλοι έχουμε το ίδιο μοντέλο κ…
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΓειά χαρά σε όλους! Με την αναβάθμιση στο 11,η εφαρμογή cast δεν λειτουργεί. Βρίσκει την τηλεόραση, πατάω για να συνδεθεί αλλά μετά από λίγο στην τηλεόραση,μου εμφανίζει μήνυμα, ότι τερματίστηκε η σύνδεση. Με το 10 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το έχει δει κανένας???εάν ναι κάποια βοήθεια!!!???? Ευχαριστώ πολύ κ εύχομαι καλές γιορτές σε όλους μας κ πάντα με υγεία!!!
-
Καλημέρα,το Καλοκαίρι είχα ένα redmi note 5 pro κ όταν μπήκα να το ξεκλειδώσω,το έκανε κατευθείαν, χωρίς να περιμένω ούτε λεπτό!!!!! Υπάρχει κ υπάρχουν!!!!! στην προηγούμενη σελίδα που γράφει ο NasDriver κ άλλοι, μπορείς κάτω από τις απαντήσεις τους ,να μπεις στους οδηγούς κ ξεκινάς!!!!!!!
-
Παιδιά, ωραίες οι σειρές κ τα παιδικά, αλλά ξεχάσατε να βάλετε και το Κάμπινγκ...!!!!! Voltron!!!!! Ο Ανδροκλής κ τα λιοντάρια του!!! Lassie!!!!! Sport Billy...!!!!! Τα υπόλοιπα τα έχετε αναφέρει παραπάνω!!!!
-
Καλησπερα σε ολους!!! Ευτυχως ,μετα απο αρκετες προσπαθειες το Redmi note 8 pro ,Εγινε!!!!! Και εγινε σχεδον το 99%...Δεν θελω να πω 100% γιατι ακομη το ψαχνω για τυχον ψεγαδια. Το πως ? Με κλειδωμα του bootloader...!!! Θα ηθελα να ευχαριστησω ,ολα τα παιδια που βοηθανε στο forum ,καθως και τον τιτανομεγιστο και απαιχτο παλικαρι NasDriver ,που χωρις την δικια του βοηθεια ,θα ηταν απελπιστικα τα πραγματα....!!!!! Ενα μεγαλο Μπραβο και συγχαρητηρια σε ολους σας !!!!!! Σας ευχαριστω ολους!!!! Υ.Γ. …