Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.
-
RE:
ΜήνυμαOk ευχαριστώ... Ύπνο τώρα κ μετά το update... Θα ενημερώσω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΚαλό δε θα είναι να κάνω;;; μετά από μεγάλο update... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από angarato_surion: “σεμενα γιατι τοota εφερε την 10.3 σαν androdi 8.1 ;” Κ εγώ αυτό έχω... Περιμένουμε την pie τώρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από valantis8: “Global rom” Άρχισε οτα η pie;το fr που λες είναι gorse reset ; πως γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “Με την global την τελευταία παρατήρησε κανείς στο touch διάφορα περίεργα, στο πληκτρολόγιο να πατιεται ότι να ναι κάποιες φορές, ή λέτε να φταίει το tempered glass που φοράω ;” Εγώ τίποτα όλα καλά... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση και δεν είναι εύκολο να κάνεις δοκιμές :/” Όταν είχα πάρει το δικό μου, έχω το Redmi Note 5 τα ίδια μου έκανε... Μετά από ένα διάστημα έστρωσε όμως... Δε ξέρω πως. Δε θυμάμαι... Μπορεί κ μετά από update... Δε θυμάμαι καθόλου... Αν βγάλεις άκρη ειδοποίησε με σε παρακαλώ... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχει αναφερθεί ξανά, καλείς και βγαίνει στο 112... :/” Ναι... Φταίει η ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Editor: “Δεν ξερω αμα υπάρχει ακόμα στη stable rom. Ψάξε στις επιλογές προγραμματιστων (νυχτερινή λειτουργία)” Όχι τίποτα... Θα έρθει με το Android 9? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από epkakas: “Μόλις έλαβα ενημέρωση παίδες!” Κ μένα την έβγαλε... Την έκανες; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από fanismarg: “Φίλος με redmi 7 global έκδοση τι πρέπει να κάνει για να μπορεί να καλεί το 199 της πυροσβεστικής; γιατί παίρνει κ τον πάει μόνο του στο 112... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάποιος παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχεις αλλά.δεν το ξέρεις... Ενεργοποίησε τα dev options και θα το δεις...” Το έχω κάνει... 5a5358468b31c1c6e05f228e4dab2189.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk